NBA-spelare lanserar Ethereum-baserad token för $ 150 000 per styck

NBA Ethereum-token

Under de senaste åren har Bitcoin och det bredare kryptovalutautrymmet fått sin rättvisa andel av kändispåståenden.

Några anmärkningsvärda påståenden är Elon Musks beskrivning av Bitcoins teknik som “ganska lysande”, Tony Hawks avslöjar att han har haft BTC i sex år, och Twitter-vd Jack Dorsey säger att han “älskar Bitcoin” i ett officiellt intjäningssamtal från det andra företaget han leder, fintech-jättetorget.

Det verkar nu som idrottsmän och idrottskvinnor går in i striden. En framstående NBA-spelare avslöjade nyligen att han kommer att lansera en token (eller avser att lansera en token snarare) något som representerar sig själv, eller åtminstone sitt kontrakt, på Ethereum blockchain.

Lanseringen är planerad att ske från och med idag, den 13 januari.

NBA-spelare får egen kryptoband … Förhoppningsvis

Den 10 januari twittrade Spencer Dinwiddie, en spelare för Brooklyn Nets, att “Spencer Dinwiddie bond” kommer att lanseras den 13: e. Inlägget fick snabbt dragkraft i kryptovalutasamhället, med många som förkämpar idrottaren som någon som kan ge detta rymdström.

Spencer Dinwiddie-obligationen startar den 13 januari. Jag tar också åtta fans till ASW med mig. #NBAVote pic.twitter.com/dhXKt0qPqh

– Spencer Dinwiddie (@ SDinwiddie_25) 10 januari 2020

Detaljerna som utfärdades via Dinwiddies tweet var knappa, även om andra snabbt svepte in för att klargöra detaljerna i denna obligation. Carlos Domingo, VD för säkerhetstokenplattformen Securitize, avslöjade att hans företag kommer att vara “digital överföringsagent och teknologipartner för … världens första professionella idrottsutövare Investment Security Token.”

Även om detta är ett hausseartat drag i sig är det viktigt att notera att denna token inte kommer att finnas allmänt tillgänglig för NBA: s miljoner fans att köpa från början.

Per a Forbes artikel beskrivning detta intressanta steg för att driva antagandet av kryptovaluta, tokens, som kommer att ha tickern “SD8”, kommer att säljas för $ 150.000 per styck till ackrediterade investerare, vilket bara är en liten del av den amerikanska befolkningen. Myntet kommer att vara en obligation som betalar ut en påstådd ränta på 4,95% varje månad.

Dinwiddie skrev nyligen att han hoppas att han också kan få sina tokens genom ett Reg A-erbjudande, vilket skulle öppna Ethereum-token för fler fans eftersom NDA, KYC, ackreditering och andra logistiska hinder kan kastas åt sidan.

Jag kan inte vänta med att få ett Reg A-erbjudande också. Slingorna vi måste hoppa igenom nu Gör processen besvärlig. NDA, KYC / AML, Ackrediterade investerare, korsreferens med andra godkända listor etc etc. men snart kommer vi att ha det för ALLA! jag lovar https://t.co/l4E1U36LdD

– Spencer Dinwiddie (@ SDinwiddie_25) 12 januari 2020

Enligt vissa rapporter finns det ingen garanti för att Dinwiddies token går live den 13 i dag. Förra året försökte NBA blockera sina försök att lansera sin egen token och en plattform för andra spelare att göra detsamma, med hänvisning till ligareglering.

Det är oklart om Dinwiddies nya plan för hans tokens har fått ett klartecken av idrottsorganisationen.

Ethereums starka grundläggande trend

Dinwiddies beslut att fortsätta lansera en Ethereum-baserad tillgång ökar bara till den hausseartade Ethereum-berättelsen som har byggts under de senaste månaderna.

Enligt Ethereums statistikwebbplats DeFi Pulse finns det ett värde på 667,3 miljoner dollar i digitalt tillgångsvärde – inklusive knappt tre miljoner Ether – låst i DeFi-applikationer på blockchain, vilket är upp från cirka 240 miljoner dollar i januari i år..

För att inte nämna, nedanstående Twitter-användare observerade nyligen att Ethereums nätverkstillväxt, som definierats av antalet nya adresser som skapades varje dag för blockchain, har varit i en “uppåtgående trend” under de senaste veckorna.

Faktum är att antalet nya adressdagar enligt deras diagram nyligen har ökat till nivåer som inte sett sedan toppen av 2019: s tjurkörning.

Ethereums nätverkstillväxt går uppåt. pic.twitter.com/rsjGAA0Ura

– Adam Ship (@AdamSophrosyne) 8 januari 2020

Även om antalet nya Ethereum-adresser kanske inte verkar vara relaterade till ETHs pris på ytan, visar användarens diagram att det finns en tydlig korrelation mellan de två mätvärdena, med adressantalstillväxt som förefaller föregå prisåtgärd.

På grund av denna historiska korrelation kan den snabba tillväxten i denna mätning innebära att den näst största kryptovalutan har extrem uppåtriktad potential framför sig själv, uppåt som kan ta tillbaka den mot $ 200 och $ 300.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me