Forudsigelse af Chainlink-pris 2020: Fra $ 3 til $ 1 000 – Hvad synes eksperterne?

Kædekædeforudsigelse

Det decentrale oracle-projekt Chainlink var en af ​​de store vindere i kryptoøkonomien i 2019, især på fronterne af adoption, partnerskaber og prishandling.

Stigningen er ikke nødvendigvis overraskende: Orakler er svære at bygge og meget efterspurgte, og Chainlink er en af ​​de tidligste bestræbelser på at komme interessant fremad i arenaen.

En af de største milepæle nogensinde i projektets unge historie kom sidste år, da Chainlink gik live med sin mainnet-aktivering. Med denne udrulning er opmærksomheden omkring middleware-oracle-systemet og dets tilknyttede krypto, LINK, steget rundt i rummet.

Chainlink-partnerskaber

Faktisk førte den nyfundne kontrol til, at Chainlink-teamet låste en masse nye partnerskaber ned i 2019, herunder med lignende Celer, Harmony, Hedera Hashgraph, Matic, Ocean Protocol, Synthetix, Zilliqa og mere. I året blev LINK også noteret på indflydelsesrige børser som Coinbase og Binance.US.

Store virksomheder noterede sig også projektet sidste år. Google Cloud-teamet udtænkte en måde at oprette “hybrid blockchain / cloud-apps” ved hjælp af Ethereum + Chainlink-stakken. Startarmen af ​​softwaregiganten Oracle samarbejdede med Chainlink for at hjælpe startups med at sælge deres data. Og Thomson Reuters begyndte at arbejde på et proof of concept (PoC), der ville sammenkæde firmaets Contract Express-service med smart kontraktteknologi ved hjælp af Chainlink.

Chainlink-partnerskaberNogle af Chainlink’s partnere, billede fra Exploring.link

Hvis sådanne omfavnelser ikke var interessante nok, avancerede vigtige Chainlink-forskere i 2019 en ny fortrolighedsteknik med navnet “Mixicles”, som bruger orakler til at bringe privatlivets fred til smarte kontrakter.

Fantastisk år for LINK

Uden mangel på Chainlink-handling gik LINK-prisen et løb op i løbet af året og steget 500 procent fra $ 0,29 USD til $ 1,80 mellem 1. januar 2019 og 1. januar 2020. Brummen omkring kryptoen hjalp også til at skubbe LINK til et nyt rekordhøjt niveau på $ 4,36, som blev opnået kort sidste sommer.

Men det var sidste år, og et nyt år er over os. Bliver 2020 endnu en ripper for et år for Chainlink og dets krypto, eller vil de næste 12 måneder vise sig at være stabile for projektet, når det går frem så langt så hurtigt?

Disse spørgsmål tænker mange Chainlink-interessenter, og udtalelserne er rigelige i overensstemmelse hermed. Lad os undersøge nogle bemærkelsesværdige forudsigelser om, hvor projektet kan være på vej på kort sigt for at få en bedre fornemmelse for, hvordan dets horisont kan se ud.

Andre prisforudsigelser

 • Forudsigelse af Bitcoin-pris 2020
 • Ethereum-prisforudsigelse 2020
 • Litecoin-prisforudsigelse 2020

Ryan Selkis: Vær opmærksom på “Dumpenings”, konkurrence

Ryan Selkis er en kryptokommentator og medstifter af Messari-krypto-forskningsnavet. Som opfølgning på en tradition, der startede i 2019, udgav Selkis for nylig sit andet nye års økosystemopskrivning, “Crypto-afhandlinger for 2020.”

I en sektion forudsagde Selkis, at statskassens “dumping” – eller større projektsupporteret salgspres – var i vente for tokenprojekter, der havde store 2017 ICO’er, men stadig ikke var blevet offentliggjort.

Ryan SelkisRyan Selkis, billede fra Youtube

Ved at foretage dette skøn rejste Selkis den allerede offentlige Chainlink som blandt eksempler på token-projekter, der havde store statskrigskister, der kunne sælges relativt hurtigt. Hans forslag? I det mindste ville live-projekter med levende brugere være mere modstandsdygtige over for sådanne salg i forhold til deres stadig ikke-lancerede token-kolleger. Som Selkis sagde:

”Jeg sagde [sidste år], at vi ville se, at de fleste tokens slibede ned 99% + fra deres højeste tider, hovedsagelig på grund af det utrolige mængde salgspres, der ville ramme de fleste tokenmarkeder, når hold og interne investorer begyndte at afvikle positioner. Ved denne måling har XRP et kunne-være-dumpet likvidt statskasse på $ 2-3 mia., XLM har et kunne være-dumpet likvidt statskasse på $ 800 mio., Og Chainlink har en kunne være marked-dumpet likvid et statskasse på 600 millioner dollars. Disse er nogle af de børsnoterede aktiver. For token-projekter, der skabte pengemængder til værdiansættelse af næseblod i 2017, kunne tingene blive meget grimme, meget hurtigt, når de begyndte at handle. ”

Selvfølgelig lavede Selkis ikke en hård Chainlink-forudsigelse i denne passage. Som en beslægtet side, henviser referencen til tanker om, at Chainlink-holdet efter sigende solgte 14 partier på 700.000 LINK sidste sommer.

Det vil sige, dets bygherrer har tilsyneladende dyppet ned i statskassen før og vil gøre det i fremtiden, som de finder det passende. Som Selkis antydede, er Chainlink-projektet i det mindste positioneret til rimeligt at modstå den slags akutte salgspres. I det mindste er det værd at huske på, at hvis LINK-prisen klarer sig godt i 2020, som den gjorde sidste år, kan projektets skatkammer blive dyppet i et nyt.

Selkis havde også mere specifikke kommentarer til Chainlink i sine “teser”. Han bemærkede senere, at han kunne forestille sig, at oracle-konkurrencen blev opvarmet, og Chainlink i overensstemmelse hermed tabte terræn for andre, hvilket tyder på, at det er inden for muligheden for, at projektet bliver støt kantet fremad:

”Jeg er forbløffet over Chainlink. Er det løsningen på det undvigende Oracle-problem? Eller er det et overhyppet projekt … Tech-giganter Oracle og Google annoncerede for nylig planer om at bruge Chainlinks netværk til datadeling … Men jeg forstår stadig ikke økonomien i selve tokenet? Og jeg forstår dem bestemt ikke til $ 1,3 milliarder i netværksværdi. Uden for Chainlink introducerede forskellige DeFi-protokoller – MakerDAO, Compound og UMA blandt dem – også nye oracle-design i 2019 for at fjerne det tillidslag, der er knyttet til deres prisfeeds. ”

Tanya Abrosimova: $ 2,5 til $ 3

Tanya Abrosimova er en kryptoanalytiker i valutahandelspublikationen FXStreet. Den 8. januar 2020 var kortlisten estimeret at en vedvarende bevægelse over en LINK-pris på $ 2,3 kunne bane vejen for en eventuel løb op til $ 3.

På pressetid en uge senere handlede LINK faktisk lige over det $ 2,3-mærke. Kunne dette løb virkelig være i kø, så? Som Abrosimova havde forklaret dage før:

”[O] meget bullish stemninger på kryptokurrencymarkedet hjalp mønten med at smadre en vigtig modstand på $ 2,0 forstærket af SMA50 (Simple Moving Average) dagligt. Når dette gennembrud var bekræftet, begyndte den opadgående momentum at få trækkraft. I skrivende stund tester LINK / USD SMA100 dagligt til $ 2,3. Vi bliver nødt til at se et bæredygtigt skridt over dette håndtag for at vinde trækkraft med det næste fokus på psykologiske $ 2,5 og $ 3,0. ”

Timo Harings: ~ $ 4 + Barclays-spekulation

Timo Harings er en Chainlink community-ekspert, der er bestemt bullish på LINK.

I begyndelsen af ​​december 2019 tweedede Harings en kort fremskrivning, der satte LINK på vej ind i det nye år mellem $ 3 og $ 4 og sagde på det tidspunkt, at “Her er hvor smarte penge akkumuleres.”

Fortvivlelsen er dårlig inden for #Kædelink samfund rn. Det ryster en masse af de dumme penge, der kom om bord siden Google og Coinbase nyheder. RSI er på en hård lav lige nu, prisen er stadig ekstremt høj siden starten af ​​løbet. Her akkumuleres mere smarte penge. pic.twitter.com/tAv1vPQiYE

– Timo Harings (@DLTPandu) 2. december 2019

Prisklassen gik ikke ud den 1. januar, men kun et par dage efter senere har en ny bølge af akut købetryk gennem kryptoøkonomien og omkring LINK sat $ 3 i de direkte seværdigheder for forhandlere.

Når det er sagt, er Harings formodentlig lige så bullish som han var i december og ville derfor tro, at $ 4 absolut forbliver i spil i den nærmeste fremtid.

Ud over prisen, Harings udgivet en 15. januar op-ed hvor han spekulerede på, at tegn pegede mod et samarbejde mellem bankgiganten Barclays og Chainlink. Det går måske aldrig ud, men hvis det gør det, vil en akut velsignelse for LINK langt fra være overraskende.

WalletInvestor: $ 4,35 på 1 år, $ 12,9 på 5 år

Maskinerne er bullish på LINK. Nå, WalletInvestors maskiner er det. Krypto-forudsigelsessiden, der bruger Machine Learning (ML) -teknikker til at forudsige kryptopriser, er hot på Chainlink i øjeblikket.

På tidspunktet for denne artikels skrivning forventede WalletInvestor, at LINK ville stige til $ 4,35 på et års tid og til bare at være sky på $ 13 om fem år.

Selvfølgelig kan WalletInvestor ikke redegøre for alle former for udvikling, der vil ske i de kommende måneder, så tag disse forudsigelser med et saltkorn.

Top 10 mønt til top 5: $ 5,7– $ 10

En ting, der ofte diskuteres i Chainlink-samfundet, er LINK, der potentielt bliver en top 10-krypto pr. Markedsdækning. Der er ingen tegn på, at det vil ske i 2020, men måske ser tingene ud, hvis det skete?

På tidspunktet for denne artikels skrivning var markedsværdien for LINK lige ved $ 850 millioner, en position, der gør kryptoen til den 19. største i kryptoøkonomien i øjeblikket.

For at LINK kan slå afgørende ind i de 10 største mønter i øjeblikket, skal dens markedsværdi fordobles til næsten 2 milliarder dollars. Hvis det skete, ville LINK-prisen værdsætte omkring 135 procent. Ak, med LINKs nuværende pris på $ 2,43 betyder det, at en sådan stigning kan sætte tokens pris lige under $ 6-mærket.

Alternativt, hvis LINK bliver en top 5-mønt lige nu, skal dens markedsværdi stige til nær $ 6 milliarder dollars. Den hypotetiske stigning kunne sætte LINK over $ 10 pr. Pop.

Det er naturligvis alt spekulativ serviet matematik, men begge scenarier er i ballparken for, hvad nogle bullish LINK investorer ser på.

Der skulle ske meget mere for LINK at montere sådanne opstigninger, men hvis projektet bliver mere og mere velrenommeret, er en sådan stigning inden for muligheden.

CryptoSponge: Det handler virkelig om 2021

Pseudonym Chainlink-analytiker CryptoSponge sammensatte en af ​​de bedste og mest omfattende 2019 gennemgangsindlæg på det oracle-projekt, som vi er stødt på.

I slutningen af ​​denne gennemgang konkluderede forfatteren med et øje for det langsigtede, at de var begejstrede for 2020, men troede, at den virkelige pris for Chainlink ville være at positionere sig i 2021 og videre:

”Som en Chainlink-supporter er det svært at ikke være begejstret for 2020. Holdet skyder på alle cylindre, og det bliver mere og mere tydeligt, at de planlægger mange kvartaler fremad – tilsyneladende altid tidsindstiller deres bevægelser til at svalehale med udviklingen af ​​det bredere marked . Så lovende som 2020 ser ud, vil jeg stræbe efter at spejle Chainlinks tankegang om at tænke ud over tolv måneder. At nå den næste milepæl er spændende, men det er den ultimative belønning at placere dig selv ideelt til 2021 og derover. ”

Nej, ikke $ 1.000!

LINK 1.000 $ indgående? Meme er stærk med denne.

For de fleste er det en bullish vittighed lavet til sjov. For de meget få derude, der mener, at $ 1.000 LINK ikke er ude af spørgsmålet i en overskuelig fremtid, skal du ikke få dit håb op. At ramme 1/100 af dette mærke er betydeligt mere realistisk i den nærmeste fremtid og ville stadig være ganske imponerende og bullish.

Sikker på, lad os cirkel tilbage på vittigheden, hvis Chainlink begynder at svinge op mod at hjælpe med at sikre billioner af dollars dagligt, som SWIFT-betalingssystemet i øjeblikket gør nu, men den forventede bar er astronomisk langt væk i øjeblikket.

Og det er også fint. Rom blev ikke bygget på en dag. For at Chainlink kan opnå mainstream-adoption, skal dens bygherrer og samfund være flittige i det her nu.

Konklusion: All Eyes on Staking, DeFi og More Mainstream Partnerships

Da Chainlink fortsætter med at modnes, er den største ting i mange af dets interessenters tanker den forestående lancering af staking, som vil give LINK-indehavere mulighed for at stake deres tokens for at tjene mere LINK til gengæld for at hjælpe netværket.

 • Mens detaljerne om, hvornår staking vil blive aktiveret, stadig er uklare, er staking-pools som LinkPool allerede ved at dukke op for at servicere samfundet. Se efter flere poolindsatser for at sprede sig fremover.
 • Et andet interessepunkt, som Chainlink-overvågere ser ud til, er flere DeFi-omfavnelser, som Synthetix-partnerskabet i 2019.
 • For eksempel i begyndelsen af ​​januar 2020 meddelte DeFi-oncomers og “flash-lån” -innovatører bag Aave-protokollen, at de havde haft indgået et samarbejde med Chainlink til at drive Aave oracle-netværket.
 • Ligesom andre Ethereum-baserede bestræbelser, der har taget lignende spring, sagde Aave-teamet, at det ville have været vanskeligt og væk fra deres projektvision at opbygge en intern oracle-løsning; således efter overvejelse blev Chainlink valgt som en ideel pasform.

Se efter flere DeFi-projekter, der følger den samme slags logik fremad, dvs. ønsker at stole på Chainlink i stedet for at opbygge deres egen oracle-teknologi.

En anden rynke af interesse for mange Chainlink-tilhængere er udsigterne til yderligere store adoptionsudviklinger.

For at være sikker var Google Cloud, Oracle og Thomson Reuters-nyhederne ekstremt legitimerende for Chainlink i 2019 og kunne vise, at lignende mainstream-omfavnelser skulle komme.

Måske Barclays, måske ikke. Men det ville ikke være overraskende at se et andet stort navn hoppe på Chainlink-toget efter den udvikling, vi oplevede sidste år. Måske er Microsoft en lavhængende frugt i den henseende, men vi bliver alle bare nødt til at vente og se.

Referencer

 1. https://messari.io/pdf/crypto-theses-for-2020.pdf
 2. https://www.fxstreet.com/cryptocurrency/news/chainlink-is-about-to-smash-sma100-daily-for-the-firsttime-since-november-2019-202001080810
 3. https://messari.io
 4. https://medium.com/@timo.harings/why-i-think-barclays-is-working-with-chainlink-c840393adf29
 5. https://walletinvestor.com/forecast/chainlink-prediction
 6. https://medium.com/aave/the-aave-oracle-network-powered-by-chainlink-is-now-live-45bb8a5a8c4e
 7. https://staking.linkpool.io/help
 8. https://defipulse.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me