Crypto Prediction Market Augur planerar för första större uppgradering

Augur

Efter att ha flyttat jungfrulanseringen av sin decentraliserade marknadsplattform i tolv veckor har Augur påbörjat planer för distribution av en ny version av sitt protokoll.

I en blogginlägg släpptes på fredag, försenade företaget kontraktsändringar som ger det uppgraderade protokollet sin nya uppsättning funktioner.

Augur

Plattformen åtnjöt massiv beskydd från användare efter att den officiellt lanserades i juli. Spin-off i trafiken av användare churned summan av $ 1,5 miljoner som satsades på förutsägelse marknaden inom två veckor. I beröm för framgångshistorien vid den tiden hade CNBC: s långsiktiga bidragsgivare för Fast Money och VD för BKCM Brian Kelly sa:

“Det som är intressant med detta [är att] detta förmodligen kommer att vara en av de största decentraliserade apparna ovanpå eter.”

Vad fick uppgraderingen?

Volymen aktiva dagliga användare på Augur-plattformen avtog gradvis, och detta ledde till att frågor ställdes bland blockchain- och kryptovalutaentusiaster.

Det största klagomålet från ett tvärsnitt av användarna var att förutsägelsemarknaden inte är användarvänlig. Medgrundare av Augur, Joey Krug, beskrev det som “den mest komplicerade decentraliserade appen på blockkedjan i Ethereum.”

För en ordentlig återkopplingsmekanism öppnade Augur en önskelista och lovade uppgraderingar i den nya versionen efter ett antal klagomål som mottagits om plattformens dåliga användargränssnitt.

Blockchain Prognoser

Läs: Blockchain Prognoser: Använda Wisdom of the Crowd för att förutsäga framtiden

Med undantag för problem som upplevs som ett resultat av det dåliga användargränssnittet och buggfixar, påpekade en riskkapitalinvesterare i en ny intervju att “den största smärtpunkten är användarupplevelsen.”

”All feedback från UI som samlats i önskelistan har granskats och prioriterats och arbetas parallellt. Augur App och gränssnittet får kontinuerliga uppdateringar, försäkrade Augur-teamet.

Stiftelsen ser fram emot en mer effektiv plattform som användarna kommer att uppskatta för sin hastighet och jämförande kostnadsfördel. “Slutmålet är alltid en bättre, snabbare, billigare Augur.” Operations ledare Tom Kysar sa.

Stiftelsens inlägg förklarade ytterligare att ändringarna “kommer att vara preliminära tills all kod är skriven och granskad.” Innehavare av Augurs REP-token som är villiga att uppgradera måste migrera till ett nytt smart kontrakt. Augurs grundare Joey Krug noterade att de två versionerna skulle vara “separata universum.”

Planer för att uppgradera appens användargränssnitt kan betraktas som estetik, men ur teknisk synvinkel är det en nödvändig uppgradering. Uppståndelsen för sådana förändringar har varit på hög efter några veckor när plattformen lanserades i juli.

Användargemenskapen har genererat stor uppmärksamhet med en ”önskelista för version två på Reddit. Grunden enligt Kysar utnyttjar i sin tur återkopplingen från tråden om sitt arbete.

V2 Blueprint

Utvecklarna av Augur kommer att ringa ut en rad förändringar som alla är redo att förbättra användarupplevelsen när det gäller att skapa och handla på plattformen. Ett stort antal av dessa förändringar kommer att ta itu med utmaningen att förenkla klumpiga processer.

Uppgraderingen i v2 kommer att utplåna vissa funktioner som finns i det aktuella universumet. Till exempel stöds för närvarande två versioner av varje handelsfunktion av Augur. Den “normala” enligt Forecast Foundation-huvudutvecklaren Alex Chapman “fungerar inte.” Den andra låter användaren ställa in ”gas” -gränssekvensen som funktionen slutar handla med. Uppgraderingar i v2 inkluderar endast denna andra version.

För att få tillgång till ett smart kontrakt i eterinnätverket krävs att användarna betalar i gas (enhet). Användarna uppmanas ibland att spendera mer än nödvändigt per transaktion, och detta inträffar under perioder av trängsel i nätverket.

Riskavlastning

Några av de förväntade förändringarna kommer också att minska riskerna med att använda Augur. Ett utmärkt exempel på en sådan förväntad förändring är den planerade integrationen av DAI-stablecoin som syftar till att skydda användare från de stora förändringarna i etervärdet – särskilt när deras medel stashas på marknaden i månader eller år..

Det rådde en våg av frenesi i juli efter att mördarmarknaderna uppstod på Augur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me