Coin.Space: een anonieme cryptocurrency-portemonnee met meerdere valuta’s

Munt portemonnee

Oorspronkelijk gelanceerd in 2015 in Georgia, VS., Munt. Ruimte is een cryptocurrency-platform dat werkt om iedereen een eenvoudige portemonnee te bieden, vooral mensen die geen toegang hebben tot een bankrekening.

Onderbankieren is voor veel mensen een groot probleem, en crypto’s kunnen velen echt helpen toegang te krijgen tot geavanceerde financiële diensten. Zoals de opkomst van DeFi heeft aangetoond, is er veel interesse in gedecentraliseerde financiële oplossingen, maar het begint allemaal met het verkrijgen van toegang tot het systeem..

Er zijn nog maar weinig technologische belemmeringen voor het gebruik van crypto’s.

De meeste mensen hebben de nodige elektronica om tokens te verhandelen en op te slaan en de Coin.Space-portemonnee tilt die beschikbaarheid nog verder door ervoor te zorgen dat mensen met verbindingen met een lage bandbreedte nog steeds cryptotransacties kunnen doen.

Over de portemonnee

De Coin-portemonnee kan op veel soorten apparaten worden gebruikt – en functioneert goed bij lage bandbreedte. Tot nu toe is Coin.Space wereldwijd uitgebreid met meer dan 20 miljoen portemonnee-registraties en beschikbaar in meer dan 20 landen over de hele wereld.

De portemonnee werkt met alle ERC20- en ERC223-tokens en ondersteunt populaire Crypto-blockchains (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash, EOS, Ripple, Stellar en Ethereum). Momenteel zijn meer dan 20.000 tokens die op Crypto zijn gebouwd toegankelijk via de Coin Wallet-app.

Het wallet-platform is beschikbaar voor download en installatie op Android, iOS en Windows. Dit betekent dat de meeste mensen die een smartphone of een computer hebben die verbonden is met internet, de Coin.Space wallet kunnen gebruiken.

Naast een grote potentiële markt is het een van de beste dingen van Coin.Space dat Coin.Space alleen een vergoeding in rekening brengt voor daadwerkelijke transacties..

Anders zijn er geen extra kosten voor installatie of portemonnee-registratie. Dat is de reden waarom Coin.Space wordt beschouwd als een van de goedkoopste en handigste cryptocurrency-portefeuilles die er zijn.

Portemonnee-functies

Coin.Space combineert een meerlaagse bescherming en moderne beveiligingsprotocollen om zijn gebruikers eersteklas beveiliging te bieden.

Veiligheid

Hier zijn enkele dingen die de Coin.Space-portemonnee biedt:

 • Coin.Space past een AES-256-versleutelingsmechanisme toe op het apparaat van de klant om ervoor te zorgen dat er geen inbreuk vanaf de klant is
 • De beveiliging van nieuwe portefeuilles wordt versterkt door het gebruik van BIP 39-wachtwoordzincodering om te voorkomen dat er nieuwe accounts verloren gaan

  Een 4-cijferige pincode is vereist om de identiteit te verifiëren wanneer gebruikers inloggen op hun account

 • Gebruikers kunnen privésleutels genereren en deze op hun eigen apparaten opslaan om communicatie met externe servers en zelfs contact met het systeem van Coin.Space te vermijden.
 • Coin.Space werkt nauw samen met gecompromitteerde certificaatautoriteiten om alle HTTPS-sites te beschermen tegen alle handelingen die proberen valse ID’s of frauduleuze certificaten te gebruiken
 • Coin.Space doet er alles aan om zijn gebruikers absolute vertrouwelijkheid te bieden, zelfs privésleutels worden niet opgeslagen op het Coin.Space-systeem maar op de persoonlijke apparaten van gebruikers, om gebruikers volledige controle over hun portemonnee en munten te garanderen.

Veiligheid

Privacy

Als portefeuilledienstverlener begrijpt Coin.Space de waarde van metadata en hoeveel gebruikers verwachten dat hun privé-informatie buiten gevaar blijft. Daarom houdt Coin.Space zich aan een reeks strikte protocollen en praktijken om een ​​gebruikersdatabase volledig te behouden.

 • Coin.Space doet er alles aan om de persoonlijke gegevens van gebruikers, zoals adres, koopgedrag enzovoort, niet te hergebruiken en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het beschermen van alle informatie voor andere partijen.
 • Coin.Space extraheert de historische transactiegegevens van alle gebruikers voordat een nieuwe transactie wordt bevestigd. Dankzij dat kan het platform lekken in de gegevens van de portemonnee van gebruikers voorkomen
 • Coin.Space biedt nauwe ondersteuning van Tor en een veilige VPN, waardoor gebruikers hun transacties kunnen uitvoeren met een anoniem IP-adres

Mijnbouwkosten

Coin.Space biedt een aantrekkelijk schema voor mijnbouwactiviteiten, onderverdeeld in 3 verschillende niveaus voor gebruikers.

 • Standaardminers krijgen “een bevestigingstijd van ongeveer 30 minuten tot 60 minuten”
 • De snelste miners krijgen “een bevestiging in de volgende 0-1 blokken”
 • Minimale mijnwerkers krijgen “een bevestigingstijd van ongeveer 60 minuten tot 90 minuten”

Een ingebouwd uitwisselingsnetwerk

 • Net als andere populaire crypto-uitwisselingen zoals BRD Wallet, Blockchain.com of Bitcoin.com, bouwt Coin.Space een eigen uitwisselingsplatform (Shapeshift) waarmee gebruikers crypto’s kunnen kopen en verkopen
 • De gebruikers van Coin.Space kunnen lid worden van het Shapeshift-platform en genieten van de directe bitcoin-transacties

Coin.Space – Open voor bijna iedereen

In principe kan iedereen meedoen en een portemonnee maken op Coin.Space. Tegelijkertijd richt het platform zich specifiek op een aantal doelgroepen, waaronder.

 • Mensen die nieuw zijn in investeringen en handel in cryptocurrency – Het zijn nieuwkomers die de markt willen betreden en voor het eerst crypto willen kopen. Coin.Space biedt richtlijnen voor de eenvoudigste oplossingen voor beginners
 • Shoppers die hun munten willen gebruiken om bij lokale winkels te betalen – Coin.Space fungeert als betalingsverwerker om de aankoop van reguliere goederen met cryptocurrencies mogelijk te maken

Over Jonathan Speigner, de oprichter en CEO van Coin.Space

Jonathan Speigner is een expert met diepgaande technische kennis in verschillende sectoren, waaronder “beveiliging, cryptocurrencies, mobiliteit, cloud computing en omringende technologieën”.

Tijdens zijn lange succesvolle carrière van meer dan 25 jaar heeft Jonathan met meer dan 25.000 klanten over de hele wereld gewerkt, wat hem een ​​stevige achtergrond geeft in internationale informatietechnologie en douane..

Speigner heeft meerdere industriële projecten afgehandeld op het gebied van financiën, medische gezondheidszorg, telecommunicatie en softwareleveranciers. Al deze banen helpen hem brede technische expertise op te doen in “netwerken, mobiel, opslag, computerinfrastructuur, programmeren en beveiliging”.

Niet alleen het behalen van veel grote successen in de technische industrie, maar Jonathan Speigner is ook een bekend persoon vanwege zijn begrip van bedrijfsactiviteiten, van financiële stroom, internationale zaken tot menselijk management..

Met Jonathan Speigner als oprichter en CEO van Coin.Space, profiteren de gebruikers van het platform van zijn langzichtige visie en inclusieve ervaring.

Bankieren voor iedereen

Het is misschien verrassend om te horen dat hoewel de meeste mensen een smartphone kunnen betalen, velen geen toegang kunnen krijgen tot het banksysteem. Bankdiensten in enkele van de armste landen ter wereld zijn extreem duur in verhouding tot iemands inkomen, waardoor de werkende armen weinig opties hebben.

Door een reeks cryptodiensten aan te bieden, geeft Coin.Space mensen overal de mogelijkheid om crypto’s zowel lokaal als wereldwijd te gebruiken. De kosten voor het verzenden van tokens zijn erg laag in vergelijking met fiat-valuta’s, wat geweldig is voor mensen die tegen de laagst mogelijke tarieven toegang moeten hebben tot financiële diensten.

DeFi is ook een van de meest veelbelovende technologische doorbraken voor microfinanciering, aangezien crypto’s zulke lage operationele kosten hebben voor waardeoverdrachten. Microlending is veel gemakkelijker bij het gebruik van crypto’s, en met het gebruik van slimme contracten hoeven er maar heel weinig mensen bij het proces te worden betrokken.

Verbinding maken met Coin.Space

Op dit moment staat Coin.Space open voor meer dan 20 verschillende landen – en het bedrijf werkt eraan om zijn activiteiten in de toekomst uit te breiden naar andere landen. Als aanbieder van gedecentraliseerde financiële oplossingen is Coin.Space goed geplaatst om op middellange termijn te groeien, aangezien crypto’s waarschijnlijk in populariteit zullen toenemen.

Meer gedetailleerde informatie over het project is beschikbaar op de officiële website, die u kunt bezoeken via hier klikken.

Bovendien kunnen geïnteresseerde investeerders deelnemen aan de sociale gemeenschapsnetwerken van Coin.Space om hun ideeën uit te wisselen met andere handelaren. Tot nu toe kunnen de gebruikers van Coin.Space lid worden van de ledenvereniging op Medium en LinkedIn via de volgende adressen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me