Wat zijn Bitcoin-kranen? Volledige beginnershandleiding

Bitcoin-kranen

Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld op basis van marketcap, maakt deel uit van een trend die op korte termijn geen tekenen van verdwijning vertoont. Een vorm van digitaal geld, de populaire cryptocurrency die niet wordt uitgegeven of ondersteund door een regering of natie, werd voor het eerst geïntroduceerd in 2009. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot de bekendste en meest verhandelde cryptocurrency ter wereld..

Bitcoin-kranen

Wat velen misschien niet weten, is dat Bitcoin veel meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt. Om te beginnen, heb je ooit gehoord van Bitcoin-kranen? Wat zijn ze en waarom worden ze steeds populairder? Dit zijn slechts enkele van de vragen die we gaan onderzoeken.

Wat zijn Bitcoin-kranen?

Simpel gezegd, Bitcoin-kranen zijn websites of online apps die fungeren als een beloningssysteem voor gebruikers die taken uitvoeren die door een bepaalde website of app zijn uiteengezet. In ruil voor het voltooien van taken of een captcha krijgen gebruikers Satoshi, wat, voor degenen die het niet weten, honderd miljoenste van een Bitcoin (BTC) is.

1 Satoshi = 0,00000001 ฿
10 Satoshi = 0,00000010 ฿
100 Satoshi = 0,00000100 ฿ = 1 bit / μBTC (jij-bit)
1000 Satoshi = 0,00001000 ฿
10.000 Satoshi = 0.00010000 ฿
100.000 Satoshi = 0,00100000 ฿ = 1 mBTC (em-bit)
1.000.000 Satoshi = 0,01000000 ฿ = 1 cBTC (bitcent)
10.000.000 Satoshi = 0,10000000 ฿
100.000.000 Satoshi = 1,00000000 ฿

Verdiende Satoshi worden vaak rechtstreeks in de portemonnee of micro-portemonnee van een persoon gestort.

Het is belangrijk op te merken dat kranen geen schema zijn om snel rijk te worden, omdat de beloningsbedragen doorgaans vrij klein zijn en fluctueren afhankelijk van de waarde van Bitcoin op een bepaald moment. Daarom laten veel gebruikers die deelnemen aan Bitcoin-kranen hun totale inkomsten in de loop van de tijd opbouwen totdat ze klaar zijn om een ​​grotere betaling naar hun portemonnee te laten sturen. Door het op deze manier te doen, worden ook eventuele bestaande mijnvergoedingen geminimaliseerd. Maar hoe begon het idee voor Bitcoin-kranen??

Het doel van Bitcoin-kranen

Bitcoin is nog relatief nieuw, dus veel mensen over de hele wereld leren nog steeds wat het is, laat staan ​​hoe ze erin kunnen investeren of hoe ze het kunnen integreren in hun eigen financiële portefeuilles. Dat is de reden waarom Bitcoin-kranen zijn gemaakt. Ze dienen als een methode om mensen kennis te laten maken met het concept van Bitcoin zonder de risico’s die gepaard gaan met beleggen. Veel kranen streven ernaar om nieuwe gebruikers informatie over Bitcoin te bieden. Kortom, kranen zijn een geweldige manier voor individuen om meer over Bitcoin te leren en geven hen de mogelijkheid om munten te verdienen zonder geld te riskeren. Tegenwoordig zijn kranen in populariteit toegenomen onder Bitcoin-enthousiastelingen, en er zijn veel verschillende kranen waar gebruikers in kunnen dobberen.

Bitcoin-mijnspel

Voorbeeld van een Bitcoin-kraan, FreeBTCMine.com

Waar gaat je Satoshi heen?

Dus je hebt besloten om Bitcoin-kranen eens te proberen en je krijgt Satoshi. Waar gaat het allemaal heen en wat kun je ermee doen? Om te beginnen wordt elke Satoshi verdiend door het voltooien van kraantaken in uw portemonnee gestort, ook wel bekend als een beveiligd digitaal account, compleet met uw eigen Bitcoin-kaart of sleutel. In eenvoudige bewoordingen functioneert uw Bitcoin-portemonnee als uw traditionele portemonnee, en al uw Bitcoin-sleutels kunnen rechtstreeks aan uw bankrekening worden gekoppeld.

Voor extra veiligheid en om tegemoet te komen aan een breed scala aan individuen, zijn er een paar verschillende soorten wallets om uit te kiezen, waaronder mobiele, online en desktop-wallets. Het komt echt neer op persoonlijke voorkeur. Maar hoe zit het met micro wallets?

Wat zijn microportefeuilles?

Een micro-portemonnee is een versie van een traditionele Bitcoin-portemonnee waarmee u kleine hoeveelheden Bitcoin kunt verzamelen voordat u deze naar uw eigen portemonnee overboekt, omdat de kosten voor het overboeken van microbedragen van BTC alles wat u verdient tenietdoen. Soms, wanneer kranen kleine hoeveelheden Satoshi betalen, wordt het gestort bij de micro-portemonnee-aanbieder van een gebruiker. Vanuit het oogpunt van de gebruiker zijn er geen extra stappen die moeten worden doorlopen om een ​​micro-portemonnee te krijgen. In feite wordt er automatisch een gemaakt wanneer een gebruiker een account bij een kraan aanmaakt. Het is echter belangrijk op te merken dat microportefeuilles limieten hebben van ergens tussen de 5.000 en 10.000 Satoshi. Zodra die limiet is bereikt, wordt de Satoshi uitbetaald in de belangrijkste Bitcoin-portemonnee van een gebruiker.

Waarom beginnen met het aanbieden van Bitcoin-kranen?

Naast het opleiden van nieuwe gebruikers over Bitcoin, kiezen sommige websites ervoor om Bitcoin-kranen te gebruiken om een ​​paar verschillende redenen, waaronder om websiteverkeer te stimuleren en om geld te verdienen. Doorgaans trekken kranen veel websiteverkeer aan. Dat gezegd hebbende, als een bedrijf of website andere diensten of inhoud heeft om te adverteren voor Bitcoin-enthousiastelingen en -gebruikers, is een drukbezochte kraan een goede manier om het woord te verspreiden en meer mensen bekend te maken met een bedrijf of merk. Afhankelijk van de inhoud die wordt gepromoot, kan een website ook inkomsten genereren, iets dat moeilijk te bereiken is in de ongelooflijk concurrerende markt.

Kraan Hub

FaucetHub, Geeft een overzicht van veel populaire kranen voor verschillende cryptocurrencies.

Waarom geven kranen gratis munten weg??

Velen hebben gehoord hoe Bitcoin is gegroeid en een handvol gelukkige mensen veel geld heeft verdiend. Dus waarom geven kranen gewoon gratis munten weg? Zijn ze gewoon vrijgevig en aardig? De waarheid is dat kranen inkomsten ontvangen door gebruikers te belonen met Satoshi. Hoe komt het? Advertenties.

Veel van de meest populaire en succesvolle kraan-sites bevatten veel advertenties. Of het nu gaat om pay-per-click, pay-per-impressie of gewoon daar, de kans is groot dat de site een gestage stroom geld verdient door alleen maar advertenties op de pagina te hebben. Naast advertenties kunnen kraanwebsites ook gelieerde links hebben die inkomsten kunnen genereren als gebruikers de link volgen en zich aanmelden voor of iets kopen.

Helaas komt het vaak voor dat kranensites zo overladen worden met advertenties dat ze de gebruikerservaring verstoren. Voorlopig is dit echter een van de afwegingen om een ​​paar gratis munten te krijgen.

Gevolgtrekking

Ben je geïnteresseerd in Bitcoin-kranen? Meestal raken gebruikers betrokken bij kranen omdat ze meer willen weten over de branche en enthousiast zijn over het vooruitzicht om gratis munten te verdienen. Het is ook een stressvrije, risicovrije manier om aan de slag te gaan in de crypto-industrie zonder dat u zelf geld hoeft uit te geven aan investeringen.

Bovendien is het proces veilig en beveiligd, dankzij het feit dat gebruikers hun Bitcoin-sleutels anoniem kunnen houden. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws om te proberen of je hebt je altijd afgevraagd waar al het geroezemoes rond Bitcoin over ging, dan is dit het moment om erachter te komen. Wat heb je te verliezen?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me