Crypto Bullish: Bitcoin BTC & Ethereums Ether Smash högsta priser för 2019

Bitcoin Bull Run

Med en växande tillströmning av optimism, hype och nästa våg av nykomlingar i kryptoekonomin värms marknaderna kring kryptovalutor upp.

På fredagen avslutade bitcoinpriset veckan med att spricka genom $ 10.000 USD och steg med cirka $ 700 USD intradag enligt Messari eftersom det löste sig omkring 10 150 $ för kvällen. BTC har sedan dess nått högst 10 800 dollar, bara 200 dollar mindre än vår analytiker, Nikola Lazics förutsägelse igår.

Framför allt har den 21 juni spetsen drivit BTC till sitt bästa pris hittills 2019, vilket “digital guld” ökat med 60 procent sedan denna punkt förra året. Genesis-kryptovalutan har nu ökat med 156 procent under de senaste tre månaderna och med hela 1593 procent under de senaste fem åren. Över 10 000 dollar är bitcoin ungefär halvvägs till priset högst 20 000 dollar i december 2017.

Bitcoin Bull Run

Det akuta rallyt är naturligtvis bara den senaste spiken i kistan mot naysayers argument att bitcoin skulle falla ner i obskyra eller till och med värdelöshet efter att 2018-kryptoekonomibjörnen lyfte huvudet.

Ser tillbaka, ser framåt

Libra är sannolikt drivkraften för den uppåtgående trenden, den kryptovaluta som sociala mediejätten Facebook formellt meddelade tidigare denna vecka. Eftersom debatten har exploderat kring Vågen i både krypto- och vanliga kretsar har Bitcoin naturligtvis tagits fram som den största blockchain med den största inhemska kryptovalutan.

Vågen har kryptovalutor framför och mitt. Bild via DataLight

Det finns de, som Gemini Exchange-grundare Tyler Winklevoss, som tror att FOMO – “rädsla för att missa” köp – kommer att höja bitcoinpriset upp till $ 15 000 i kort ordning om köptrycket kan hålla bitcoin förbi $ 10 000-markeringen avgörande under den kommande dagar.

Om bitcoin bryter 10 000 kan du satsa att det kommer att bryta 15 000 …&# 128077;&# 127995;&# 128640;

– Tyler Winklevoss (@tylerwinklevoss) 19 juni 2019

Det är en mycket optimistisk projektion, för att vara säker, men en sådan snabb rörelse skulle inte vara utan motstycke. När bitcoin först nådde 10 000 dollar i november 2017 tog det mindre än två veckor för FOMO att knuffa kryptovalutans pris över 15 000 dollar.

Det går inte att säga om den samma banan kommer att spela sig ut ännu en gång under 2019, men det är verkligen möjligt med den senaste Bitcoin halverade nu bara några månader bort och realiserad kapitalisering av BTC föreslog nyligen att en bull run var i ett tidigt skede.

Det är typ av otrolig hur kraftfull Realized Cap är. Den enklaste handelsstrategin – köp när marknadsvärde går under realiserat tak – ger dig vansinnigt bra signaler. Bara … sällan. https://t.co/kKbHv88xgj pic.twitter.com/3GCKXK2f6u

– nic carter (@nic__carter) 19 juni 2019

I vilket fall som helst har Bitcoin mottagit flera spännande rubriker från 2019.

Hittills i år har Microsoft tillkännagett arbete med ett decentraliserat identitetsverktyg (DID) som kommer att stödjas av Bitcoin, medan nätverksnätverk GoTenna har spunnit bort ett dotterbolag för att aktualisera decentraliserade kommissioner som drivs av bitcoin-mikrobetalningar.

På företagsfronten förbereder sig kommande kryptovalutautbyte Bakkt – som ägs av New York Stock Exchange-ägaroperatörer ICE – för att testa sin mycket hyped bitcoin-terminsprodukt i juli. När det gäller CME Group satte deras bitcoin-futureserbjudande nya rekord i maj.

Zooma ut verkar den tekniska horisonten också komma ihop för Bitcoin, eftersom den föreslagna skalningen av andra lagret, Lightning Network, mognar hela tiden.

Ethereum Hits 2019 Pris Milstolpe också

Ether, det figurativa bränslet i Ethereum-nätverket, ökade också på fredag ​​till sitt högsta pris hittills i år.

Eterpriset (ETH) ökade mer än 10 procent på dagen och pressade den näst största kryptovalutan med marknadsvärde så högt som $ 305, där priset svävade ett tag.

Det sänker fortfarande etern med 39 procent sedan den här tiden förra året och ned 79 procent från sin högsta tid (1431 $), även om krypton är upp 117 procent under det senaste kvartalet. Ethereum, precis som Bitcoin, har haft massor av positiva rubriker för sent.

Till exempel skapade Cloud Networking Powerhouse Cloudfare just sin egen Ethereum Gateway, bara dagar efter att Google Cloud-teamet visade hur Ethereum kunde användas för att skapa hybrid “blockchain-cloud” -appar. Under tiden bygger stora företag som JP Morgan och EY ut Ethereum-verktyg.

Den smarta kontraktsplattformen är också på väg att utvecklas till nästa steg. Ethereums byggare tittar på den 3 januari 2020 som ett måldatum för lanseringen av ETH 2.0-genblocket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me