Square’s Q3 Financial Report: Retail Interest For Bitcoin Still High

Bitcoin

Eerder dit jaar meldde Blockonomi dat een reeks gegevens aangaf dat de stijging van Bitcoin van $ 3.150 naar $ 14.000 een beweging was die werd gekatalyseerd door instellingen.

Een goed voorbeeld, cryptocurrency-analysebedrijf TokenAnalyst ontdekte dat het aantal unieke adressen dat Bitcoin naar Bitfinex verstuurde, een dieptepunt bereikte in twee jaar, wat impliceert dat er “momenteel in het algemeen geen retailinteresse is in crypto”.

Een andere analyticus, The TIE, ondersteunde dit sentiment en schreef dat de relatief lage social media-vermeldingen van cryptocurrency hen doen geloven dat het instellingen waren die Bitcoin in de eerste helft van 2019 hoger hebben geduwd..

Bitcoin

Het laatste inkomstenrapport van fintech-gigant Square heeft echter aangetoond dat particuliere beleggers – zoals u en ik – geboeid blijven door de cryptocurrency-ruimte, ondanks wat de bovenstaande statistieken suggereren..

Retail wil nog steeds Bitcoin

Op woensdag onthulde Square een statistiek met betrekking tot de cryptocurrency-industrie: het vlaggenschipproduct van het bedrijf, de Cash App, verkocht $ 148 miljoen aan BTC in het derde kwartaal van 2019.

Crypto-analist Kevin Rooke gewezen dat dit het zesde opeenvolgende kwartaal van groei is voor dit facet van Square. Rooke merkte ook op dat de Bitcoin-inkomsten op Square nu met een overweldigende 244% op jaarbasis groeien, ondanks het feit dat BTC meer dan 50% onder zijn vorige record van $ 20.000 blijft..

Square-klanten kochten vorig kwartaal $ 148 miljoen aan Bitcoin op Cash App!

Dat is een 6e kwartaal op rij met een groei van 244% op jaarbasis.

NAAR DE MAAN &# 128640; pic.twitter.com/dplqYCwM3b

– Kevin Rooke (@kerooke) 6 november 2019

Hoewel $ 150 miljoen aan Bitcoin-koopvolume niet per se veel is, vooral gezien het bonafide-uitwisselingsproces van ongeveer $ 1 miljard aan totale volumes per dag, gaf het rapport van Square aan dat nieuwe Bitcoin-kopers in de lift zitten, wat op zichzelf nogal optimistisch is. signaal.

Delphi Digital mede-oprichter Anil Lulla schreef over de betekenis van deze statistiek: “Altijd geweldig om via de inkomsten van Square een idee te krijgen van de winkelinteresse voor BTC. Mijn favoriete afhaalmaaltijd dit kwartaal: nieuwe kopers van bitcoin zijn sinds september ongeveer verdubbeld. “

Natuurlijk is de klantenkring van Square gevestigd in de westerse wereld, maar een groeiende vraag naar Bitcoin in een plaats als de VS kan aantonen dat de wereld weer naar cryptocurrencies begint te verlangen, nadat de laatste crash op grote schaal is afgeschud..

Het rapport van Square bevestigt online het sentiment dat Bitcoin een steeds aantrekkelijkere investering wordt. Voormalig Texaans congreslid Ron Paul – een van de meest uitgesproken libertaire politici – voerde onlangs de balgpeiling uit en ontdekte dat 59% van de ongeveer 77.350 respondenten de voorkeur zou geven aan HODLing $ 10.000 aan Bitcoin boven $ 10.000 aan goud, Federal Reserve Notes of 10-jarige schatkist obligaties.

Een rijk persoon schenkt u $ 10.000. U kunt kiezen in welke vorm u het geschenk accepteert.

Maar er is een addertje onder het gras: je moet het geschenk in de vorm die je kiest 10 jaar bewaren zonder het aan te raken.

In welke vorm zou u het geschenk aannemen?

– Ron Paul (@RonPaul) 4 november 2019

Stijgende vraagschok

Nogmaals, $ 150 miljoen in BTC klinkt misschien niet als veel Bitcoin, maar analisten hebben geconstateerd dat Square’s verkoop van de cryptocurrency een vrij aanzienlijke stijgende vraagschok op de Bitcoin-markt had moeten hebben..

Na het doorlopen van de cijfers – rekening houdend met de gemiddelde kosten van BTC in Q3, het aantal gedolven munten en de waarde van de munten geproduceerd in Q3 – ontdekte Friar Hass dat Cash App-gebruikers een overweldigende 8,7% van al het ingezamelde aanbod absorbeerden Q3.

Over deze statistiek merkte macroanalist Alex Krüger op dat het “uitstekend nieuws” is. Aangezien Bitcoin momenteel een inflatoir actief is, met een inflatiepercentage van bijna 4% per jaar, zouden kopers die de inflatie absorberen als investering, moeten helpen om de prijzen mettertijd hoger te duwen..

Dit is uitstekend nieuws &# 128071; https://t.co/QN46cRaTbt

– Alex Krüger (@krugermacro) 6 november 2019

De grap van Krüger kwam kort nadat hij in een uitgebreide thread over Bitcoin-verhalen opmerkte dat hij denkt dat BTC een vraaggestuurd activum is, en voegde eraan toe dat vraagschokken – zaken als de lancering van op de beurs verhandelde fondsen, regelgeving en kapitaalcontroles – essentieel zijn voor handelaren om in de gaten te houden.

Met zoveel succes in de cryptocurrency-ruimte tot nu toe, zou het geen verrassing moeten zijn dat Square zijn eigen team voor de industrie aan het opbouwen is, Square Crypto, nadat het onlangs een aantal blockchain-ontwikkelaars heeft ingehuurd om Bitcoin bruikbaar te maken als een vorm van betaling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me