Rahakott Review: een privé en veilige online portemonnee voor meerdere cryptocurrencies

Rahakott recensie

De Rahakott wallet is een online portemonnee die is ontworpen voor gebruiksgemak, universele toegang, veiligheid en snelheid en die meerdere cryptocurrencies ondersteunt. Het team achter de portemonnee beweert dat er momenteel meer dan $ 30 miljoen aan verschillende cryptocurrencies is opgeslagen in zijn eigen portefeuilles. De portemonnee maakt gebruik van een registratiesysteem met een geheugensteuntje en optionele autorisatie met twee factoren.

Rahakott recensie

Een ander kenmerk dat door Rahakott wordt aangeprezen, is de anonimiteit. Een nieuwe wallet-gebruiker hoeft geen identificatiedocumenten op te geven.

“Soms [sic] wanneer bijna elke beurs wordt gehackt en meer dan een miljard dollar is gestolen door hackers, wanneer openbare‘ portemonneebedrijven ’persoonlijke gegevens en documenten van de houders eisen onder druk van belastingen en speciale diensten. Rahakott blijft onafhankelijk, betrouwbaar en de handigste portemonnee ter wereld ”, verklaren de makers van de portemonnee op hun website.

Bezoek Rahakott

Hoeveel kost het om te gebruiken?

Rahakott heeft toegang tot service- en netwerkkosten en vereist bepaalde minimumsaldi voor overdracht. De kosten variëren per munt en per type. Servicekosten variëren van 0,00003 voor ZEC tot 0,0005 voor BTC, BCH en LTC. Netwerkkosten variëren van 0,00001 voor BCH tot 0,0005 voor LTC. Evenzo variëren minimumtransacties van 0,001 voor LTC tot 0,00001 voor BCH.

Servicekosten

Valuta Servicekosten Min. Netwerkkosten Min. Overboekingsbedrag
BTC 0.0005 0.0001 0.0001
BCH 0.0005 0.00001 0.00001
LTC 0.0005 0.00050 0,001
ZEC 0.00003 0.00005 0.0001
STREEPJE 0.00045 0.00002 0.0001

Kosten voor externe overdracht

Valuta Minimale totale vergoeding
BTC 0.0006
BCH 0.00051
LTC 0,00100
ZEC 0.00008
STREEPJE 0.00047

Registratie en het aanmaken van een portemonnee zijn echter gratis.

Welke munten ondersteunt het?

Rahakott ondersteunt momenteel BTC, BCH, LTC, ZEC en DASH.

Hoe gebruik je het?

Rahakott is trots op het gemak waarmee een nieuwe gebruiker een portemonnee kan opzetten. Als u op de link “Create Wallet” in de rechterbovenhoek van de website klikt, gaat u naar een scherm waar een geheugensteuntje van 24 woorden wordt gegenereerd als de privésleutel voor uw portemonnee. In het volgende scherm kunt u een eenmalig wachtwoord of een langlopend wachtwoord kiezen. Het eenmalige wachtwoord is een vorm van tweefactorautorisatie. Er wordt een code naar het door u opgegeven mobiele telefoonnummer gestuurd, waarmee u een eenmalige toegang tot uw account krijgt. Elke keer dat u de portefeuille opent, moet een nieuwe code worden gegenereerd. Een langetermijnwachtwoord kan daarentegen herhaaldelijk worden gebruikt om toegang te krijgen tot de portemonnee.

Maak een portemonnee

Het is ook mogelijk om “Nee, bedankt” te zeggen tegen elk wachtwoord, dat u rechtstreeks naar uw portemonnee en uw openbare portemonnee-adres brengt. In cryptocurrency wordt het nooit aanbevolen om een ​​zwak wachtwoord of autorisatieprotocol te hebben, laat staan ​​helemaal geen.

Hoe is de Wallet-interface?

De standaard wallet-interface spreekt voor zich. Het saldo wordt weergegeven samen met uw basisadres, een adresgenerator en een geschiedenis van transacties. Een grote stortingsknop boven het huidige saldo kan niet worden aangeklikt – het vertelt je alleen wat je kunt doen met de informatie op de pagina. Meer opdrachten, zoals verzenden, zijn beschikbaar via een menu in de rechterbovenhoek.

Belangrijkste portefeuilles

De portemonnee heeft ook een handige URL voor betalingsverzoeken die automatisch een adres en een barcode voor de portemonnee genereert voor weergave.

Kun je nieuwe portefeuilles maken?

De hoofdportefeuille is standaard BTC. Er kunnen extra portefeuilles worden gemaakt voor boekhoudkundige doeleinden. Die hulpportefeuilles kunnen worden hernoemd en zelfs volledig worden verwijderd, hoewel een portefeuille alleen kan worden verwijderd als deze helemaal leeg is. U kunt eenvoudig tussen wallets wisselen door te klikken.

Nieuwe portefeuilles

Hoe veilig en privé is Rahakott?

Rahakott biedt verschillende beveiligingslagen voor uw cryptocurrency-fondsen. De meest voor de hand liggende – en universele – zijn de standaard privé-sleutelzinnen van 24 woorden en de optie om een ​​langetermijnwachtwoord in te stellen of tweefactorautorisatie via een mobiele telefoon te gebruiken. Rahakott moedigt zijn gebruikers ook aan om hun identiteit en fondsen verder te beschermen door toegang te krijgen tot hun portemonnee met het Tor-netwerk. Er zijn links naar de Rahakott-portemonnee via het Tor-netwerk.

Naast het Tor-protocol gebruikt Rahakott een ingebouwde mixer om uw identiteit te verbergen wanneer transacties worden gedaan, en alle portefeuillediensten zijn deterministisch.

“Hacken slaat nergens op”, verklaarden de ontwikkelaars van Rahakott. “Alle gegevens op de servers zijn veilig versleuteld, zelfs de ontwikkelaars kunnen er niet bij. De enige manier om toegang te krijgen tot uw portemonnee – uw geheugensteuntje. “

Wie zit er achter de Rahakott-portemonnee?

Mede-oprichter van het bedrijf, Akke Svenson, volgde een opleiding aan het Royal Institute of Technology in Zweden voordat hij diende als Chief Technology Officer voor een financiële technologie-startup in Silicon Valley. Hij begon in 2013 in de cryptocurrency-sfeer.

Mede-oprichter Maksim Shreyder is afgestudeerd aan het Moscow Institute of Physics and Technology en de University of London. Hij heeft op verschillende informatietechnologie-afdelingen gediend voor zowel Russische als Engelse bedrijven, en hij betrad de blockchain-wereld in 2015.

Portefeuilles voor meerdere gebruikers

Rahakott is begonnen met het aanbieden van een speciale multi-user wallet voor zakelijke en zakelijke gebruikers. Het idee was om meerdere gebruikers binnen één bedrijf eenvoudig toegang te geven tot een gedeelde portemonnee. Er is een beheerder voor de portemonnee ingesteld die vervolgens toegang en rollen binnen de portemonnee-interface kan delegeren aan andere gebruikers, zoals manager, handelaar en auditor. De beheerder kan ook verschillende beveiligingsniveaus instellen voor verschillende medewerkers. Sommige medewerkers hebben bijvoorbeeld mogelijk geen toegang tot API-sleutels of kunnen alleen bepaalde datasets bekijken.

“We beloven om de service te blijven verbeteren en voortdurend de geïntegreerde functies te verbeteren, zodat klanten keer op keer van het proces zullen genieten”, zei Svenson in een verklaring.

Gevolgtrekking

Trouw aan zijn woord, Rahakott is snel. Het bedrijf beweert dat er binnen 15 seconden een nieuwe portemonnee kan worden aangemaakt, en dat lijkt volkomen realistisch. De website is vrij eenvoudig te navigeren en de portemonnee zelf is gebruiksvriendelijk. Ingebouwde tools voor URL-betalingsverzoeken zijn een bonus, evenals de mogelijkheid om portefeuilles van het hoofdaccount te scheiden, een naam te geven en te verwijderen. De functie voor meerdere gebruikers belooft nuttig te zijn naarmate de cryptocurrency-wereld evolueert en er verschillende machtigingsniveaus nodig zijn voor verschillende organisatieniveaus. De frontoffice-secretaris heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk geen volledige opnametoegang nodig tot cryptocurrencies die zijn opgeslagen in het langetermijngroeifonds van het bedrijf.

Over het algemeen is de Rahakott-portemonnee eenvoudig, veilig en snel, zoals de ontwikkelaars in een andere verklaring duidelijk maken.

“De markt biedt momenteel niet zoveel keuze aan geschikte, gebruiksvriendelijke portefeuilles die zowel veiligheid als snelheid bieden bij het verwerken van transacties”, zei Svenson. “We hebben het lef gehad om alle bestaande problemen met de Rahakott-portemonnee aan te pakken.”

We raden af ​​om Rahakott te gebruiken om grote hoeveelheden cryptocurrencies op te slaan, aangezien online portefeuilles nooit zo veilig zijn als hardwareportefeuilles, omdat ze vatbaar zijn voor verschillende aanvalsmethoden. Het zou leuk zijn als ondersteuning voor hardware wallets in het systeem is geïntegreerd, zodat u uw Trezor of Ledger kunt gebruiken om in te loggen en transacties te autoriseren.

Bezoek Rahakott

Rahakott

src = “~ images \ rahakott-review-a-private-secure-online-wallet-for-multiple-cryptocurrencies.gif”

alt = “Rahakott recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Prijs

10,0 / 10

Ontwerp

8.0 / 10

Valuta-ondersteuning

6,0 / 10

Voordelen

  • Makkelijk te gebruiken
  • Privacyfuncties
  • Aantrekkelijke interface
  • Snel

Nadelen

  • Geen ondersteuning voor hardware-portemonnee
  • Niet zo veilig als offline portefeuilles

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Rahakott","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /rahakott-review.gif","Omschrijving"​"De Rahakott-portemonnee is een online portemonnee die is ontworpen voor gebruiksgemak, universele toegang, veiligheid en snelheid en die meerdere cryptocurrencies ondersteunt. Het team achter de portemonnee beweert dat er momenteel meer dan $ 30 miljoen aan verschillende cryptocurrencies is opgeslagen in zijn eigen portefeuilles. De portemonnee maakt gebruik van een registratiesysteem met een geheugensteuntje en optionele autorisatie met twee factoren….","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"Rahakott","reviewBody"​"De Rahakott-portemonnee is een online portemonnee die is ontworpen voor gebruiksgemak, universele toegang, veiligheid en snelheid en die meerdere cryptocurrencies ondersteunt. Het team achter de portemonnee beweert dat er momenteel meer dan $ 30 miljoen aan verschillende cryptocurrencies is opgeslagen in zijn eigen portefeuilles. De portemonnee maakt gebruik van een registratiesysteem met een geheugensteuntje en optionele autorisatie met twee factoren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEen ander kenmerk dat door Rahakott wordt aangeprezen, is de anonimiteit. Een nieuwe wallet-gebruiker hoeft geen identificatiedocumenten te verstrekken. \ R \ n \ r \ n \ u201c Soms [sic] wanneer bijna elke exchange wordt gehackt en meer dan een miljard dollar is gestolen door hackers, wanneer openbare \ u2018 wallet-bedrijven \ u2019 eisen persoonsgegevens en documenten van de houders onder druk van belasting en bijzondere diensten. Rahakott blijft onafhankelijk, betrouwbaar en de handigste portemonnee ter wereld, \ u201d de portemonnee \ u2019s-makers verklaren op hun website. \ R \ n \ r \ nBezoek Rahakott \ r \ nHoeveel kost het om te gebruiken? \ R \ nRahakott heeft toegang tot service- en netwerkkosten en vereist bepaalde minimale saldi voor overdracht. De kosten variëren per munt en per type. Servicekosten variëren van 0,00003 voor ZEC tot 0,0005 voor BTC, BCH en LTC. Netwerkkosten variëren van 0,00001 voor BCH tot 0,0005 voor LTC. Evenzo variëren minimumtransacties van 0,001 voor LTC tot 0,00001 voor BCH. \ R \ nServicekosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nServicekosten \ r \ nMin netwerkkosten \ r \ nMin Overboekingsbedrag \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.0005 \ r \ n0.0001 \ r \ n0.0001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.0005 \ r \ n0.00001 \ r \ n0.00001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.0005 \ r \ n0.00050 \ r \ n0.001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZEC \ r \ n0.00003 \ r \ n0.00005 \ r \ n0.0001 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ n0.00045 \ r \ n0.00002 \ r \ n0.0001 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nExterne overdrachtskosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nMinimale totale kosten \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n0.0006 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n0.00051 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n0.00100 \ r \ n \ r \ n \ r \ nZEC \ r \ n0.00008 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ n0.00047 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nRegistratie en het aanmaken van een portemonnee zijn echter gratis. \ r \ nWelke munten worden ondersteund? \ r \ nRahakott ondersteunt momenteel BTC, BCH, LTC, ZEC en DASH. \ r \ nHoe gebruik je het? \ r \ nRahakott is trots op het gemak waarmee een nieuwe gebruiker een portemonnee kan opzetten. Als u in de rechterbovenhoek van de website op een link ‘Portemonnee aanmaken’ klikt, gaat u naar een scherm waar een geheugensteuntje van 24 woorden wordt gegenereerd als de privésleutel voor uw portemonnee. In het volgende scherm kunt u een eenmalig wachtwoord of een langlopend wachtwoord kiezen. Het eenmalige wachtwoord is een vorm van tweefactorautorisatie. Er wordt een code naar het door u opgegeven mobiele telefoonnummer gestuurd, waarmee u een eenmalige toegang tot uw account krijgt. Elke keer dat u de portefeuille opent, moet een nieuwe code worden gegenereerd. Een langetermijnwachtwoord kan daarentegen herhaaldelijk worden gebruikt om toegang te krijgen tot de portemonnee. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet is ook mogelijk om \ u201cNee bedankt \ u201d te zeggen tegen elk wachtwoord , die u rechtstreeks naar uw portemonnee en uw openbare portemonnee-adres brengt. In cryptocurrency wordt het nooit aanbevolen om een ​​zwak wachtwoord of autorisatieprotocol te hebben, laat staan ​​helemaal geen. \ R \ nHoe werkt de Wallet-interface? \ R \ nDe basisportefeuille-interface spreekt voor zich. Het saldo wordt weergegeven samen met uw basisadres, een adresgenerator en een geschiedenis van transacties. Een grote stortingsknop boven het huidige saldo kan niet worden aangeklikt en vertelt je alleen wat je kunt doen met de informatie op de pagina. Meer opdrachten, zoals verzenden, zijn beschikbaar via een menu in de rechterbovenhoek. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe portemonnee heeft ook een handige URL voor betalingsverzoeken die automatisch een portemonnee-adres en barcode genereert voor weergave. \ r \ nKun je nieuwe portefeuilles maken? \ r \ nDe hoofdportefeuille is standaard BTC. Er kunnen extra portefeuilles worden gemaakt voor boekhoudkundige doeleinden. Die hulpportefeuilles kunnen worden hernoemd en zelfs volledig worden verwijderd, hoewel een portefeuille alleen kan worden verwijderd als deze helemaal leeg is. U kunt eenvoudig tussen portefeuilles schakelen door te klikken op. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe veilig en privé is Rahakott? \ R \ nRahakott biedt verschillende beveiligingslagen voor uw cryptocurrency-fondsen. De meest voor de hand liggende \ u2013 en universele \ u2013 zijn de standaard privé-sleutelzinnen van 24 woorden en de optie om een ​​langetermijnwachtwoord in te stellen of tweefactorautorisatie via de mobiele telefoon te gebruiken. Rahakott moedigt zijn gebruikers ook aan om hun identiteit en fondsen verder te beschermen door toegang te krijgen tot hun portemonnee met het Tor-netwerk. Er zijn links naar de Rahakott-portemonnee via het Tor-netwerk. \ R \ n \ r \ nNaast het Tor-protocol gebruikt Rahakott een ingebouwde mixer om je identiteit te verbergen wanneer er transacties worden gedaan, en alle portefeuillediensten zijn deterministisch. \ r \ n \ r \ n \ u201cHacking heeft geen zin, verklaarden de ontwikkelaars van Rahakott. \ u201cAlle gegevens op de servers zijn veilig versleuteld, zelfs de ontwikkelaars kunnen er niet bij. De enige manier om toegang te krijgen tot uw portemonnee \ u2013 uw geheugensteuntje. \ U201d \ r \ nWie zit er achter de Rahakott-portemonnee? \ R \ n Mede-oprichter van het bedrijf, Akke Svenson, volgde een opleiding aan het Royal Institute of Technology in Zweden voordat hij diende als Chief Technology Officer voor een startup van financiële technologie in Silicon Valley. Hij begon te werken in de cryptocurrency-sfeer in 2013. \ r \ n \ r \ n Mede-oprichter Maksim Shreyder is afgestudeerd aan het Moscow Institute of Physics and Technology en de University of London. Hij heeft op verschillende informatietechnologie-afdelingen gediend voor zowel Russische als Engelse bedrijven, en hij betrad de blockchain-wereld in 2015. \ r \ nMulti-User Wallets \ r \ nRahakott is begonnen met het aanbieden van een speciale multi-user wallet voor zakelijke en zakelijke gebruikers. Het idee was om meerdere gebruikers binnen één bedrijf eenvoudig toegang te geven tot een gedeelde portemonnee. Er is een beheerder voor de portemonnee ingesteld die vervolgens toegang en rollen binnen de portemonnee-interface kan delegeren aan andere gebruikers, zoals manager, handelaar en auditor. De beheerder kan ook verschillende beveiligingsniveaus instellen voor verschillende medewerkers. Sommige werknemers hebben bijvoorbeeld mogelijk geen toegang tot API-sleutels of kunnen alleen bepaalde datasets bekijken. \ R \ n \ r \ n \ u201c We beloven de service te blijven verbeteren door de geïntegreerde functies voortdurend te verbeteren, zodat klanten zullen genieten het proces keer op keer, \ u201d Svenson zei in een verklaring. \ r \ nConclusie \ r \ nHet is waar, Rahakott is snel. Het bedrijf beweert dat er binnen 15 seconden een nieuwe portemonnee kan worden aangemaakt, en dat lijkt volkomen realistisch. De website is vrij eenvoudig te navigeren en de portemonnee zelf is gebruiksvriendelijk. Ingebouwde tools voor URL-betalingsverzoeken zijn een bonus, evenals de mogelijkheid om portefeuilles van het hoofdaccount te scheiden, een naam te geven en te verwijderen. De functie voor meerdere gebruikers belooft nuttig te zijn naarmate de cryptocurrency-wereld evolueert en er verschillende machtigingsniveaus nodig zijn voor verschillende organisatieniveaus. De frontoffice-secretaris heeft bijvoorbeeld waarschijnlijk geen volledige opnametoegang nodig tot cryptocurrencies die zijn opgeslagen in het langetermijngroeifonds van het bedrijf. \ R \ n \ r \ nOver het algemeen is de Rahakott-portemonnee eenvoudig, veilig en snel. maken de ontwikkelaars duidelijk in een andere verklaring. \ r \ n \ r \ n \ u201c De markt biedt momenteel niet zoveel keuzes van geschikte, gebruiksvriendelijke wallets die zowel veiligheid als snelheid zouden bieden bij het verwerken van transacties, \ u201d Svenson zei . \ u201cWe hebben het lef gehad om alle bestaande problemen met de Rahakott-portemonnee aan te pakken. \ u201d \ r \ n \ r \ nWe raden af ​​om Rahakott te gebruiken om grote hoeveelheden cryptocurrencies op te slaan, aangezien online portefeuilles nooit zo veilig zijn als hardwareportefeuilles. zijn vatbaar voor verschillende aanvalsmethoden. Het zou leuk zijn als ondersteuning voor hardware wallets in het systeem is geïntegreerd, zodat je je Trezor of Ledger kunt gebruiken om in te loggen en transacties te autoriseren. \ R \ n \ r \ nBezoek Rahakott","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"10/05/2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me