Hoe u een offline transactie kunt uitvoeren met MyEtherWallet

MyEtherWallet offline transactie

MyEtherWallet (MEW) is altijd een van de meest populaire client-side interfaces geweest voor interactie met de Ethereum-blockchain, of het nu gaat om uw kostbare Ether- of ERC-20-tokens. MEW heeft onlangs zijn website, functies en interface vernieuwd, dus het is relevant om het proces te doorlopen voor het verzenden van een offline transactie op de nieuwe site.

MyEtherWallet offline transactie

Hardwareportefeuilles zijn de optimale beveiligingskeuze voor het opslaan van uw digitale activa, maar MEW maakt ook het genereren van portefeuilles op een offline apparaat en het verzenden van een offline transactie mogelijk zonder een hardwareportefeuille. Offline transacties bieden sterke garanties tegen online aanvalsvectoren die de privésleutels, pincodes, wachtwoordzinnen of geheugensteuntjes van de portemonnee in gevaar kunnen brengen. Hier zijn de stappen voor het verzenden van een offline transactie met behulp van de nieuwe MyEtherWallet-interface.

Een offline transactie verzenden

Eerst moet u toegang hebben om naar de volgende URL te gaan hier voor de MEW-website. Voor meer veiligheid kunt u de MEW lokaal op uw computer uitvoeren in plaats van via de Github-servers via de MEW-website.

MEW ondersteunt meerdere wallets, waaronder hardware wallets van Ledger en Trezor en wallets van derden, zoals MetaMask. MEW ondersteunt momenteel de volgende hardware wallets:

 • Grootboek
 • Trezor
 • Finney
 • Digitale Bitbox
 • Secalot
 • KeepKey

MEW heeft ook het MEWConnect functie – een bijbehorende app voor MEW die compatibel is met Android- en iOS-apparaten die lokale opslag van privésleutels op mobiele apparaten mogelijk maakt.

Stel MyEtherWallet in om offline te draaien

Voor het verzenden van een offline transactie heeft u zowel een computer met internetverbinding als niet met internet nodig. Met de volgende stappen kunt u de juiste configuratie instellen voor het uitvoeren van een offline transactie:

 1. Stel de lokale MEW in door de nieuwste versie te installeren – hier.
 2. Klik op de huidige versie (nu is het v5.0.9).
 3. Scroll naar beneden en klik op het ZIP-bestand MyEtherWallet-v (laatste versie) – zou ongeveer 15 MB moeten zijn en de tweede optie naar beneden.

 1. Download het ZIP-bestand en verplaats het naar een draagbaar opslagapparaat zoals een USB-station.
 2. Breng het bestand over van de USB-drive naar uw offline apparaat (d.w.z. computer).
 3. Sluit het USB-station aan op de offline computer en extraheer alle bestanden van het USB-station naar de computer. De afbeelding van de MEW offline gids is beneden.

 1. Dubbelklik op het bestand ‘index.html’ om MEW te openen in de browser van uw offline computer. Elk bericht dat u geen verbinding met internet heeft, is normaal en kan worden genegeerd. U moet een Ethereum-blokverkenner gebruiken, zoals etherscan.io om uw tokensaldi voor uw portemonnee te bekijken, aangezien uw browser offline is.
 2. Op dit punt voert u MEW offline uit en bent u er klaar voor stuur een offline transactie.

Het is niet mogelijk om offline transacties rechtstreeks te verzenden vanaf de offline, lokale versie van MEW die op de offline computer wordt uitgevoerd, dus u moet verschillende stappen volgen met betrekking tot de oorspronkelijke computer met internetverbinding. Het doel hiervan is om de privésleutel van uw portemonnee op de offline computer te beschermen tegen malware, virussen, enz. Die kunnen worden verkregen via de internetverbinding van het online apparaat.

Genereer de transactie

Dus om samen te vatten, moet u de offline MEW laten draaien op een computer die niet is verbonden met internet en een computer met internetverbinding die gereed is om de volgende stappen uit te voeren:

 1. Ga naar MyEtherWallet.com op de online computer.
 2. Scrol naar beneden en klik op de link ‘Offline helper verzenden’ onder ‘Ontdekking’.
 3. Selecteer het netwerk dat u gebruikt (d.w.z. ETH voor Ether- en ERC-20-overdrachten) en verifieer het adres van waaruit u verzendt. De gasprijs en nonce worden automatisch gegenereerd na het invoeren van het adres.
 4. Noteer de nonce en exporteer het JSON-bestand naar het USB-station.
 5. Sluit het USB-station aan op het offline computer.
 6. Open ‘index.html’ opnieuw in uw browser vanaf de USB-drive.
 7. Ga naar de MEW website startpagina en selecteer ‘Toegang tot mijn portemonnee’. Het volgende scherm zou moeten verschijnen.

 1. Open uw portemonnee met uw privésleutel, sleutelopslag of geheugensteuntje via het tabblad ‘Software’ en selecteer vervolgens ‘Offline verzenden’ aan de linkerkant van het scherm in de onderstaande afbeelding.

 1. Importeer uw JSON-bestand (scroll naar beneden voor knop) van de USB-drive en voer het bedrag in dat u in de transactie wilt verzenden.

 1. U kunt er altijd voor kiezen om ook de nonce en gas handmatig in te voeren – vergeet niet om altijd overtollig gas in te voeren, zodat uw transactie niet door het netwerk wordt afgewezen. Overtollig gas wordt geretourneerd.
 2. Voer het adres in waarnaar u de transactie wilt verzenden.
 3. Controleer nogmaals of alle informatie correct is en druk op ‘Transactie genereren’.
 4. Download het JSON-bestand naar uw USB-station, koppel het los van de offline computer en sluit het aan op uw online computer.

Verzend de transactie online

Herinnering: deze volgende laatste stappen vinden plaats op uw online computer.

 1. Ga naar het MEW-website nogmaals.
 2. Scroll helemaal naar beneden op de pagina en selecteer ‘Offline helper verzenden’ onder ‘Ontdekking’.
 3. Upload het nieuwe JSON-bestand onder het tabblad ‘Ondertekende transactie’.
 4. Bekijk transactiegegevens en druk op ‘Verzenden’.
 5. Je bent klaar!

Een transactie-hash wordt weergegeven na voltooiing van het proces en u kunt de transactie op de Ethereum-blockchain bekijken met behulp van een Ethereum-blokverkenner zoals etherscan.io.

Gevolgtrekking

Het verzenden van offline transacties biedt betere garanties tegen mogelijke compromittering van persoonlijke sleutels van gebruikers, keystore-bestanden of geheugensteuntjes op een online computer. Het verzenden van offline transacties is echter veel gecompliceerder dan traditionele transacties via een hardwareportefeuille of een portemonnee van derden zoals MetaMask en moet worden gereserveerd voor ervaren cryptocurrency-gebruikers die weten wat ze doen..

Hardwareportefeuilles bieden vaak voldoende garanties tegen online knoeien zolang gebruikers hun wachtwoordzinnen, privésleutels, enz. Niet op een met internet verbonden apparaat opslaan. Offline transacties zijn de optimale methode voor veilige overschrijvingen, maar moeten worden onderzocht en gebruikt met kleine bedragen voordat grote overschrijvingen online worden uitgevoerd.

Voor meer informatie over het verzenden van transacties met MEW, bieden ze talloze handleidingen en bronnen via hun FAQ en Helpcentrum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me