Hoe u Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt uitbetalen aan Fiat

Hoe cryptocurrency te verzilveren

De afgelopen jaren is de populariteit van Bitcoin en andere cryptocurrencies aanzienlijk toegenomen, gezien het grote handelsvolume, het geïnvesteerde kapitaal, het algemeen belang en natuurlijk vraag en aanbod..

Nu Bitcoin ooit recordhoogtes van meer dan $ 19.000 USD zag tijdens de bullmarkttop in 2017, veranderde de aard van de cryptomarkt. Nieuwe gebruikers zijn misschien op zoek naar manieren om de kloof tussen crypto’s en fiat-valuta te overbruggen, en zien hoe de uitwisseling tussen de twee systemen werkt.

Er zijn meerdere manieren om dit te doen. Mensen maken zich misschien zorgen over het verzilveren van grote sommen geld en willen zeker weten dat alles veilig is, en dat is een goed idee.

Daarom behandelen we in dit artikel drie van de belangrijkste methoden die u kunt gebruiken om uw bitcoin in Fiat-valuta (of uw lokale contanten) op te nemen. Deze worden over het algemeen de veiligste en minst dure methoden genoemd om uw digitale valuta om te wisselen in uw door de overheid uitgegeven valuta..

Hoe cryptocurrency te verzilveren

Wat is Fiat ?

Voordat we verder gaan, wilden we even duidelijk maken wat we bedoelen als we ‘Fiat’ of ‘Fiat Currency’ zeggen. Fiat is een valuta die wordt uitgegeven door een overheid, maar die niet wordt ondersteund door een fysieke grondstof.

De waarde van fiatgeld wordt afgeleid van de relatie tussen vraag en aanbod in plaats van de waarde van het materiaal waaruit het geld is gemaakt. Historisch gezien waren de meeste valuta’s gebaseerd op fysieke goederen zoals goud of zilver, maar fiatgeld is uitsluitend gebaseerd op het geloof en krediet van de economie.

Definitie via Investopedia:

Fiat wordt als riskant beschouwd omdat het onder inflatie lijdt. Wanneer een regering besluit om meer Fiat-valuta te ‘drukken’, daalt de waarde van ieders geld als gevolg. Dit is precies het tegenovergestelde van wat Cryptocurrencies wilden oplossen.

Het centrale bankapparaat

De meeste mensen gaan ervan uit dat hun geld iets waardevols vertegenwoordigt. In feite is de moderne fiatvaluta schuld en niets meer. In plaats van te worden ondersteund door een of andere vorm van waardevol goed, rust het moderne financiële systeem op een ontzagwekkende hoeveelheid schulden.

De fiatvaluta is gewoon een weergave van die schuld. Als alle schulden in de wereld zouden zijn afbetaald, zou er geen geld zijn.

Is dat niet raar??

Wereldwijd fiatgeld dat wordt uitgegeven door centrale banken met een vergunning van de overheid vormt de ruggengraat van ons financiële systeem. Aanvankelijk probeerden crypto’s zoals Bitcoin fiat-valuta te vervangen en te vervangen door een gedecentraliseerd systeem dat het centrale bankapparaat ontkracht.

Het doel om op schulden gebaseerd geld uit de wereldeconomie te verminderen, zal moeilijk te bereiken zijn, aangezien de meeste mensen betaald willen worden in fiatvaluta. Als gevolg van deze situatie moeten cryptohandelaren communiceren met een systeem dat antagonistisch is geweest ten opzichte van gedecentraliseerde activa.

De gaten dichten

Tot 2017 nam het gevestigde financiële systeem crypto’s niet serieus. Dat veranderde allemaal toen Bitcoin de cryptocurrency-ruimte leidde op een wilde bull-run die de prijs van BTC bijna $ 20.000 bracht. Grote banken hebben de kredietlimieten van hun klanten afgesneden bij het omgaan met crypto-uitwisselingen, en landen zoals China hebben crypto’s ronduit verboden.

De centrale banken merkten hoeveel geld er naar gedecentraliseerde activa stroomde, en misschien werden ze bang voor de langetermijngevolgen van die dynamiek.

Er waren ook problemen met de Know-Your-Customer (KYC) -regelgeving. De meeste crypto-beurzen beschikten niet over het niveau van klanttoezicht dat nodig was om met andere financiële instellingen te communiceren. Vrijwel elke bankentiteit moet uitgebreide gegevens bijhouden over hun klanten, en in de cryptowereld was dit gewoon geen standaardpraktijk.

Het afgelopen jaar zijn KYC-voorschriften belangrijker geworden voor crypto-uitwisselingen. Elke beurs die crypto’s wil omwisselen voor contant geld, moet volgens dezelfde regels betalen als andere financiële entiteiten en moet uitgebreide documentatie bijhouden van de identiteit en activiteiten van hun klanten.

Coinbase

Cryptocurrency-uitwisselingen zijn de meest populaire methode om BTC uit te wisselen & andere valuta’s in Fiat op dit moment. Hoewel de meesten bepaalde beperkingen opleggen aan hoeveel u zonder verificatie kunt ruilen, vormen ze een uitstekende keuze voor degenen die net beginnen en geen grote bedragen opnemen. Het proces is vrij eenvoudig, zelfs voor beginnende gebruikers.

Nadat u een account heeft aangemaakt, moet u deze koppelen aan een debet- / creditcard of een bankrekening. Stort daarna gewoon hoeveel BTC u wilt ruilen vanaf uw adres, kies de valuta van uw keuze en klik op ruilen.

Het proces kan enkele minuten tot een paar dagen duren, afhankelijk van de uitwisseling die u hebt gekozen en uw bank- / kaartaanbieder.

Coinbase is een van de gemakkelijkste en veiligste uitwisselingen om uw cryptocurrencies van op te nemen, lees onze recensie voor meer informatie.

De meeste beurzen bieden betaalbare vergoedingen, maar er zijn ook bepaalde nadelen aan verbonden. De belangrijkste is dat u niet direct toegang kunt krijgen tot het geld dat u heeft ingewisseld. Daarom, als u dringend geld nodig heeft, is de kans groot dat u een paar werkdagen moet wachten voordat de bank het bedrag verwerkt en op uw rekening bijschrijft..

Coinbase-website

Zodra het bedrag is ingewisseld en op de gebruikersaccounts is afgeleverd, kunnen eigenaren van bitcoins eenvoudig opnemen via een geldautomaat met behulp van hun kaarten, of rechtstreeks bij de bankmedewerker.

We hebben Coinbase hierboven met een reden genoemd. Het is een van de meest proactieve beurzen ter wereld geweest en heeft een hoge mate van integratie met het Amerikaanse banksysteem bereikt.

Hoewel Coinbase gebruikers uit meer dan 30 verschillende landen accepteert, moet u een volledig geregistreerde Amerikaanse klant zijn met een bankrekening in de VS als u crypto in contanten wilt omzetten..

Zolang je over alle benodigde inloggegevens en verificatie beschikt, is uitbetalen met Coinbase een fluitje van een cent!

Coinbase ondersteunt conversie van Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash naar Amerikaanse dollars. Het enige dat u hoeft te doen, is een Amerikaanse bankrekening aan uw Coinbase-account koppelen en vervolgens de overschrijving bestellen. Momenteel staan ​​Hawaii, Wyoming en Minnesota u niet toe om overboekingen van Coinbase te ontvangen, aangezien er lokale wetten zijn die dit verbieden

Tweelingen

Gemini was de eerste gelicentieerde beurs ter wereld, dus het is geen verrassing dat ze hun klanten de mogelijkheid bieden om crypto’s te verzilveren voor fiat-valuta. In tegenstelling tot Coinbase ondersteunt Gemini alleen Bitcoin en Ethereum, maar u kunt de meeste tokens verhandelen voor BTC of ETH.

De centrale biedt alleen geldopnames aan voor Amerikaanse klanten en ondersteunt alleen Amerikaanse bankrekeningen. Aan de positieve kant stelt Gemini u in staat om ACH en bankoverschrijvingen te gebruiken, waarbij ACH-overboekingen tot 4 dagen in beslag nemen en bankoverschrijvingen binnen een dag worden verrekend nadat ze zijn goedgekeurd.

Gemini Exchange recensie

Een ding om te onthouden is dat Gemini alleen fiat-conversies en overdrachten voor persoonlijke accounts ondersteunt. Als u een gezamenlijke bankrekening heeft die u gebruikt voor uw transactie, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat degene die op uw bankrekening staat ook wordt vermeld op uw Gemini-rekeninggegevens..

Om ervoor te zorgen dat uw bankrekeninggegevens overeenkomen met uw Gemini-account, kunt u met een paar klikken crypto’s ruilen voor fiat met Gemini.

Bitstamp

Bitstamp is gevestigd in Luxemburg en is een go-to-exchange geworden voor crypto-investeerders met diepe zakken. Het bedrijf biedt crypto-naar-valutatransacties aan voor zijn klanten, maar de hoeveelheid informatie die het nodig heeft, is hoger dan bij Amerikaanse beurzen zoals Coinbase en Gemini.

Aan de andere kant werkt Bitstamp met mensen van buiten de VS, wat een voordeel is voor cryptohouders die toegang hebben tot het Amerikaanse banksysteem. De uitwisseling zal Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en Bitcoin Cash ruilen voor fiat, en zal het geld overmaken naar een Amerikaanse rekening voor zijn Amerikaanse klanten.

Bitstamp recensie

bitFlyer

bitFlyer is een internationale crypto-uitwisseling die klanten bedient in Azië, de VS en de EU. Het heeft een enorm dagelijks handelsvolume en was soms het grootste handelscentrum voor Bitcoin. Net als bij de meeste grote beurzen, kunt u uw crypto inwisselen voor fiat en deze via bankoverschrijving naar uw bankrekening sturen.

Net als alle andere crypto-uitwisselingen op deze lijst, moet u een geldige bankrekening hebben en een ID-verificatieproces doorlopen voordat u een fiat-valuta van bitFlyer opneemt. De uitwisseling is gevestigd in Japan en biedt ook diensten voor het opnemen van fiat-valuta aan mensen buiten de VS..

Probeer lokale services

Het zal je misschien verbazen hoeveel mensen om je heen mogelijk geïnteresseerd zijn om hun geld in te ruilen voor jouw crypto’s. Vooral in stedelijke gebieden zijn er veel mensen die Bitcoin willen ophalen zonder door alle KYC-hoepels te springen die op gerenommeerde beurzen bestaan.

De meeste lokale cryptowisseldiensten bieden een zekere mate van bescherming voor zowel de koper als de verkoper, waardoor ze de voorkeur hebben boven een contante deal in een fastfoodrestaurant. Zorg ervoor dat u alle nuances van de onderstaande platforms begrijpt en begrijpt hoe u kunt worden betaald als u ze gebruikt. Sommigen brengen kosten in rekening voor hun diensten, dus houd rekening met de totale transactiekosten voordat u zaken doet.

LocalBitcoins.com

Diensten zoals LocalBitcoins.com streven ernaar om een ​​P2P-marktplaats te creëren, waar degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen of verkopen van digitale valuta, dit kunnen doen van andere mensen. De meeste van dit soort diensten zijn op escrow gebaseerd en bieden transparante vergoedingen, daarom zijn er in principe geen vertrouwenskwesties.

LocalBitcoins.com fungeert als tussenpersoon tussen de koper en de verkoper. Beide delen van de regeling kunnen kiezen hoe ze elkaar willen ontmoeten en hoe ze het betreffende geld willen overboeken. Van persoonlijke ontmoetingen waar contant geld en digitale valuta worden uitgewisseld, tot cadeaubonnen, Western Union en andere methoden, alles is mogelijk.

Zoek naar verkopers

Lees hier onze LocalBitcoins-recensie.

Paxful

Paxful heeft de moed om een ​​‘universele geldwisselaar’ te zijn. Daartoe biedt het platform gebruikers meer dan 300 verschillende opties voor Bitcoin-uitwisselingen, inclusief fiat-valuta’s. Zoals veel opkomende cryptoplatforms, biedt Paxful een basisgebruikerservaring. Zorg ervoor dat u controleert hoe het werkt voordat u besluit het te gebruiken, en lees enkele recensies.

Paxful gebruikt Bitcoin als basisvaluta, maar sommige handelaren bieden ook Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Litecoin, Ethereum, Monero, Ripple, Dogecoin, Digibyte en Dash op het platform aan. Als u altcoins wilt verkopen met Paxful, moet u ze naar BTC converteren.

Het minimale verkoopbedrag is 0.0001 BTC. U kunt betalingen ontvangen in vrijwel elke valuta die u maar wilt, en er zijn ook een aantal betalingsmethoden. Paxful is een interessant handelsplatform. Het is het bekijken waard als u liever buiten de beurzen blijft of buiten Noord-Amerika, West-Europa of Azië woont.

Paxful recensie

Lees hier onze Paxful Review.

Bitquick

Bitquick is een ander P2P-handelsplatform dat veel anonimiteit biedt aan de kopers. Dit werkt alleen omdat het handmatige betalingsverificatie gebruikt, evenals escrow-bescherming. In tegenstelling tot de andere P2P-handelssites op deze lijst, staat Bitquick alleen handel in BTC op haar site toe. Hoewel dit een beetje lastig is, is het eenvoudig genoeg om andere crypto’s om te wisselen naar BTC op tal van beurzen.

Het platform is ook leuk voor verkopers, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze worden opgelicht vanwege de escrow-bescherming die Bitquick gebruikt. Zodra de verkoop is afgerond, kunnen verkopers worden betaald via bankoverschrijving of Western Union. Verkopen op Bitquick is eenvoudig en verkopers kunnen elke gewenste prijs voor hun BTC vragen.

Misschien is het enige nadeel van de site dat het een paar uur kan duren voordat overdrachten worden goedgekeurd, omdat bevestiging eigenlijk handmatig door een echte persoon wordt gedaan. Een beetje ironisch gezien het feit dat het platform ‘snel’ in zijn naam gebruikt, maar het is fijn om echt menselijk toezicht te hebben op elke transactie.

Bitcoin-prepaidkaarten

Bitcoin prepaid of debetkaarten bestaan ​​al een tijdje. Velen zijn van mening dat dit een van de beste manieren is om uw digitale valuta in contanten in te wisselen, gezien de grote verscheidenheid aan voordelen die ze bieden. Op basis van dit aspect zijn bitcoin-prepaidkaarten normale kaarten, meestal uitgegeven door Visa of MasterCard, die kunnen worden gefinancierd via BTC of andere valuta’s.

Hoewel het proces om uw eigen kaart te krijgen wat langer duurt in vergelijking met bitcoin-uitwisselingen of lokale uitwisselingsdiensten, bieden ze tal van voordelen, zoals: de mogelijkheid om bij elk kassasysteem te betalen, uit te betalen bij wereldwijde geldautomaten, onmiddellijke conversie van BTC tot fiat zoals USD / EUR / GBP en meer. Enkele van de andere voordelen zijn lage commissies, gratis levering, ondersteuning voor chip en pincode, transparante kosten en meer.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat bitcoin-prepaidkaarten alleen in bepaalde landen worden geaccepteerd en als de aanbieder de oorspronkelijke valuta van uw land niet accepteert, moet u conversiekosten betalen van USD / EUR naar uw nationale valuta..

Bitcoin-betaalpassen

Lees: Gids voor Bitcoin-betaalpassen

Meestal moeten gebruikers een verificatieproces doorlopen om uw eigen prepaidkaart te krijgen. Met dit in gedachten moeten gebruikers een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een adresbewijs overleggen.

Over het algemeen zijn er limieten aan hoeveel u kunt opnemen / uitgeven, maar deze kunnen worden opgeheven na een grondiger klantverificatie, volgens het Know Your Customer (KYC) -beleid, bedoeld om illegale financiering of het witwassen van geld te voorkomen.

Enkele populaire voorbeelden van dit soort kaarten zijn Monaco en Tenx.

Als u echter op de lange termijn een fervent eigenaar en gebruiker van digitale valuta bent, kunnen prepaidkaarten de beste keuze blijken te zijn, gezien de onmiddellijke opnames, de mogelijkheid om uw account gemakkelijk op te waarderen en het feit dat u dat niet doet. Je hoeft geen dagen te wachten voordat je BTC in fiat wordt omgezet, waardoor je ook positieve volatiliteit misloopt.

Crypto-leningen: u hoeft misschien niet uit te betalen

Sinds dit artikel is gepubliceerd, zijn er een aantal nieuwe bedrijven waarmee u leningen kunt aangaan en uw cryptocurrency-bezit als onderpand kunt gebruiken.

Ze werken zo: u stort uw valuta in een slim contract waar het wordt bewaard en u ontvangt Fiat-valuta op uw bankrekening en u kunt de lening terugbetalen wanneer dat nodig is. Dit is een leuke nieuwe optie die om twee redenen openstaat voor mensen – het vermijdt een belastbare gebeurtenis, u gaat een lening aan en verkoopt uw ​​valuta niet.

Het andere voordeel is dat het u dekt tegen prijsstijgingen van uw crypto’s, aangezien Bitcoin en Ethereum naar verwachting in het komende jaar naar nieuwe niveaus zullen stijgen, zult u geen potentiële prijsstijgingen missen aangezien ze nog steeds uw eigendom blijven..

We hebben gekeken naar de twee belangrijkste bedrijven die deze service aanbieden – Ethlend en Salt, en we hebben hier ook een vergelijking gemaakt tussen de twee bedrijven.

Zout versus Ethlend

Private banken

Als je veel cryptovaluta hebt, zijn er privébanken die je kunnen helpen om het voor fiat te verkopen. Het is voor de meeste mensen waarschijnlijk geen optie om een ​​privébank te gebruiken om geld te verdienen met uw cryptovaluta, aangezien de banken niet geïnteresseerd zijn in kleinere investeerders.

Aan de andere kant, als je veel crypto hebt die je wilt ruilen voor fiat, is het de moeite waard om met een privébank te praten. Omdat een privébank waarschijnlijk een veel hoger niveau van naleving zal hebben dan een crypto-uitwisseling, zal het veel gemakkelijker zijn om uw fiat te verplaatsen nadat u de transactie hebt gedaan.

Hier is het ding, crypto’s kwamen uit het niets. Mensen die serieus geld hebben verdiend met crypto’s, hebben een papieren spoor nodig als ze hun geld in het gevestigde financiële systeem willen krijgen. Het maakt grote banken niet uit als je niet precies kunt uitleggen waar een paar duizend dollar vandaan kwam, maar een paar miljoen is een heel ander verhaal.

Private banken hebben compliance officers, wat een tweesnijdend zwaard is. Voor grotere verkopers van crypto naar fiat kan het feit dat een echte bankmedewerker de transactie bekijkt, een grote hulp zijn zodra u begint met het verplaatsen van het geld. De compliance officer moet ervoor zorgen dat uw activiteiten niet terugvloeien naar de bank, of dat het geld dat u ontvangt niet afkomstig is van illegale activiteiten.

De juridische kant van Crypto Cash

In de meeste landen moet u uitgebreide gegevens hebben voor elk aanzienlijk bedrag dat u bezit. Hier zijn goede redenen voor, hoewel ze misschien niet handig zijn voor cryptohouders. Gedurende het grootste deel van hun geschiedenis (iets meer dan een decennium) waren crypto’s totaal ongereguleerd. Nu hebben regeringen een abrupte ommekeer gemaakt.

Om de zaken nog verwarrender te maken, zijn er weinig richtlijnen voor cryptohouders van bank- en belastingautoriteiten over hoe om te gaan met bestaande cryptobezittingen. Deze situatie is nog complexer voor beleggers die al lang op de cryptomarkt zitten. Er zijn niet veel manieren om een ​​verifieerbaar papieren spoor te creëren voor de begindagen van BTC, wat voor niemand ideaal is.

De regelgeving voor crypto-holdings en belastingen zal van land tot land verschillen. Vrijwel elk land op aarde heeft een of andere vorm van crypto-belastingregeling gecreëerd, en het is belangrijk om erachter te komen welke nieuwe wetten op u van toepassing kunnen zijn.

Uw belastingen betalen

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, is het idee van vermogenswinstbelasting misschien nieuw voor u. Kortom, als u een actief koopt en het vervolgens met winst verkoopt, moet u over die transactie belasting betalen. Effecten zoals aandelen en activa zoals grondstoffen vallen in de meeste landen onder vermogenswinstbelastingregelingen.

Het goede nieuws is dat u in veel landen ook handelsverliezen gedeeltelijk kunt aftrekken, wat nu van toepassing zou zijn op cryptocurrencies. Het is een goed idee om met een belastingprofessional te praten over de belastingen die u mogelijk moet betalen voor uw cryptohandelactiviteiten, zodat u niet achterloopt op uw belastingaanslag..

We hebben een belastinggids voor cryptocurrency samengesteld om u een idee te geven van de wetgeving in uw land, er moet natuurlijk worden opgemerkt dat u het beste kunt spreken met een accountant in uw land die goed thuis is in crypto-belastingen, aangezien sommige wetten vaag kunnen zijn. en u wilt niet in strijd zijn met de toepasselijke wetten.

In de meeste landen zal de belastingdienst u extra rente en boetes in rekening brengen voor te late belastingen, die de moeite waard zijn om te vermijden!

Gevolgtrekking

Ongeacht de opnamemethode die u uiteindelijk kiest, is het belangrijk om onafhankelijk onderzoek uit te voeren om meer te weten te komen over de serviceprovider. Doe dit door de algemene voorwaarden te lezen, meer te weten te komen over de tarieven en klantrecensies te lezen. Dit zal u helpen een beter onderbouwde keuze te maken, terwijl uw munten, persoonlijke gegevens en contant geld te allen tijde veilig blijven.

Van tijd tot tijd kunnen gebruikers bedrijven of individuen tegenkomen die advertentieservices zoals ‘Bitcoin to PayPal’, ‘Bitcoin to Cash’ en meer. Het is het beste om uitwisselingen uit te voeren via een gecertificeerd platform, omdat dit het risico zeker zal verminderen. Last but not least, gebruik bij ruilen via een andere service altijd een service die escrow-bescherming biedt.

De meeste providers zijn goedkoop en ze fungeren als een grote garantie voor het geval de andere persoon alleen achter uw geld aan zit en niet van plan is om een ​​eerlijke handel uit te voeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me