Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin: 10 manieren om cryptocurrency te verdienen

Hoe u geld kunt verdienen met Bitcoin

Er zijn een aantal manieren waarop individuen Bitcoin online kunnen verdienen. Helaas bestaat er, net als in het echte leven, niet zoiets als een gratis lunch. Elke manier om Bitcoin online te verdienen, vereist iets in ruil, of het nu uw tijd of uw kennis is of de verwerkingskracht van uw computer.

Sommige van de hieronder beschreven methoden zullen minimale inspanning vergen, maar zullen ook resulteren in minimale opbrengsten. Andere manieren om Bitcoin online te verdienen, zijn misschien lucratiever, maar ze vereisen dat u een bepaald niveau van kennis en expertise over de industrie en de markt heeft..

Daarom, hoewel het voor sommigen lijkt dat Bitcoin, en cryptocurrency in het algemeen, een gemakkelijke manier is om geld te verdienen, is het niet zo eenvoudig als sommigen zouden verwachten zonder de vereiste kennis (een principe dat niet verrassend kan worden toegepast op elke branche).

Mocht u echter geïnteresseerd zijn in het online verdienen van Bitcoin, dan kan het de moeite waard zijn om enkele van de onderstaande opties te overwegen, variërend van de minst moeilijke (en minst betaalde!) Tot de meer substantiële rollen die beschikbaar zijn in het Bitcoin-ecosysteem..

Coinbase Verdien

Waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om wat gratis cryptocurrency te verdienen, is door te profiteren van Coinbase Earn. Zoals u waarschijnlijk weet, is Coinbase een van de grootste en gemakkelijkste manieren om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen.

Coinbase Verdien

Vorig jaar lanceerden ze een nieuw initiatief genaamd Coinbase Earn, dit is een programma waarmee je een verscheidenheid aan verschillende crypto’s kunt verdienen door enkele educatieve video’s over elke crypto te bekijken en vervolgens enkele meerkeuzevragen te beantwoorden..

De aangeboden munten veranderen, dus het is het beste om u te registreren en deel te nemen aan alle beschikbare munten en hun e-mails in de gaten te houden terwijl ze van tijd tot tijd nieuwe toevoegen.

Dit is een gemakkelijke manier om een ​​paar honderd dollar aan cryptocurrency te verdienen, die u vervolgens kunt opnemen of verkopen voor fiat op het platform.

Meld u aan voor Coinbase Earn

Bitcoin-leningen

Er zijn potentieel aanzienlijke inkomsten te behalen met Bitcoin-leningen, maar er is ook een aanzienlijk risico. Bitcoin-leningen werken meestal via intermediaire websites zoals Blockfi en Nexo en het concept is net zo eenvoudig als het klinkt.

Lees hier onze volledige recensie van BlockFi.

BlockFi recensieBlockFi: Cryptoloans

U handelt als een bank en leent uw Bitcoin aan een ander tegen een bepaald rentepeil. Omdat de markt niet gereguleerd is, zijn de rentestanden over het algemeen veel hoger dan het standaardtarief voor banken, wat betekent dat er een potentieel is voor hoge rendementen.

Aan de andere kant betekent de ongereguleerde aard van de transactie dat in het geval dat de lener de Bitcoin niet aan u terugbetaalt, er weinig verhaal voor u beschikbaar is om de lening af te dwingen..

De volatiliteit en het risico verbonden aan de Bitcoin-kredietmarkt betekent dat het waarschijnlijk een markt is die alleen toegankelijk is voor zeer grote Bitcoin-houders, vanwege het risiconiveau en de mogelijke kosten bij het afdwingen van een lening als er iets misgaat. Als er echter correct mee wordt omgegaan, is er in deze sector een enorme potentiële markt.

Nexo recensie

Lees hier onze Nexo-recensie.

Bekijk onze uitgebreide gids voor meer informatie over Bitcoin Lending.

Micro-inkomsten

Hoewel micro-inkomsten de gemakkelijkste methode zijn om Bitcoin te verdienen, is het waarschijnlijk ook de meest tijdrovende van alle besproken methoden, vooral als je rekening houdt met de hoeveelheid te verdienen geld..

Micro verdienende websites betalen u in Bitcoin voor het voltooien van kleine taken. In ruil daarvoor kunt u een (zeer) kleine hoeveelheid Bitcoin krijgen. De meest populaire vormen van micro-inkomsten zijn:

Betaalde websites

Zoals de naam suggereert, betalen deze websites gebruikers in Bitcoin voor het bezoeken van bepaalde websites of het bekijken van bepaalde advertenties. Er zijn veel PTC-websites die verwaarloosbare bedragen in Bitcoin betalen voor klikken en weergaven, waarbij Ads4BTC waarschijnlijk de bekendste en meest populaire is..

Op deze website kunnen gebruikers kiezen tussen het bekijken van advertenties van 5 seconden, 10 seconden of 20 seconden, waarbij voor elk verschillende vergoedingen worden toegekend.

Op basis van de prijzen die worden aangeboden door Ads4BTC, als u gedurende een hele dag advertenties van 20 seconden zou laten lopen, zou u minder dan $ 10 per dag verdienen, dus dit is voor de meesten misschien geen haalbare optie.

Bitcoin-kranen

Een Bitcoin-kraan is een type website dat kleine hoeveelheden Bitcoin weggeeft aan zijn gebruikers, waarbij eigenaren geld verdienen door advertenties op hun website te plaatsen en individuen betalen die de advertenties bezoeken of enquêtes invullen..

Deze industrie vertegenwoordigt tegenwoordig meer dan 50% van het verkeer op toonaangevende Bitcoin-websites. Met kranen verdienen bezoekers een percentage van de Bitcoin die ze weggeven aan bezoekers die je hebt binnengehaald.

Dit heeft ertoe geleid dat gebruikers een Bitcoin-kraanrotator gebruiken waarmee gebruikers snel op verschillende kranen kunnen surfen en een commissie kunnen verdienen via rotatielinks voor elke kraan die door u wordt bezocht..

Net als bij PTC-websites zijn Bitcoin-kranen echter geen realistische manier om goed geld te verdienen, aangezien zelfs de beste kraan-rotators worden toegepast, waardoor gebruikers nog steeds niet meer dan $ 1-2 per dag kunnen verdienen..

Bitcoin-kranen

Micro banen

Microtaken zijn kleine taken die kunnen worden voltooid voor kleine hoeveelheden Bitcoin. Websites zoals Muntwerker bieden dergelijke taken aan, waaronder het eenvoudigweg testen van een plug-in om te zien of deze met succes compatibel is met een browser, of het retweeten van een bericht.

Nogmaals, het geld is klein, maar er is potentieel om iets meer te verdienen dan de kranen van PTC-websites.

Muntwerker

Schrijven over Bitcoin

Als u goed geïnformeerd bent over Bitcoin, enthousiast bent over de cryptocurrency-industrie in het algemeen en bereid en in staat bent om uw kennis te delen, dan kunt u ook Bitcoin verdienen door dit te doen.

Het bedrag dat kan worden verdiend door over Bitcoin te schrijven, varieert, maar kan behoorlijk lucratief zijn, afhankelijk van het niveau van expertise dat u over het onderwerp heeft..

BitcoinTalk-handtekeningcampagnes

De BitcoinTalk-forum Een handtekeningcampagne loont voor gebruikers om berichten te schrijven op het BitcoinTalk-forum met een productcampagne in de handtekening. Betalingsniveaus zijn afhankelijk van uw lidmaatschapsniveau op het BitcoinTalk-forum, waarbij er zeer weinig Bitcoin beschikbaar is voor gebruikers die geen volledig lid van het forum zijn (om een ​​volledig lidmaatschap te verkrijgen, heeft u ten minste 120 berichten nodig).

De meeste campagnes hebben ook bepaalde vereisten voor posters, zoals een minimale woordlimiet of een vereiste dat er geen advertenties rechtstreeks in berichten worden opgenomen. Bovendien kunnen sommige campagnes een minimum en / of maximum wekelijks aantal berichten bevatten.

Het bedrag dat met deze campagnes kan worden verdiend, is afhankelijk van het aantal kwaliteitsposts dat u als gebruiker zou kunnen maken en die het minimum aantal woorden bereikt.

Afhankelijk van de campagne kun je misschien $ 50-100 verdienen voor 24 uur werk, exclusief de posts die nodig zijn om een ​​volledig lidmaatschap van het forum te krijgen.

Bovendien is het mogelijk dat er binnen een campagne niet voldoende inkomsten zijn om substantiële bedragen te verdienen, omdat sommige campagnes slechts een maximum aantal posts per week toestaan..

Bitcointalk-premies

Veel nieuwe Cryptocurrency-bedrijven bieden ook ‘premies’ aan voor het uitvoeren van andere taken, zoals het maken van YouTube-video’s, bloggen en posten op sociale media.

Je verdient verschillende bedragen, afhankelijk van het aantal volgers dat je hebt, dus het kan handig zijn om je Facebook- of Twitter-accounts op te bouwen en deel te nemen aan verschillende campagnes.

U wordt doorgaans betaald nadat de ICO heeft plaatsgevonden en ontvangt een deel van de munt of token van het bedrijf dat u hielp promoten.

Schrijven voor blogs en nieuwssites

Het is op dit punt dat het potentieel om goed geld te verdienen begint te stijgen, hoewel de overeenkomstige vereisten voor kennis over Bitcoin tegelijkertijd ook toenemen..

Er is een steeds toenemend aantal blogs en nieuwssites waarvoor toegewijde schrijvers nodig zijn om Bitcoin en andere cryptocurrencies te bespreken en, afhankelijk van uw kennis over uw onderwerp, is er een vrijwel onbeperkt aantal opties beschikbaar voor schrijvers, met schrijvers van goede kwaliteit wordt betaald tussen $ 30-100 per 1.000 woorden.

Op dit niveau kunnen schrijvers ook hun betaalmethoden kiezen, of het nu in Bitcoin of in fiat-valuta is. Websites zoals Coinaliteit is een goede plek om te beginnen als u op zoek bent naar banen die online over Bitcoin schrijven.

Coinaliteit

Affiliate marketing

Als u de schrijfroute voor Bitcoin neemt en uw blog of website een succes is, is er potentieel om geld te verdienen via affiliate marketing van Bitcoin. Dit is een vorm van marketing waarbij u een bepaald percentage commissie kunt krijgen voor elke verwijzing die u naar een bestaand Bitcoin-bedrijf brengt.

Als het bedrijf een partnerprogramma heeft en uw blog wordt gelezen door genoeg mensen die naar het bedrijf linken en het aangeboden product kopen, dan kunnen de commissies mogelijk onbeperkt zijn, voor een minimale uitgave anders dan het opstellen van de originele blogpost..

Bied Bitcoin-gerelateerde services

Als het op cryptocurrency aankomt, zijn er voldoende mogelijkheden om betrokken te raken bij ontwikkelingsprojecten voor cryptocurrency als u meer aan de technische kant dan aan de schrijfkant bent..

De meeste bedrijven die momenteel actief zijn in de cryptocurrency-industrie zijn start-ups met een beperkte infrastructuur. Daarom hebben ze vaak alles nodig, van softwareontwikkelaars tot webontwikkelaars, mijnexperts en online marketeers.

Afhankelijk van de grootte van de startup kan een dergelijke rol variëren van een contracttaak die op afstand kan worden voltooid, of een fulltime baan..

Het bedrag dat met een functie als deze kan worden verdiend, is uiteraard afhankelijk van het type functie, het expertiseniveau dat u in de functie inbrengt en het aantal uren dat u aan de functie besteedt..

Bitcoin-mijnbouw

Vroege aanhangers van de Bitcoin-industrie hebben aanzienlijke vergoedingen betaald door Bitcoin te minen. Mijnbouw Bitcoin is het proces waarmee nieuwe munten worden gemaakt.

Mijnbouw wordt uitgevoerd met behulp van bepaalde computerprogramma’s en maakt gebruik van de verwerkingskracht van de computer van de mijnwerker.

Bij de aanvang was Bitcoin-mijnbouw relatief eenvoudig en de eerste mijnwerkers konden duizenden en duizenden Bitcoin minen met beperkte uitgaven.

Tegelijkertijd was de waarde van Bitcoin echter lang niet waar het nu was en daarom begonnen grote winsten uit mijnbouw pas echt te gebeuren een aantal jaren nadat de waarde van Bitcoin begon te stijgen..

Bitcoin-mijnomgeving

Tegenwoordig is Bitcoin-mijnbouw veel moeilijker. Elke Bitcoin die wordt gedolven, vereist meer verwerkingskracht en daarom brengt het delven van Bitcoin nu een aanzienlijke verwerkingskracht met zich mee en kan dit niet langer worden gedaan zonder gespecialiseerde apparatuur.

Bovendien zijn de kosten van de elektriciteit die wordt gebruikt om deze apparatuur van stroom te voorzien fenomenaal, waarbij Bitcoin-mijnbouw momenteel schat dat ze hetzelfde vermogen per dag gebruiken als een land ter grootte van Marokko..

Hierdoor is de meeste Bitcoin-mijnbouw overgenomen door bedrijven die op schaal winst kunnen maken op basis van het kopen van grote hoeveelheden verwerkingshardware met korting en door zichzelf te vestigen in een gebied met extreem goedkope elektriciteit..

Om deze reden is China verreweg het grootste Bitcoin-mijnland (mijnbouw meer dan 60% van Bitcoin), gevolgd door Georgië, Zweden en de VS..

Bitcoin-handel

Er is een enorm potentieel om geld te verdienen met de handel in Bitcoin, maar er is een niveau van expertise en kennis over de markt voor nodig, net zoals bij handelen op een andere financiële markt..

Bovendien is de markt voor cryptocurrency extreem volatiel en daarom mogelijk niet geschikt voor ieders smaak en risicobereidheid. Het eerste probleem met handelen is dat bijna alle handelsbeurzen via Bitcoin of Ethereum werken, wat betekent dat als u in cryptocurrency wilt handelen en geen cryptocurrency wilt bezitten, u er waarschijnlijk een aantal moet hebben (met enkele uitzonderingen).

Daghandel in cryptocurrency

Websites zoals Coinbase of CEX stellen gebruikers beide in staat om cryptocurrency te kopen met een creditcard of betaalpas, of om te kopen via een bankoverschrijving. Na aankoop kunt u uw Bitcoin overzetten naar de centrale waarop u wilt werken. Als u wilt overwegen om te handelen, zijn hier enkele van de opties:

Dag handel

Day trading is het kopen en verkopen van Bitcoins op dezelfde dag op basis van kleine, korte termijn prijsschommelingen in de markt. Dergelijke fluctuaties kunnen zijn gebaseerd op markttrends of gewoon op geruchten. Handelaren kunnen Bitcoin verhandelen tegen andere cryptocurrencies of tegen fiatvaluta’s zoals de Amerikaanse dollar.

Handelen in bots

Het runnen van uw eigen Bitcoin Trading-bot is een geavanceerde methode die een goed rendement kan opleveren als deze correct wordt uitgevoerd.

We hebben hier een complete gids geschreven voor het verhandelen van bots, die u de methoden en voordelen laat zien om op deze manier bitcoin en andere cryptocurrencies te verdienen. Hier zijn enkele van de meer populaire platforms en bots die u kunt gebruiken:

3 Komma’s

3Commas is een zeer populaire handelsbot die werkt met een aantal beurzen, waaronder Bittrex, BitFinex, Binance, Bitstamp, KuCoin, Poloniex, GDAX, Cryptopia, Huobi en YOBIT.

De bot werkt 24/7 met elk apparaat, omdat het een webgebaseerde service is, zodat u uw handelsdashboard kunt volgen op zowel mobiele apparaten als desktop- en laptopcomputers..

3Commas recensie

Het stelt u in staat om stop-loss- en take-profit-doelen in te stellen en heeft ook een sociaal handelsaspect waarmee u de acties van de meest succesvolle handelaren kunt kopiëren.

Bekijk hier onze volledige review voor meer informatie over 3Commas.

Bezoek 3Commas

Cryptohopper

Cryptohopper is een cloudgebaseerde handelsbot, wat betekent dat het 24 uur per dag in cryptocurrency kan handelen, of u nu achter uw computer zit of niet. Met het systeem kunt u handelen op technische indicatoren of u abonneren op een signaalgever die koopsignalen verzendt.

Volgens hun website zijn ze “de eerste en enige geautomatiseerde cryptohandelbot die professionele externe signalen integreert.”

Cryptohopper recensie

Zie hier onze volledige recensie voor meer informatie over Cryptohopper.

Bezoek Cryptohopper

CryptoTrader

De CryptoTrader-bot is een cloudgebaseerde handelsbot die gebruikers volledig geautomatiseerde handelsoplossingen biedt zonder dat ze de bot op hun eigen systeem hoeven te installeren.

CryptoTrader biedt een ‘marktplaats’ aan waarmee gebruikers hun favoriete handelsstrategie kunnen kopen, of als alternatief om zelf ontwikkelde strategieën te verkopen.

We hebben hier ook CryptoTrader beoordeeld.

CryptotraderContracten voor verschil

Hoewel CFD’s vergelijkbaar zijn met daghandel, wordt er niet echt een Bitcoin gekocht of verkocht. In plaats daarvan koop je een contract voor Bitcoin, wat betekent dat je eigenlijk geen Bitcoin hoeft te houden of op te slaan.

Een van de voordelen hiervan is dat u Bitcoin kunt shorten, wat betekent dat als de prijs daalt, uw winst omhoog gaat, waardoor u uw transacties kunt afdekken..

Beste Forex-makelaarsLezen: Beste Forex-makelaars

Een van de nadelen is dat u geen controle heeft over de Bitcoin waarmee u handelt, aangezien u niet de eigenaar bent van een Bitcoin of de controller van de privésleutel. Het kan daarom alleen worden gebruikt voor handelsdoeleinden.

Meer over CFD’s hier.

Binaire opties

Binaire opties (zo genoemd omdat de enige optie is om te winnen of te verliezen) is een handelsstrategie waarmee u kunt voorspellen of de prijs van Bitcoin binnen een bepaalde periode zal stijgen of dalen..

Vindt de stijging of daling plaats binnen de gestelde termijn, dan ontvang je de uitbetaling die bij het aangaan van de optie is afgesproken. Gebeurt het niet, dan verliest u uw investering.

We hebben onlangs IQ Option beoordeeld, de grootste site voor het verhandelen van binaire opties.

Conclusie

Hoewel niet uitputtend, zijn dit enkele van de meest populaire manieren waarop u online inkomsten kunt verdienen. Zoals aan het begin opgemerkt, bestaat er niet zoiets als gratis Bitcoin en zal er iets voor terug moeten worden gegeven, of het nu tijd of expertise is of beide..

Met een steeds groter wordende markt betekent de vraag naar Bitcoin-expertise en Bitcoin-gerelateerde producten echter dat er nooit een beter moment is geweest om betrokken te raken bij Bitcoin..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me