DEXFIN Exchange lancerede en unik IEO-præ-salg af VICTORIA VR fotorealistisk virtual reality

Den 18. december 2020, DEXFIN-BØRN startede den første runde af deres unikke VR IEO Pre-Sale, Dette trin åbner døren til den mest spændende Virtual Reality Platform i 2021 – Victoria VR.

Bemærk: Dette er en pressemeddelelse

VICTORIA VR (Virtual Reality) er opfattet som en helt unik platform, der forbinder alle virtual reality-platforme. VICTORIA VR frembringer en ægte virtuel revolution med sin fotorealistiske grafik og innovative tilgange. Det giver brugerne en decentral fotorealistisk virtuel verden, der drager fuld fordel af de fantastiske blockchain-funktioner med alle de fordele, der stammer fra den.

VICTORIA VR-tokenet er i øjeblikket tilgængelig ved præ-salg som en IEO på DEXFIN Exchange. DEXFIN er et revolutionerende FinTech-firma, der leverer en europæisk kryptobørs af høj kvalitet. Alle detaljer kan findes på VICTORIA VR websted, hvor du også kan downloade VICTORIA VR hvidbog.

Udover fantastisk virtuel grafik, decentralisering og blockchain tilbyder VICTORIA VR også en passiv indkomst på 20% om året fra indsats. Andre fordele er angivet i nedenstående oversigt.

VICTORIA VRs virtuelle virkelighed giver dig den første fotorealistiske verden uden grænser

Markedet for virtual reality blomstrer og kan overstige $ 70B inden 2024. Virtual reality skaber helt nye muligheder for sine brugere. Vi lever i en fantastisk verden, der konstant skrider frem og bliver hurtigere hver dag takket være nyere og mere innovative teknologier. Vi er dog begrænsede. Vi er begrænset af fysikens love, vores menneskelige krop og tid. Imidlertid tilbyder virtual reality dig en verden, hvor der ikke er sådanne begrænsninger. Forestil dig en verden, hvor:

  • Du behøver ikke rejse i en time hver dag for at komme i skole eller arbejde.
  • Du behøver ikke at flyve over kontinentet til et personligt eller forretningsmøde.
  • Du kan nyde en koncert, teaterforestilling eller en udstilling sammen med millioner af andre mennesker fra alle verdenshjørner.
  • Du kan nemt besøge ethvert sted og være hvad som helst.
  • Ingen kan diktere åbningen af ​​din virksomhed, ingen kan lukke din virksomhed, ingen kan tage noget fra dig, og der er ingen lockdown.
  • Du kan ikke blive smittet af sygdom, du kan ikke komme til skade, og du kan ikke dø.

Med nutidens globale problemer og den stadigt voksende teknologiverden har landskabet for, hvordan vi kommunikerer og fungerer som et samfund, for altid ændret sig. Gennem denne udvikling ligger der en mulighed for virksomheder og mennesker til at udnytte disse øjeblikke på en effektiv og rentabel måde. VICTORIA VR hjælper ikke kun enkeltpersoner med at oprette forbindelse fra hele verden, men bruger også innovativ blockchain-teknologi til at udvide brugen og følelsen af, hvad vi betragter som valuta.

VICTORIA VR: En decentral verden, der bruger Blockchain

VICTORIA VR er en Massive Multiplayer Online (MMO) virtuel verden med fotorealistisk grafik bygget på blockchain. Brugere kan udvinde VR-kryptokurrency gennem deres aktivitet i VICTORIA VRs virtuelle virkelighed. De kan handle lande og opbygge deres internetforbundne projekter og applikationer, erhverve og skabe unikke aktiver, udforske en verden fuld af brugeroprettet indhold, udføre udfordrende opgaver og spille spil.

Alle aktiver er registreret her på den offentlige blockchain. VR-verdenen ejes fuldt ud af brugerne og samfundet, hvilket også skaber regler for hele samfundet, fordi VICTORIA VR’s verden er en DAO (decentraliseret autonom organisation).

Takket være VICTORIA VR kan du realisere dine mest hemmelige ønsker og opleve dit livs største ønsker. Du kan dele alt med alle her. Og du har altid ubegrænsede muligheder – når du arbejder, skaber, opdager, handler og spiller.

VICTORIA VR bruger den gennemprøvede Unreal Engine til udvikling. I den nuværende ekstreme verdenssituation (lockdown, økonomisk krise 2020, covid-19) bliver fotorealistisk virtual reality en efterspurgt løsning af både virksomheder, spillere og almindelige brugere.

Hele VICTORIA VR-verdenen er designet i henhold til Feng Shui.

VICTORIA VR Cryptocurrency – Driveren til den virtuelle verden

VICTORIA VR (VR) er et ERC-20-token og er den primære valuta for VICTORIA VR. Tokenet fungerer også som en belønning for aktive brugere og for dem, der bruger staking. Den samlede levering af VR er sat til 168 mia. På dette tidspunkt er 78B VR tilgængelig til præ-salg som IEO (første udvekslingstilbud). Usolgte tokens tjener som belønning for fremtidige brugere.

  • Forsalg til 0,00000006 BTC (15/12/2020 – 31/01/2021).
  • Forsalg til 0,00000009 BTC (01/02/2021 – 28/02/2021).
  • Forsalg til 0.00000012 BTC (29/02/2021 – 16/03/2021).
  • Notering på DEXFIN Exchange og andre børser (18/03/2021).

Indsats med 20% APY og handel med virtuel virkelighed

Indsætning svarer til at holde penge på din indskud, men med en meget højere påskønnelse. Du holder bare dine kryptoaktiver på DEXFIN Exchange, skabe en interessant kilde til passiv indkomst. Med VR-token får du 20% om året fra indsats.

Takket være VICTORIA VR kan du også opdage nye måder at handle i den virtuelle verden på og nye forretningsmuligheder. Når de handler med virtual reality, kan brugerne se og overvåge al den nødvendige information på én gang – sociale netværk, priser på populære kryptovalutaer, grafer, indikatorer og mere.

VICTORIA VR: Baseret i Crypto Hub of Europe

VICTORIA VR er baseret i Prag, Tjekkiet, hvor der blev oprettet en række succesrige spil, og som er hjemsted for flere bemærkelsesværdige opfindelser inden for kryptoområdet. Nogle eksempler inkluderer den første minedriftspool (SlushPool), der startede i Tjekkiet tilbage i 2010, og den verdensberømte Trezor hardware-tegnebog. Tjekkiet rangerer blandt et af de mest kryptovennlige lande i Europa.

Med sin fotorealistiske grafik og innovative tilgange bringer VICTORIA VR en reel virtuel revolution ind! VICTORIA VR-verdenen er skabt og ejet af sine brugere og er designet til konstant at motivere brugerne til aktivitet og algoritmisk skabe quests og dermed leve uden dets skabere. Du kan erhverve og oprette unikke aktiver her, som på grund af deres anvendelighed vil være efterspurgt af både virksomheder, virksomheder og individuelle brugere. Se selv, hvad du har til rådighed på VICTORIA VR.

Hvis du er nysgerrig efter mere info om VICTORIA VR, og hvilke tjenester der vil blive leveret i fremtiden, skal du sørge for at følge dem på sociale medier:

Hvis du er interesseret i mere info om VICTORIA VR eller DEXFIN EXCHANGE, og hvilke tjenester der vil blive leveret i fremtiden, skal du sørge for at følge dem på sociale medier:

VICTORIA VR:

DEXFIN:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me