Square CEO Dorsey Surprise Crypto Twitter av Shilling Bitcoin

Jack Dorsey Bitcoin

Långvarig Bitcoin-förespråkare Jack Dorsey, den sittande verkställande direktören för både Square och Twitter, fördubblades på sina offentliga uppmärksamhet för kryptovalutan på tisdag.

På bara 24 timmar utgav tungvikten i Silicon Valley, som nu har ett skägg som påminner om det som ses på Harry Potters Hagrid, över 50 tweets, troligen 100 plus, angående blockchain-ekosystemet. Det säger sig självt att den bredare kryptosamhället hade sina käkar på golvet. Prata om stjärnkraft, va?

Jack Dorsey Bitcoin

Blixtnedslag

Spara för nyheter om Facebooks förvärv av Chainspace, en nio-siffrig affär som Kraken slutfört, och en överraskande händelse i den pågående QuadrigaCX imbroglio, tisdag morgon var tyst. Nästan för tyst. Men kryptorumets trista tillstånd tog en vändning till det bättre efter lunchen, när Dorsey inledde det som bara kan beskrivas som ett korståg för Bitcoin.

Som svar på ett seriöst, men roligt skämt från Matt Odell, en kryptograf som inte har undvikit sig från Bitcoin, berömde Dorsey Lightning Network, en andra skiktsskalningslösning som underlättar omedelbara, effektivt fria, säkra och oföränderliga transaktioner . Twitter-verkställande direktören påpekade till och med att han fick “Torch”, troligen med hänvisning till den så kallade “Trust Chain” -händelsen som gjorde rundorna i denna bransch, vilket har sett (krypto) kändisstödda Lightning Network-transaktioner blivit “smak av månaden’.

Häftigt exempel på #BitcoinTwitter experimentera på Lightning Network.

&# 128293;

⚡️Torch mottagen, går nu vidare till @starkness! #LNtrustchain https://t.co/YVMAv62fCN

– jack &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 5 februari 2019

Vissa optimister tror att detta är Dorseys subtila sätt att berätta för sina anhängare, särskilt kryptosamhället, att han avser att integrera det paradigmförskjutande skalningsprotokollet i Square’s Cash App. Han bekräftade till synes detta hörsägen själv när han uttryckte positivitet mot kommentarer riktade till honom angående Lightning Network.

Som svar på ett meddelande från en kryptoentusiast, som tog upp idén att tippa marginella fraktioner av BTC för tweets, en funktion som bara kunde möjliggöra med mikrotransaktionsvänliga blixtar, noterade Dorsey att han älskade idén.

Dorsey innehar “Enough” Bitcoin

Dorsey’s korta experiment med Lightning fick snabbt kryptoentusiaster över hela världen att bombardera Bay Area-infödda med relevanta frågor angående hans engagemang i Bitcoin.

Till ingen överraskning frågades Twitter-grundaren om hans Bitcoin-innehav, specifikt hur mycket han hade i sitt personliga lager. ”Nog,” svarade han och förblev trogen Satoshis grund för ekonomisk frihet. Dorsey tillade att han innehar BTC och endast BTC. Detta löfte om lojalitet till diehard Bitcoin-gemenskapen katalyserade snabbt en del störningar, eftersom cyniker att hålla “alla dina ägg i en korg” ifrågasattes den diversifieringsstrategi (eller brist på sådan) som Dorsey ansåg.

Ändå påpekade Dorsey att Bitcoin helt enkelt hade ett bra varumärke, starka principer, motståndskraft och förmåga att hålla sig sammanhållen med Internetens idealer. Detta uttalande om stöd kommer efter att han tog till Joe Rogans världsberömda podcast för att säga att han tror att kryptovalutan kommer att bli internetens ursprungliga valuta i framtiden.

Hur ‘om Altcoins?

Medan han gjorde det helt klart att han bara fastnade med Bitcoin-väskor, tog det bara några minuter, nej sekunder för förfrågningar att dyka upp om hans tankar om ledande altcoins.

På ett riktigt Twitter-sätt, när ett fan av Justin Sun’s Tron ifrågasatte teknikentreprenören om hans tankar om projektet, var svaret en knäskallande “älskar filmen.” På frågan om Bitcoin Cash, kvittrade Dorsey tillbaka med ett enkelt, men kraftfullt “helvete nej”, som gnistrade sånger av “en av oss, en av oss” från Bitcoin maximalistiska publik.

Han hade till och med några valord, även om de inte var så medelstora, för Ethereum-publiken. Som skämtsamt svarade på en tweet som accentuerade att Vitalik Buterin från Ethereum är bättre än sig själv, förklarade Dorsey att det finns “ingen anledning att någon skulle prata om detta.” “Detta” är naturligtvis den icke-striden mellan den kanadensiska teknikguiden bakom den så kallade “världsdatorn” och Dorsey.

Medan allt detta var tungt, genom Dorseys senaste semi-rant angående Bitcoin och altcoins, blev det klart att han är ganska övertygad om att han är förtjust i flaggskeppskryptovalutan. Och kanske inte mycket annat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me