Topp 7 Blockchain-startups som är värda att följa 2018

Blockchain Startups

Blockchain-tekniken har en relativt kort historia. Men nu blev det klart för många människor att det avslöjar nya möjligheter och kan göra människors liv bekvämare. Inte konstigt att just nu många organisationer är intresserade av implementeringen av blockchain i deras arbetsprocess och därför studerar organisationerna aktivt denna fråga. Det är därför som mycket pengar går till projektfinansieringen, baserad på blockchain-teknik. Vi valde sju projekt som enligt vår uppfattning förtjänar särskild uppmärksamhet 2018.

Blockchain Startups

Observera: Detta är ett pressmeddelande

Koloni

Detta sociala nätverk ger användarna möjlighet att skapa företag och samhällen på Internet. Tjänstens huvuduppgift är att hjälpa aktivisterna att skapa rörelsen och att förena sig med likasinnade människor runt om i världen. Dessutom kan de organisera gemensamma internationella företag, hålla välgörenhetsevenemang och samla in donationer.

https://colony.io

Extra kredit

Ett pedagogiskt projekt, användbart och intressant för dem som är dåligt orienterade i världen av kryptovaluta, men vill lista ut det. ExtraCredit erbjuder att studera blockchain genom utbildningsprogram och ta emot bitcoins som belöning för träning och klara online-tester. Tack vare detta projekt lär sig fler och fler människor om vad blockchain är och hur det fungerar, samtidigt som de tjänar digitala pengar.

Nu är ExtraCredit bara en webbplats. Men i närmaste framtida planerar utvecklare att lansera applikationen på smartphones och surfplattor för användarnas bekvämlighet. Början av utbildningen är planerad till våren 2018.

https://extracredit.io

Helperbit

Denna välgörenhet bitcoin-plattform betraktas av många som en exceptionell start. På grund av detta kan användare göra nästan omedelbara donationer från alla delar av världen i en digital valuta till offer för naturkatastrofer. Tjänstens webbplats visar en karta med problemområden och en lista med nödvändiga donationer. Det viktigaste är att medlen överförs till vissa mottagare (företag eller privatpersoner) utan mellanhänder. Dessutom kan alla som är registrerade i tjänsten spåra hur de donerade medlen används.

2017 genomförde plattformen en kampanj för att hjälpa de människor som drabbades av jordbävningen i Italien. Tack vare kampanjen kunde bönderna återställa vitlökplantagen.

DeskBell Chain

Detta är en plattform inom tjänsten för hotellverksamheten ‘DeskBell’, som kan fungera som ett utmärkt exempel på introduktionen av blockchain-teknikens framgångar inom turistindustrin.

Projektet bör förena hotellen, deras gäster, liksom närmaste institutioner och lokala företag till ett ekosystem av ömsesidig motivation. Var och en av deltagarna kommer att kunna distribuera och utbyta tjänster, erbjudanden och evenemang. I detta fall är den motiverande belöningen DBT-tokens.

Således ökar hotellet den genomsnittliga kontrollen genom att erbjuda ytterligare tjänster, interaktionen med kunderna blir automatiserad och reklamkostnaderna minskar. I sin tur kommer användarna att få intressanta och specialerbjudanden och rabatter och kommer också att belönas med tokens för genomförandet av vissa åtgärder, inklusive socialisering av turisttjänsten. Tokensinnehavare kommer att kunna ta emot DeskBell-tjänster och sälja dem direkt till hotell och reseföretag i DeskBell.

https://deskbell.io

Odem

Under utbildningen står studenter ofta inför olika problem, särskilt med begränsad tillgång till olika utbildningsalternativ. Odem planerar att göra utbildning av hög kvalitet mer tillgänglig efter att ha bildat sin utbildningsplattform. Det gör det möjligt för studenter och lärare att interagera och dela kunskap utan mellanliggande deltagande. Varje operation kommer att bearbetas genom ett smart kontrakt som är en viss datoralgoritm.

Implementeringen av tokens börjar i februari 2018.

https://odem.io

BitPesa

Projektet gör det möjligt att genomföra ekonomiska överföringar till invånarna i Afrika. Dess huvudmål är att ge arbetarna i afrikanska länder direkt och snabb lön. Ursprungligen lanserades tjänsten endast i Nigeria, Uganda och Tanzania. Men idag har den täckt mer än åttio länder, cirka 6 000 användare och har genomfört mer än 17 000 operationer.

https://www.bitpesa.co

Ursprung

Starten hjälper till att spåra vägen för varor och produkter genom blockchain. På grund av detta kan konsumenterna köpa varor som produceras av socialt ansvariga producenter. Insamlad information om varornas historia och resor kan sedan visas för potentiella köpare vid försäljningsstället, vilket är viktigt i revisors och certifieringsspecialisters arbete..

För ett och ett halvt år sedan testades denna tjänst i fiskeindustrin. Blockchain tillåts fullt ut att spåra vägen för fisk och skaldjur från fångst till leverans till butiker och restauranger. Produktens rörelse registrerades i blockchain, där det som känt är omöjligt att skapa eller ändra poster.

Proveniensskapare överväger också att använda teknik för att övervaka klädsprung och andra premiumprodukter.

https://www.provenance.org

Visst finns det mycket fler startups, som är baserade på blockchain-teknik. Alla utvalda av oss projekt är av intresse för olika affärsområden eller för en enskild användare. Var och en av dem befinner sig i ett visst skede av sin etablering och gör anspråk på den breda utvecklingen och framgången i framtiden. Därför bör du inte glömma blockchain 2018 – start-ups-data.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me