De complete diepgaande Ledger Nano S-recensie

Ledger Nano S recensie

Als je serieus bent over je investering in cryptocurrency, dan moet je beveiliging serieus nemen, want er zijn zoveel verschillende soorten oplichting, phishingwebsites, malware, hackpogingen en andere schadelijke middelen dat mensen kunnen proberen te profiteren van zwakke beveiliging en je harde schijf kunnen stelen. verdiende fondsen. Helaas is dit vanwege de aard van de huidige cryptocurrency-omgeving iets waar we dagelijks mee te maken hebben.

Mensen die voor het eerst de cryptocurrency-wereld betreden, zullen ongetwijfeld overweldigd worden door de technische details die bij een dergelijke investering komen kijken. Crypto is verbazingwekkend omdat het je financiën in eigen handen legt zonder afhankelijk te zijn van derden, zoals het huidige banksysteem. Door de controle over uw geld over te nemen, betekent dit ook dat u voor uw eigen veiligheid moet zorgen, en zonder banken om u te beschermen, moet u de beste methoden zoeken om uw geld veilig op te slaan..

Gelukkig hebben we een aantal uitstekende apparaten genaamd “Hardware Wallets” die zijn gebouwd om de beste beschermingslaag te bieden die we momenteel beschikbaar hebben.

Ledger Nano S recensie

In deze review zullen we de marktleidende hardwareportefeuille bekijken: De Ledger Nano S en het bieden van een volledige diepgaande evaluatie en gids om het correct op te zetten.

Bezoek Ledger

Wat is een hardware-portemonnee ?

Een hardware wallet is een apparaat dat is gemaakt om een ​​extra beveiligingslaag te bieden bij interactie met uw verschillende cryptocurrency wallets. Normaal gesproken zou u uw privésleutel gebruiken om geld over te maken. Het probleem is echter dat als uw computer is gecompromitteerd door malware of een virus, het mogelijk is dat uw privésleutels worden vastgelegd en gebruikt om uw geld te stelen. Met een hardwareportefeuille worden de privésleutels op het apparaat opgeslagen en nooit aan uw computer blootgesteld, wat betekent dat zelfs als u met een dergelijk programma bent geïnfecteerd, uw privésleutels veilig blijven..

Wanneer u uw hardware wallet instelt, krijgt u een reeks woorden die bekend staat als de “Recovery Seed” en u kunt deze gebruiken om uw wallet te herstellen als deze ooit verloren, gestolen of beschadigd raakt. Het is uiterst belangrijk dat wanneer u uw herstelzaad heeft gemaakt, u het ergens op een veilige plek bewaart, omdat dit kan worden gebruikt om de portemonnee opnieuw te maken en toegang te krijgen tot al het geld daar.

Een andere aanbeveling die we doen, is om 2 apparaten aan te schaffen en er een ongebruikt te houden. Op die manier kunt u, als u ooit uw hardwareportefeuille verliest of beschadigt, het herstelzaad op het andere apparaat gebruiken, er in feite een kloon van maken en vervolgens zoals gewoonlijk toegang krijgen tot uw geld. Anders zou u een nieuw apparaat moeten bestellen en wachten tot het arriveert voordat u toegang krijgt tot uw cryptocurrency.

De twee meest populaire soorten hardware wallets zijn de Trezor en Ledger Nano S, zullen in deze review naar de Ledger Nano S kijken. We hebben deze handleiding ook geschreven als u de twee wilt vergelijken.

Wat zit er in de doos

Zodra uw Ledger arriveert, wordt deze verzegeld in cellofaan – u zult merken dat het geen veiligheidszegel heeft zoals de Trezor. Dit komt doordat het apparaat ingebouwde anti-sabotage software heeft die weet of het apparaat op enigerlei wijze is gewijzigd sinds de fabriek. Dit is erg handig om te weten, aangezien er gevallen zijn geweest waarin mensen hardwareportefeuilles op eBay verkochten terwijl het herstelzaad al was ingesteld, waardoor in feite toegang tot het apparaat werd geboden voordat het ooit de klant bereikte.

Zodra u de doos opent, vindt u de volgende inhoud:

 • Grootboek
 • USB-kabel
 • Zeer belangrijke ketting
 • Draagkoord
 • Instructiekaart
 • Herstelkaart

Paar Ledger Nano S-portefeuilles

De Ledger wordt heel mooi gepresenteerd in de doos met een verpakking die doet denken aan Apple’s minimale benadering van het verkopen van producten.

Ledger Wallet Open Doos

Na het verwijderen van de bovenste laag die het apparaat bevat, vindt u hieronder de documentatie, USB-kabel, lanyard en sleutelhanger.

Inhoud Ledger Box

Als u de documentatie-envelop opent, vindt u de herstelzinkaart voor het opschrijven van uw herstelwoorden bij het instellen van het apparaat.

Ledger Recovery Seed Card

Hoe de Ledger Nano S in te stellen

Om te beginnen met het instellen van uw apparaat, moet u het op uw computer aansluiten met behulp van de meegeleverde USB-kabel, waarna de Ledger tot leven komt en u naar de URL verwijst: https://www.ledgerwallet.com/start / grootboek-nano-s

De eerste stap is om vervolgens een pincode voor het apparaat te configureren. De bediening van de Ledger wordt uitgevoerd door middel van twee knoppen aan de zijkant, de linker- of rechterknop zal de selectie omhoog of omlaag klikken en op beide knoppen drukken bevestigt de keuze.

Kies een pincode van minimaal 4 cijfers en onthoud deze of noteer deze ergens op een veilige plek. De pincode wordt voor elke bewerking op het apparaat gebruikt en is zonder deze onbruikbaar.

Grootboek in gebruik

Nadat uw pincode is ingesteld, moet u de 24 herstelwoorden opschrijven in de volgorde waarin het apparaat ze aan u geeft. Nadat u elk woord heeft opgeschreven, controleert het apparaat er 4 samen met u – u moet op het apparaat de juiste woorden bevestigen zoals gevraagd.

Zodra dat is gebeurd, ziet u het bericht “Uw apparaat is nu gereed”.

Apps installeren

Om het meeste uit uw Ledger te halen, heeft u de Chrome-browser nodig, waarvoor u een aantal apps kunt installeren voor interactie met het apparaat en met verschillende soorten cryptocurrencies. Installeer eerst de “Ledger Manager” -app die u vervolgens kunt gebruiken om apps te installeren voor de verschillende valuta die u met uw Ledger wilt gebruiken. Your Ledger kan 5 verschillende apps tegelijk ondersteunen, dus kies welke je wilt installeren vanuit de manager door op de groene downloadknop naast de valuta te klikken.

Ledger App Manager

Ledger heeft zijn eigen Chrome-apps voor Bitcoin, Ethereum en Ripple.

Laten we dus eens kijken naar de Bitcoin-app. Nadat je het van de site hebt gedownload en geïnstalleerd, ga je gang en voer je het uit en je wordt gevraagd om je pincode in het apparaat in te voeren en dan kun je ervoor kiezen om een ​​Bitcoin-adres aan te maken. U heeft de keuze tussen Legacy of Segwit – we raden Segwit aan, omdat hierdoor lagere kosten voor het verzenden van Bitcoin mogelijk zijn.

De app zelf is erg mooi ontworpen en je zult duidelijk zien hoe je transacties kunt verzenden en ontvangen, nieuwe accounts kunt aanmaken, de weergave-instellingen kunt wijzigen, enzovoort..

Ledger Bitcoin-app

Gebruiken met MyEtherWallet

Hoewel u de Ethereum-app kunt gebruiken die Ledger biedt, is er wanneer u deze start momenteel een bericht met de tekst: “Vanwege de tijdelijke instabiliteit van Ethereum-knooppunten raden we onze gebruikers aan om de Ledger-integratie van MyEtherWallet te gebruiken..

MyEtherWallet is een uitstekende portemonnee waarin Ethereum en alle Ethereum ERC-20-tokens kunnen worden opgeslagen. Het is vrij eenvoudig te gebruiken, dus om te beginnen bezoek de site en klik op Send Ether & Tokens Link, kies de optie “Connect to Ledger Wallet”.

Er verschijnt dan een pop-up, vink het vakje bovenaan “Ledger (ETH)” aan en kies een portefeuilleadres uit de beschikbare opties. Klik vervolgens op “Uw portemonnee ontgrendelen” om toegang te krijgen.

Ledger MyEtherWallet

Eenmaal binnen kunt u Ethereum en alle tokens die u in de portemonnee wilt bewaren, verzenden en ontvangen. Uw portemonnee-adres wordt aan de rechterkant weergegeven en daaronder vindt u eventuele tokensaldi die u heeft.

MyEtherWallet

We gaan dieper in op het gebruik van MyEtherWallet in onze Ethereum Paper Wallet-gids.

Ondersteunde valuta

The Ledger heeft ondersteuning voor de meest verschillende cryptocurrencies van de beschikbare hardware wallets, iets om in gedachten te houden bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Op het moment van schrijven zijn de ondersteunde valuta’s als volgt:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum ERC-20-tokens
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Zcash (ZEC)
 • Rimpel (XRP)
 • Dash (DASH)
 • Stratis (STRAT)
 • Komodo (KMD)
 • Ark (ARK)
 • Expanse (EXP)
 • Ubiq (UBQ)
 • Vertcoin (VTC)
 • Viacoin (VIA)
 • Neo (NEO)
 • Stealthcoin (XST)
 • Stellair (XLM)
 • Hcash (HSR)
 • Digibyte (DGB)
 • Qtum (QTUM)
 • PivX (PIVX)

Gevolgtrekking

We gebruiken Ledger-apparaten regelmatig en het werkt buitengewoon goed, we hebben er nog nooit problemen mee gehad en de eerste installatie is vrij eenvoudig. Als u op zoek bent naar een hardwareportemonnee, moet worden aangenomen dat u redelijk bekwaam bent met technologie, en met dat in gedachten zie ik niet dat veel mensen problemen hebben met het instellen en gebruiken van hun apparaten.

Wat betreft de bouwkwaliteit van de Ledger, hij voelt iets dunner aan dan een Trezor die compacter is, maar eerlijk gezegd is er niet veel verschil tussen de twee concurrerende apparaten. Ik vind het leuk dat de Ledger een metalen schuifbehuizing heeft die het scherm beschermt tegen krassen en andere beschadigingen.

De apps die door Ledger worden aangeboden, voelen erg prettig, minimaal ontworpen aan, wat het gebruik ervan tot een prettige ervaring maakt. De gebruikersinterface is mooi ontworpen en de lay-out is goed doordacht, dus niemand zou problemen moeten hebben met het gebruiken en het vinden van de verschillende opties die nodig zijn.

The Ledger heeft uitstekende ondersteuning voor veel verschillende cryptocurrencies die mensen naar dit specifieke apparaat kunnen leiden en de integratie met MyEtherWallet is fantastisch, omdat dit betekent dat u het apparaat kunt gebruiken om honderden verschillende op Ethereum gebaseerde valuta’s en tokens op te slaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over interactie met de website zelf en het plaatsen van uw privésleutels in de open lucht. Er zijn talloze phishing-aanvallen geweest via e-mail, twitter en andere platforms, dus het gebruik van de Ledger met MyEtherWallet geeft je die extra gemoedsrust.

Qua prijs is de Ledger iets goedkoper dan alternatieven tegen een kostprijs van € 94,80 inclusief btw en gratis verzending. Voor de veiligheid die dit apparaat biedt, vinden we dat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Eerlijk gezegd kunnen we de Ledger Nano niets verwijten, dus bevelen het graag aan Blockonomi-lezers aan.

Bezoek Ledger

Ledger Nano S

src = “~ images \ the-complete-in-depth-ledger-nano-s-review.gif”

alt = “Ledger Nano Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.3

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Ontwerp

9.0 / 10

Prijs

9.0 / 10

Valuta-ondersteuning

10,0 / 10

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Makkelijk te gebruiken
 • Zeer veilig
 • Goed ontworpen interface

Nadelen

 • Ethereum-app werkt momenteel niet

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Ledger Nano S","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 02 \ /ledger-nano-review.gif","Omschrijving"​"Als je serieus bent over je investering in cryptocurrency, dan moet je beveiliging serieus nemen, want er zijn zoveel verschillende soorten oplichting, phishingwebsites, malware, hackpogingen en andere schadelijke middelen dat mensen kunnen proberen te profiteren van zwakke beveiliging en je harde schijf kunnen stelen. verdiende fondsen. Helaas, vanwege de aard van de huidige cryptocurrency…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.25"​,"naam"​"Ledger Nano S","reviewBody"​"Als je serieus bent over je investering in cryptocurrency, dan moet je beveiliging serieus nemen, want er zijn zoveel verschillende soorten oplichting, phishingwebsites, malware, hackpogingen en andere schadelijke middelen dat mensen kunnen proberen te profiteren van zwakke beveiliging en je harde schijf kunnen stelen. verdiende fondsen. Helaas, vanwege de aard van de huidige cryptocurrency-omgeving is dit iets waar we dagelijks mee te maken hebben. \ R \ n \ r \ nMensen die voor het eerst de cryptocurrency-wereld betreden, zullen ongetwijfeld overweldigd worden door de technische details die komen met zo’n investering. Crypto is verbazingwekkend omdat het je financiën in eigen handen legt zonder afhankelijk te zijn van derden, zoals het huidige banksysteem. Door de controle over uw geld over te nemen, betekent dit ook dat u voor uw eigen veiligheid moet zorgen, en zonder banken om u te beschermen, moet u de beste methoden zoeken om uw geld veilig op te slaan. \ R \ n \ r \ nGelukkig hebben we enkele uitstekende apparaten genaamd \"Hardware portemonnees \" die zijn gebouwd om de beste beschermingslaag te bieden die we momenteel beschikbaar hebben. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIn deze review zullen we de marktleidende hardwareportefeuille bekijken: de Ledger Nano S en biedt een complete diepgaande evaluatie en gids om het correct in te stellen. \ R \ n \ r \ nBezoek Ledger \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWat is een Hardware Wallet? \ r \ nEen hardware wallet is een apparaat dat is gemaakt om een ​​extra beveiligingslaag te bieden bij interactie met uw verschillende cryptocurrency wallets. Normaal gesproken zou u uw privésleutel gebruiken om geld over te maken. Het probleem is echter dat als uw computer is gecompromitteerd door malware of een virus, het mogelijk is dat uw privésleutels worden vastgelegd en gebruikt om uw geld te stelen. Met een hardwareportefeuille worden de privésleutels op het apparaat opgeslagen en nooit aan uw computer blootgesteld, wat betekent dat zelfs als u geïnfecteerd bent met een dergelijk programma, uw privésleutels veilig blijven. \ R \ n \ r \ nWanneer u uw hardware instelt portemonnee, krijgt u een reeks woorden die bekend staat als de \"Herstelzaad \" en u kunt dit gebruiken om uw portemonnee te herstellen als deze ooit verloren, gestolen of beschadigd raakt. Het is uitermate belangrijk dat wanneer u uw herstelzaad heeft gemaakt, u het ergens op een veilige plek bewaart, aangezien dit kan worden gebruikt om de portemonnee opnieuw te maken en toegang te krijgen tot al het geld daar. \ R \ n \ r \ nEen andere aanbeveling die we doen, is om te kopen 2 apparaten en houd er een ongebruikt. Op die manier kunt u, als u ooit uw hardwareportefeuille verliest of beschadigt, het herstelzaad op het andere apparaat gebruiken, er in feite een kloon van maken en vervolgens zoals gewoonlijk toegang krijgen tot uw geld. Anders zou u een nieuw apparaat moeten bestellen en wachten tot het arriveert voordat u toegang krijgt tot uw cryptocurrency. \ R \ n \ r \ nDe twee meest populaire soorten hardware-wallets zijn de Trezor en Ledger Nano S. bij de Ledger Nano S in deze review. We hebben deze handleiding ook geschreven als je de twee wilt vergelijken. \ R \ nWat zit er in de doos \ r \ nZodra je Ledger arriveert, wordt het verzegeld in cellofaan – je zult merken dat het geen veiligheidszegel heeft zoals het Trezor doet dat. Dit komt doordat het apparaat ingebouwde anti-sabotage software heeft die weet of het apparaat op enigerlei wijze is gewijzigd sinds de fabriek. Dit is erg handig om te weten, aangezien er gevallen zijn geweest waarin mensen hardwareportefeuilles op eBay verkochten terwijl het herstelzaad al was ingesteld, waardoor in feite toegang tot het apparaat werd verkregen voordat de klant ooit werd bereikt. \ R \ n \ r \ nZodra u de doos opent, vindt de volgende inhoud: \ r \ n \ r \ n \ tLedger \ r \ n \ tUSB-kabel \ r \ n \ tSleutelhanger \ r \ n \ tLanyard \ r \ n \ tInstructiekaart \ r \ n \ t Herstelkaart \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe Ledger wordt heel mooi gepresenteerd in de doos met een verpakking die doet denken aan Apple’s minimale benadering van het verkopen van producten. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNa het verwijderen van de bovenste laag die het apparaat bevat, vindt u hieronder de documentatie, USB-kabel, draagkoord en sleutelhanger. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOpenende de documentatie-envelop vindt u de herstelzinkaart , voor het opschrijven van uw herstelwoorden bij het instellen van het apparaat. \ r \ n \ r \ n \ r \ n Hoe u de Ledger Nano S instelt \ r \ n Om te beginnen met het instellen van uw apparaat, moet u het op uw apparaat aansluiten. computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel, op welk punt t e Ledger komt tot leven en verwijst u naar de URL: https: \ / \ / www.ledgerwallet.com \ / start \ / ledger-nano-s \ r \ n \ r \ nDe eerste stap is om vervolgens een PIN-code voor het apparaat. De bediening van de Ledger wordt uitgevoerd door middel van twee knoppen aan de zijkant, de linker- of rechterknop zal de selectie omhoog of omlaag klikken en op beide knoppen drukken bevestigt de keuze. \ R \ n \ r \ nKies een pincode van minimaal 4 cijfers en zorg ervoor dat u dit uit uw hoofd leert of ergens op een veilige plaats opschrijft. De pincode wordt gebruikt voor elke bewerking op het apparaat en is onbruikbaar zonder deze. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra uw pincode is ingesteld, moet u de 24 herstelwoorden in de volgorde noteren dat het apparaat ze aan u geeft. Nadat u elk woord heeft opgeschreven, controleert het apparaat er 4 samen met u – u moet op het apparaat de juiste woorden bevestigen zoals gevraagd. \ R \ n \ r \ nZodra dat is gebeurd, ziet u het bericht \"Uw apparaat is nu gereed \".\ r \ nApps installeren \ r \ nOm het meeste uit uw Ledger te halen, heeft u de Chrome-browser nodig, waarvoor u een aantal apps kunt installeren voor interactie met het apparaat en verschillende soorten cryptocurrencies. Installeer eerst de \"Ledger Manager \" app die u vervolgens kunt gebruiken om apps te installeren voor de verschillende valuta’s die u met uw Ledger wilt gebruiken. Uw Ledger kan 5 verschillende apps tegelijk ondersteunen, dus kies welke u wilt installeren vanuit de manager door op de groene downloadknop naast de valuta te klikken. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLedger heeft zijn eigen Chrome-apps voor Bitcoin, Ethereum en Ripple. \ r \ n \ r \ n Laten we eens kijken naar de Bitcoin-app. Nadat je het van de site hebt gedownload en geïnstalleerd, ga je gang en voer je het uit en je wordt gevraagd om je pincode in het apparaat in te voeren en dan kun je ervoor kiezen om een ​​Bitcoin-adres aan te maken. Je hebt de keuze tussen Legacy of Segwit – we raden Segwit aan, omdat hierdoor lagere kosten mogelijk zijn voor het verzenden van Bitcoin. \ R \ n \ r \ nDe app zelf is erg mooi ontworpen en je zult duidelijk zien hoe je transacties kunt verzenden en ontvangen, nieuwe accounts, verander de weergave-instellingen enzovoort. \ r \ n \ r \ n \ r \ nMet MyEtherWallet \ r \ nTerwijl je de Ethereum-app kunt gebruiken die Ledger biedt, is er momenteel een bericht wanneer je het start wanneer je het opstart \"Vanwege de tijdelijke instabiliteit van Ethereum Nodes, raden we onze gebruikers aan om de Ledger-integratie van MyEtherWallet te gebruiken. \ R \ n \ r \ nMyEtherWallet is een uitstekende portemonnee die Ethereum en alle Ethereum ERC-20-tokens kan opslaan. Het is vrij eenvoudig te gebruiken, dus ga om te beginnen naar de site en klik op Ether verzenden & Tokens Link, kies de \"Maak verbinding met Ledger Wallet \" optie. \ r \ n \ r \ nEen pop-up zal dan verschijnen, vink \ u00a0 het vakje bovenaan aan dat zegt \"Grootboek (ETH) \" en kies een portefeuilleadres uit de beschikbare opties. Dan klikken \"Ontgrendel uw portemonnee \" om toegang te krijgen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEenmaal binnen kunt u Ethereum en alle tokens die u in de portemonnee wilt opslaan, verzenden en ontvangen. Het adres van uw portemonnee wordt aan de rechterkant weergegeven en daaronder \ u00a0 staan ​​alle tokensaldi die u heeft. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nWe gaan in op meer informatie over het gebruik van MyEtherWallet in ons Ethereum-papier Portemonnee-gids. \ R \ nOndersteunde valuta \ r \ nDe Ledger ondersteunt de meest verschillende cryptocurrencies van de beschikbare hardwareportefeuilles, iets om in gedachten te houden bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Op het moment van schrijven zijn de ondersteunde valuta’s als volgt: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (BTC) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH) \ r \ n \ tBitcoin Gold (BTG) \ r \ n \ tEthereum (ETH) \ r \ n \ tEthereum ERC-20 Tokens \ r \ n \ tEthereum Classic (ETC) \ r \ n \ tLitecoin (LTC) \ r \ n \ tDogecoin (DOGE) \ r \ n \ tZcash (ZEC ) \ r \ n \ tRipple (XRP) \ r \ n \ tDash (DASH) \ r \ n \ tStratis (STRAT) \ r \ n \ tKomodo (KMD) \ r \ n \ tArk (ARK) \ r \ n \ tExpanse (EXP) \ r \ n \ tUbiq (UBQ) \ r \ n \ tVertcoin (VTC) \ r \ n \ tViacoin (VIA) \ r \ n \ tNeo (NEO) \ r \ n \ tStealthcoin (XST) \ r \ n \ tStellar (XLM) \ r \ n \ tHcash (HSR) \ r \ n \ tDigibyte (DGB) \ r \ n \ tQtum (QTUM) \ r \ n \ tPivX (PIVX) \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nWe gebruiken Ledger-apparaten regelmatig en het werkt buitengewoon goed, we hebben er nooit een probleem mee gehad en de eerste installatie is vrij eenvoudig. Als u op zoek bent naar een hardware-portemonnee, moet worden aangenomen dat u redelijk bekwaam bent met technologie, en met dat in gedachten zie ik niet dat veel mensen problemen hebben met het instellen en gebruiken van hun apparaten. \ R \ n \ r \ nWat betreft de bouwkwaliteit van de Ledger, hij voelt iets dunner aan dan een Trezor die compacter is, maar eerlijk gezegd is er niet veel verschil tussen de twee concurrerende apparaten. Ik vind het leuk dat de Ledger een metalen schuifbehuizing heeft die het scherm beschermt tegen krassen en andere beschadigingen. \ R \ n \ r \ nDe apps die door Ledger worden geleverd, voelen heel mooi, minimaal ontworpen aan, waardoor het gebruik ervan een prettige ervaring. De gebruikersinterface is mooi ontworpen en de lay-out is goed doordacht, dus niemand zou problemen moeten hebben om het te gebruiken en de verschillende vereiste opties te vinden. \ R \ n \ r \ nDe Ledger heeft uitstekende ondersteuning voor veel verschillende cryptocurrencies die kunnen zwaaien mensen op dit specifieke apparaat en de integratie met MyEtherWallet is fantastisch, omdat dit betekent dat je het apparaat kunt gebruiken om honderden verschillende op Ethereum gebaseerde valuta’s en tokens op te slaan zonder je zorgen te hoeven maken over interactie met de website zelf en het plaatsen van je privésleutels in de open lucht. Er zijn talloze phishing-aanvallen geweest via e-mail, twitter en andere platforms, dus het gebruik van de Ledger met MyEtherWallet geeft u die extra gemoedsrust. \ R \ n \ r \ nPrijsgewijs is de Ledger iets goedkoper dan alternatieven tegen een kostprijs van \ u20ac94.80 inclusief belasting en gratis verzending. Voor de veiligheid die dit apparaat biedt, zijn we van mening dat het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. \ R \ n \ r \ n Eerlijk gezegd kunnen we geen fout vinden in de Ledger Nano, dus bevelen het graag aan aan Blockonomi-lezers. \ R \ n \ r \ nBezoek Ledger","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"01-07-2018"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me