Ethereum & Bitcoin Lead Green Day för toppmynt mitt i akut krypto-rally

Bullish Green Cryptocurrency

Den 6 maj såg de flesta av kryptoekonomins toppmynt akuta spikar på dagen eftersom de senaste institutionella framstegen från stora företag som Fidelity och eTrade och rapporterade kring möjliga eter (ETH) -futures i USA tycks gnista en ny våg av optimism – och därmed köpa tryck – på kryptomarknader.

Ether ledde avgiften efter att CoinDesk bröt en tidig morgonrapport där en anonym källa inom US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) hade sagt att tillsynsmyndigheterna var villiga att greenlight ett ansedd eter futures erbjudande. “[Vi] kan bli bekväma med att eterderivat ligger under vår jurisdiktion”, kommenterade insidern.

Bullish Green Cryptocurrency

Kritikerna av rapporten föreslog att det var mycket ado om ingenting och argumenterar för att det fortfarande kommer att dröja någon tid innan någon eter-futureprodukt lanserades i Amerika. Men investerare surrade oavsett och hällde i eter hela kvällen, vilket gjorde att priset på Ethereum-nätverkets “gas” steg 11 procent till så högt som 180 USD för en tid.

Kryptopriser

Spike i kryptopriser

Och eters spets spred sig snart till andra toppmynt.

Priset bitcoin (BTC) följde efter, fick cirka 250 dollar i värde och svävade sedan runt 5 900 dollar när 7 maj började. XRP, stjärnlumen (XLM) och bitcoin-kontanter (BCH) steg alla med cirka tre procent på dagen, till $ 0,301, $ 0,0973 respektive $ 290,60.

Större vinster var Litecoin (76,11 $), EOS (4,90 $) och Cardano’s ADA (0,0668 $), som alla fick cirka fem procent intradag.

Avvikelserna i kryptoekonomins stora cap-projekt för dagen var Binance’s exchange token, BNB, som sjönk en procent till $ 21,52, samt tether (USDT) stablecoin, som sjönk mindre än en procent för att nå $ 0,974.

För sin del har tjudret blivit inblandat i en ny skandal, eftersom justitieministerns kontor i New York har anklagat Bitfinex för att ha lånat från tjuders kontantreserver för att dölja 850 miljoner dollar i medel som beslagtagits från börsen av brottsbekämpning 2018.

Ändå har denna skandals drama uppenbarligen inte försämrat den stigande optimismen som plockas upp kring det stadiga flödet av positiva rubriker som träffar kryptoekonomin för sent.

Börja känna mig som bullish?

Saker och ting ser upp och upp, särskilt för kryptovalutans ekosystemets två bästa hundar, bitcoin och eter.

På den tekniska fronten tar byggare i båda projekten rejäla steg mot framtiden. Ett Bitcoin-förbättringsförslag (BIP) -utkast med “utgiftsregler baserade på Taproot, Schnorr-signaturer och Merkle-filialer” har just varit skapad av Pieter Wuille. Och den kodspecifikationer för den första fasen av Ethereums proof-of-stake (PoS) -övergång kunde göras redan nästa månad.

Taproot och Schnorr BIP utkast till förslag är ute idag, som alltid @pwuille levererar fantastiskt arbete, grattis. https://t.co/M3Vhhgow1n

Om du inte förstår dessa tekniker ännu, börja här för en bättre förståelse för Schnorr & Pålrot! https://t.co/3zQCdA5Y5v pic.twitter.com/3ygDoCDRw0

– Gustavo J. Flores E. (@GustavoJ_Flores) 6 maj 2019

På adoptionsfronten verkar saker också ta fart.

Online-mäklares kraftverk eTrade gör sig enligt uppgift redo att erbjuda bitcoin- och eterhandelstjänster. Trohet, som för närvarande administrerar tillgångar på cirka 7,5 biljoner dollar, förbereder sig också för att underlätta bitcoinhandel för institutioner.

Följaktligen kan företagets kryptoarm, Fidelity Digital Assets, så småningom visa sig vara en spelväxlare i kombination med släktplattformar som Bakkt och ErisX när det gäller att ta bitcoin och eter mainstream – inte bara i USA utan också på den internationella arenan.

Om det någonsin godkänns skulle ett eter-futureserbjudande i USA bara väcka ytterligare institutionellt intresse för kryptorummet. Om ett sådant godkännande skulle inträffa snart återstår att se. Men det är tydligt genom den växande uppkomsten av plattformar som ovannämnda Bakkt och ErisX att stort institutionellt deltagande i krypto- och kryptoderivat till synes bara börjar.

Under tiden kommer cryptoverse-intressenter att fortsätta att se priserna på bitcoin och eter när de når $ 6 000 respektive 200 dollar..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me