Billfodl Review: stalen apparaat om een ​​back-up te maken van uw herstelzaad of privésleutels

Billfodl recensie

Billfodl is een roestvrijstalen apparaat voor het opslaan van private cryptocurrency-sleutels of recovery seed-woorden. Het is een vervanging voor de vaak aanbevolen papieren back-up.

Billfodl recensie

De introductie van het bedrijf op Billfodl introduceert het concept van sleutels en startwoorden, onmiddellijk gevolgd door de verscheidenheid aan manieren waarop die kostbare cijfers verloren kunnen gaan.

“Billfodl is de veiligste manier om uw privésleutel of startwoorden op te slaan”, schreven de ontwikkelaars. “Alle grote crypto-portefeuilles (Jaxx, Ledger, Mycillium, Trezor, enz.) Gebruiken een systeem van startwoorden om een ​​back-up van uw privésleutels te maken. Als uw telefoon- of hardwareportefeuille wordt vernietigd, heeft u deze zin van 12 tot 24 woorden nodig om uw geld terug te krijgen. Als je net als de meeste mensen bent, bewaar je je startwoorden op een stuk papier, waarschijnlijk in hetzelfde bureau waar je je telefoon elke avond op legt om op te laden. Als er brand of overstroming is, worden zowel de telefoon- of hardware-portemonnee als het stuk papier met de startwoorden erop vernietigd. Of misschien vindt uw partner, partner of kind een vel papier met willekeurige woorden erop en gooit het in de prullenbak, zonder dat u het weet, totdat u het maanden of jaren later nodig heeft. Je hebt iets permanent, solide en betrouwbaars nodig om je Zaadwoorden op te bewaren. “

Bezoek Billfodl

Waarom heb ik het nodig?

Het maakt niet uit wat voor soort portemonnee u gebruikt – internet, software of hardware – een papieren back-up van uw privésleutel wordt aanbevolen. Web- en softwareportefeuilles zijn vatbaar voor hacking- en phishing-pogingen, terwijl hardwareportefeuilles net zo gemakkelijk verloren kunnen gaan als een set sleutels of elektronische storingen kunnen vertonen. Een papieren back-up zorgt ervoor dat uw privésleutels veilig en offline zijn.

Papier heeft echter zijn eigen nadelen. Zelfs als u uw privésleutels heeft opgeschreven en opgeborgen, zijn ze slechts zo veilig als het fysieke stuk papier waarop ze zijn geschreven. Papieren back-ups kunnen worden vernietigd bij overstromingen, worden opgegeten door honden, verloren gaan bij branden en meer. Billfodl codeert uw privésleutels in een robuust, klein stalen analoog apparaat. Het is een verfrissend stukje harde, mechanische technologie in een steeds kwetsbaardere en digitale financiële ruimte.

Wat zit er in de doos?

De Billfodl wordt geleverd in een nette verpakking, verzegeld in cellofaan met instructies op de achterkant voor het instellen van het apparaat.

Billfodl verpakt

Nadat u de verpakking heeft geopend, ziet u de eenheid in een kartonnen houder die op zijn plaats wordt gehouden met stickers om hem tijdens het transport te beschermen.

In het pakket

Haal de Billfodl uit de kartonnen beschermer door de stickers door te knippen en je ziet een bakje met letters en cijfers zodat je gemakkelijk de tegels kunt vinden die je nodig hebt om je zaadje of sleutels samen te stellen.

Billfodl-stukken

Hoe gebruik ik het?

De installatie is relatief eenvoudig. Natuurlijk moet u uw privésleutels bij de hand hebben.

Schuif het Billfodl-apparaat open om het logo en de sleuven genummerd van 1 tot en met 12 zichtbaar te maken. Pak vervolgens een van de blootliggende tegels en draai de schroef in de rechterbovenhoek van de Billfold om de bovenste vergrendeling te openen. Druk op dezelfde tegel om de onderste grendel te ontgrendelen.

Billfodl-installatie

Zodra je Billfodl open is, kies je je tegels uit de lade en schuif je ze op hun plaats om je sleutel of beveiligingswoorden te spellen, gebruik zo nodig lege tegels om ervoor te zorgen dat elke rij volledig gevuld is.

Zodra de vergrendelingen zijn vastgemaakt, stelt u uw Billfodl op de proef. Als u alle beschikbare spaties heeft gevuld, mag deze niet kromtrekken of verschuiven. Controleer of uw gegevens juist zijn en bewaar de Billfodl zelf op een veilige plaats. Hoewel het apparaat sterk is, is niets verloren gegaan. Zorg ervoor dat het zich op een locatie bevindt die gemakkelijk kan worden geïdentificeerd en toegankelijk.

Welke munten ondersteunt het?

Billfodl is net zo aanpasbaar als een stuk papier. Het kan zowel 96- als 156-cijferige toetsen opslaan, hoewel het gebruik van de 157-toetsenconfiguratie een beetje een fudge vereist. De meeste toetsen hebben alleen de eerste vier letters van elk woord nodig, dus Billfodl vraagt ​​je om alleen die eerste vier letters op te slaan. Aangezien de Billfodl slechts 96 tekens bevat, is het handig om het te beschouwen als een back-up van een enkele munt.

Is Billfodl een vervanging voor hardwareportefeuilles?

Billfodl moedigt zijn gebruikers niet aan om hun hardware wallets te vervangen door Billfodl. Billfodl vervangt alleen een papieren back-up. Aangezien het een volledig analoog apparaat is, zou het verplaatsen of manipuleren van uw munten met Billfodl te veel werk vergen om dagelijks praktisch te zijn.

“Hoewel je Billfodl zou kunnen gebruiken in plaats van een hardware wallet door nieuwe cold wallets te maken en de privésleutels in Billfodl te laden, is dit in de praktijk niet de beste manier om Billfodl te gebruiken, en als je met enige frequentie zou werken, zou deze methode erg omslachtig worden. , ”Schreven de ontwikkelaars. “In plaats daarvan is de Billfodl bedoeld als aanvulling op uw hardwareportefeuille door u in staat te stellen uw startwoorden op te slaan op een manier die zo onverwoestbaar en veilig is voor gebruikersfouten als we ons kunnen voorstellen.”

Hoe moeilijk is het?

Moeilijk, op zijn zachtst gezegd. Aanzienlijk taaier dan het stuk papier dat het moest vervangen. Type 316 roestvrij staal is van maritieme kwaliteit, waardoor het extreem corrosiebestendig is. De ontwikkelaars van Billfodl beweren dat het bestand is tegen tweemaal de temperatuur van de gemiddelde woningbrand, en dat het niet gevoelig is voor EMP-aanvallen omdat het geen digitale of elektronische onderdelen heeft. Vanzelfsprekend hoeft u zich geen zorgen te maken over opladen en geen aansluitpoorten die beschadigd kunnen raken.

“Een van de belangrijkste nadelen van de papieren portemonnee is de geringe levensduur”, schreven de ontwikkelaars. “Inkt kan in vochtigheid lopen, het papier lost op in water en op de langere termijn degradeert het papier. Vanwege de hoogwaardige bouwmaterialen van de Billfodl, kunt u er zeker van zijn dat uw privégegevens en cryptosleutels veilig zijn voor zowel de elementen als de tijd zelf. “

Hoeveel kost het?

Billfodl is te koop voor $ 79,95. Elke Billfodl kan 24 woorden of 96 tekens opslaan, waardoor het geschikt is voor het maken van een back-up van een enkele portemonnee. Als je een verscheidenheid aan munten in verschillende portefeuilles hebt opgeslagen, kan het nogal prijzig worden om ze allemaal te ondersteunen met een afzonderlijke Billfodl. Het is echter waarschijnlijk veel duurder om het risico te lopen alle cryptocurrency in die verschillende wallets te verliezen. Als de waarde van uw portemonnee hoger is dan $ 80, is het waarschijnlijk geen slecht idee om Billfodl als back-up te gebruiken.

De concurrent van Billfodl is Cryptosteel, dat $ 149 kost, wat bijna het dubbele is van de prijs, dus u kunt zien dat Billfodl veel meer waar voor uw geld biedt.

Billfodl biedt ook een verscheidenheid aan accessoires, waaronder stickers, houders en meerdere Billfodl-pakketdeals.

Gevolgtrekking

Voor wat het wil bereiken, bereikt het Billfodl-apparaat alles – het is goedkoper dan de concurrentie, gebruikt betere materialen en is beter ontworpen. Dat maakt het het beste product op de markt om uw sleutels of kiemwoorden op te slaan in een zeer duurzaam materiaal dat brand en overstromingen zal overleven. Je zou kunnen denken dat het betalen van $ 80 voor een product als dit overdreven is, en misschien heb je gelijk als je maar een paar honderd dollar aan cryptocurrency hebt.

Als uw bezit echter in de duizenden loopt, zult u ongetwijfeld een hardware wallet hebben (of zou moeten hebben). Als u vervolgens een probleem met uw apparaat tegenkomt, zoals het kwijtraken, moet u op uw startwoorden vertrouwen om dit te ondersteunen. Als de papieren opslag hiervan niet lukt, bent u uw investering kwijt. Billfold introduceert een extra beschermingslaag die op de lange termijn van onschatbare waarde zou kunnen zijn.

Bezoek Billfodl

Billfodl

$ 79,95

src = “~ images \ billfodl-review-steel-device-to-backup-your-recovery-seed-or-private-keys.gif”

alt = “Billfodl recensie”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Ontwerp

9.0 / 10

Materiaal

9.0 / 10

Duurzaamheid

9.0 / 10

Prijs

9.0 / 10

Voordelen

  • Brandwerend
  • Goedkoper dan Cryptosteel
  • Goed ontworpen
  • Goed materiaal
  • Goed verpakt

Nadelen

  • Kostbaar voor meerdere back-ups

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Billfodl","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /billfodl-review.gif","Omschrijving"​"Billfodl is een roestvrijstalen apparaat voor het opslaan van private cryptocurrency-sleutels of herstel-seed-woorden. Het is een vervanging voor de vaak aanbevolen papieren back-up. De inleiding van het bedrijf op Billfodl introduceert het concept van sleutels en startwoorden, onmiddellijk gevolgd door de verscheidenheid aan manieren waarop die kostbare cijfers verloren kunnen gaan. \ u201cBillfodl is het…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"79,95","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"9.00"​,"naam"​"Billfodl","reviewBody"​"Billfodl is een roestvrijstalen apparaat voor het opslaan van private cryptocurrency-sleutels of herstel-seed-woorden. Het is een vervanging voor de vaak aanbevolen papieren back-up. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe inleiding van het bedrijf op Billfodl introduceert het concept van sleutels en startwoorden, onmiddellijk gevolgd door de verscheidenheid aan manieren waarin die kostbare cijfers verloren kunnen gaan. \ r \ n \ r \ n \ u201cBillfodl is de veiligste manier om uw privésleutel of startwoorden op te slaan, \ u201d de ontwikkelaars schreven. \ u201c Alle grote crypto-portefeuilles (Jaxx, Ledger, Mycillium, Trezor, enz.) gebruiken een systeem van startwoorden om een ​​back-up van uw privésleutels te maken. Als uw telefoon- of hardwareportefeuille wordt vernietigd, heeft u deze zin van 12 tot 24 woorden nodig om uw geld terug te krijgen. Als je net als de meeste mensen bent, bewaar je je kiemwoorden op een stuk papier, waarschijnlijk in hetzelfde bureau waar je je telefoon elke avond op legt om op te laden. Als er brand of overstroming is, worden zowel de telefoon- of hardware-portemonnee als het stuk papier met de startwoorden erop vernietigd. Of misschien vindt uw partner, partner of kind een vel papier met willekeurige woorden erop en gooit het in de prullenbak, zonder dat u het weet, totdat u het maanden of jaren later nodig heeft. Je hebt iets permanent, solide en betrouwbaars nodig om je Seed Words op te bewaren. \ U201d \ r \ n \ r \ nBezoek Billfodl \ r \ nWaarom heb ik het nodig? \ R \ nHet maakt niet uit wat voor soort portemonnee je gebruikt \ u2013 web, software of hardware \ u2013 een papieren back-up van uw privésleutel wordt aanbevolen. Web- en softwareportefeuilles zijn gevoelig voor hacking- en phishing-pogingen, terwijl hardwareportefeuilles net zo gemakkelijk verloren kunnen gaan als een set sleutels of elektronische storingen kunnen vertonen. Een papieren back-up zorgt ervoor dat uw privésleutels veilig en offline zijn. \ R \ n \ r \ nPapier heeft echter zijn eigen nadelen. Zelfs als u uw privésleutels hebt opgeschreven en opgeborgen, zijn ze slechts zo veilig als het fysieke stuk papier waarop ze zijn geschreven. Papieren back-ups kunnen worden vernietigd bij overstromingen, worden opgegeten door honden, verloren gaan bij branden en meer. Billfodl codeert uw privésleutels in een robuust, klein stalen analoog apparaat. Het is een verfrissend stukje harde, mechanische technologie in een steeds kwetsbaardere en digitale financiële ruimte. \ R \ nWat zit er in de doos? \ R \ nDe Billfodl komt aan in een nette verpakking, verzegeld in cellofaan met instructies op de achterkant over hoe je stel het apparaat in. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNadat u de verpakking heeft geopend, ziet u de eenheid in een kartonnen houder die op zijn plaats wordt gehouden met stickers om hem tijdens het transport te beschermen. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVerwijder de Billfodl uit de kartonnen beschermer door de stickers door te knippen en je zult een container zien die is gelabeld met letters en cijfers, zodat je gemakkelijk de tegels kunt vinden die je nodig hebt om je zaad of sleutels samen te stellen. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHoe gebruik ik het? \ r \ nDe installatie is relatief eenvoudig. Natuurlijk moet je je privésleutels bij de hand hebben. \ R \ n \ r \ nSchuif het Billfodl-apparaat open om het logo en de slots genummerd van 1 tot en met 12 te onthullen. Pak vervolgens een van de blootgestelde tegels en draai de schroef in de rechterbovenhoek van de Billfold om de bovenste vergrendeling te openen. Druk op dezelfde tegel om de onderste grendel te ontgrendelen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nZodra je Billfodl open is, kies je je tegels uit de lade en schuif ze op hun plaats om je sleutel of beveiligingswoorden te spellen , gebruik zo nodig lege tegels om ervoor te zorgen dat elke rij volledig is gevuld. \ r \ n \ r \ nZodra de vergrendelingen zijn beveiligd, stelt u uw Billfodl op de proef. Als je alle beschikbare spaties hebt gevuld, mag het niet kromtrekken of verschuiven. Controleer of uw gegevens juist zijn en bewaar de Billfodl zelf op een veilige plaats. Hoewel het apparaat sterk is, is niets verloren gegaan. Zorg ervoor dat het op een locatie staat die gemakkelijk kan worden geïdentificeerd en toegankelijk. \ R \ nWelke munten worden ondersteund? \ R \ nBillfodl is net zo aanpasbaar als een stuk papier. Het kan zowel 96- als 156-cijferige toetsen opslaan, hoewel het gebruik van de 157-toetsenconfiguratie een beetje een fudge vereist. De meeste toetsen hebben alleen de eerste vier letters van elk woord nodig, dus Billfodl vraagt ​​je om alleen die eerste vier letters op te slaan. Aangezien de Billfodl slechts 96 tekens bevat, is het handig om het te beschouwen als een back-up van een enkele munt. \ R \ nIs Billfodl een vervanging voor hardwareportefeuilles? \ R \ nBillfodl moedigt zijn gebruikers niet aan om hun hardwareportefeuilles te vervangen door Billfodl. Billfodl vervangt alleen een papieren back-up. Omdat het een volledig analoog apparaat is, zou het verplaatsen of manipuleren van uw munten met Billfodl te veel werk vergen om dagelijks praktisch te zijn. Hoewel u Billfodl zou kunnen gebruiken in plaats van een hardware wallet door een nieuwe cold wallets en het laden van de privésleutels in Billfodl, in de praktijk is dit niet de beste manier om Billfodl te gebruiken, en als je met enige frequentie zou handelen, zou deze methode erg omslachtig worden, schreven de ontwikkelaars. \ u201cIn plaats daarvan is de Billfodl bedoeld als aanvulling op uw hardwareportefeuille door u in staat te stellen uw startwoorden op te slaan op een manier die zo onverwoestbaar en veilig is voor gebruikersfouten als we ons kunnen voorstellen. \ u201d \ r \ nHoe moeilijk is het? \ r \ n Moeilijk, op zijn zachtst gezegd. Aanzienlijk taaier dan het stuk papier dat het moest vervangen. Type 316 roestvrij staal is van maritieme kwaliteit, waardoor het extreem corrosiebestendig is. De ontwikkelaars van Billfodl beweren dat het bestand is tegen tweemaal de temperatuur van de gemiddelde woningbrand, en dat het niet vatbaar is voor EMP-aanvallen omdat het geen digitale of elektronische onderdelen heeft. Het behoeft geen betoog dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opladen en dat er geen verbindingspoorten zijn die beschadigd kunnen raken. Een van de belangrijkste nadelen van de papieren portemonnee is de geringe levensduur, schreven de ontwikkelaars. Inkt kan in vochtigheid lopen, het papier lost op in water en op de langere termijn degradeert het papier. Vanwege de hoogwaardige bouwmaterialen van de Billfodl, kunt u er zeker van zijn dat uw privégegevens en cryptosleutels veilig zijn voor zowel de elementen als de tijd zelf. \ U201d \ r \ nWat kost het? \ R \ nBillfodl is te koop voor $ 79,95. Elke Billfodl kan 24 woorden of 96 tekens opslaan, waardoor het geschikt is voor het maken van een back-up van een enkele portemonnee. Als je een verscheidenheid aan munten in verschillende portefeuilles hebt opgeslagen, kan het nogal prijzig worden om ze allemaal te ondersteunen met een afzonderlijke Billfodl. Het is echter waarschijnlijk veel duurder om het risico te lopen alle cryptocurrency in die verschillende portefeuilles te verliezen. Als de waarde van uw portemonnee hoger is dan $ 80, is het waarschijnlijk geen slecht idee om Billfodl als back-up te gebruiken. \ R \ n \ r \ nBillfodl’s concurrent is Cryptosteel, dat $ 149 kost, wat bijna het dubbele is van de prijs, dus u kunt dat zien Billfodl biedt veel meer waar voor je geld. \ R \ n \ r \ nBillfodl biedt ook een verscheidenheid aan accessoires, waaronder stickers, houders en meerdere Billfodl-pakketdeals. \ R \ nConclusie \ r \ nVoor wat het beoogt, is de Billfodl apparaat doet alles – het is goedkoper dan de concurrentie, gebruikt betere materialen en is beter ontworpen. Dat maakt het het beste product op de markt om uw sleutels of kiemwoorden op te slaan in een zeer duurzaam materiaal dat brand en overstromingen zal overleven. Je zou kunnen denken dat het betalen van $ 80 voor een product als dit overdreven is, en misschien heb je gelijk als je maar een paar honderd dollar aan cryptocurrency hebt. \ R \ n \ r \ nAls je echter in de duizenden loopt, zul je ongetwijfeld een hardware wallet hebben (of zouden moeten hebben). Als u dan een probleem met uw apparaat tegenkomt, zoals het kwijtraken, moet u op uw startwoorden vertrouwen om het te ondersteunen. Als de papieren opslag hiervan niet lukt, bent u uw investering kwijt. Billfold introduceert een extra beschermingslaag die op de lange termijn van onschatbare waarde zou kunnen zijn. \ R \ n \ r \ nBezoek Billfodl","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Oliver Dale"​,"datum gepubliceerd"​"2018-06-04"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me