Coinbase för att lägga till Ethereum Classic, Ripple XRP Fans Fuming

Coinbase Ethereum Classic

Storbörsen Coinbase har just meddelat att de snart kommer att erbjuda Ethereum Classic-tjänster inklusive köp och försäljning för fiatvaluta. Ett antal respondenter på Twitter verkar förvirrade och rasande över att Ripples XRP inte valdes. Ethereum Classic-fans är å andra sidan extatiska. ETC-priserna steg 20% ​​efter tillkännagivandet.

Coinbase Ethereum Classic

Classic kommer

Enligt tjänstemannen Coinbase blogginlägg, företaget kommer inom kort att påbörja ingenjörsarbetet med att lägga till myntet. Efter detta planerar de att meddela lanseringsdatum för handel via deras blogg och Twitter-konto. Detta tillkännagivande bör komma “under de närmaste månaderna”.

Denna process är särskilt annorlunda än när Bitcoin Cash tillkom. Vid den tiden möttes ett plötsligt meddelande med en plötslig notering av tillgången och priset exploderade uppåt ungefär en timme före tillkännagivandet. Detta ledde till anklagelser om insiderhandel, som företaget lovade utreda och åtala förövarna om någon hittas.

Med den här nya processen meddelar företaget sina avsikter att stödja tillgången i god tid innan de faktiskt gör det. Detta kommer att ge marknaden en betydande tid att mentalt förbereda sig för det potentiellt ökade intresset för tillgången.

Efter tillkännagivandet ökade handelspriserna för Ethereum Classic kraftigt och bara några minuter efter 09:20 UTC den 12 juni hoppade priserna från 12,88 dollar till högsta 16,15 dollar innan de sjönk något tillbaka till 15,36 dollar vid presstiden. Detta är verkligen långt ifrån vad som hände med Bitcoin Cash.

Ethereum Classic i aktiv utveckling

För de som inte känner till Ethereum Classic och hur det skiljer sig från Ethereum rekommenderar vi att du tittar på vår guide om ämnet här. Med det i åtanke, låt oss gå igenom några av de senaste aktiviteterna som Ethereum classic har sett.

Ethereum vs. Ethereum Classic

För det första har valutan ett mycket aktivt och välfinansierat utvecklingsteam som ständigt driver nya tekniska innovationer. Dessutom verkar valutan ha ett mycket effektivt marknadsföringsteam som nyligen lanserade alla klassiska bilder och varumärken från Ethereum till en som är mycket mer visuellt tilltalande. Valutan har också sett växande stöd från Gråskala, ett värdepappersföretag som har tagit en mycket stark position i Ethereum classic. Grayscale har aktivt finansierat en serie evenemang som kallas Ethereum Classic Summit där utvecklare, investerare och företagsledare möts i en konferens och diskuterar vart plattformen går. Förra årets evenemang hölls i Hong Kong, och årets evenemang kommer att hållas i Sydkorea. Grayscale driver också ett Ethereum Classic Investment Trust, som kan läsas om här.

Ur ett tekniskt perspektiv är Ethereum Classic på vissa sätt överlägsen det ursprungliga Ethereum. Det kan vara helt enkelt för att det är en mindre upptagen blockchain, oavsett anledning är transaktionsavgifterna långt under en cent USD och bekräftar på bara några sekunder. Plattformen stöder alla typer av smarta kontrakt som Ethereum stöder, och har till och med några unika egenskaper som Ethereum inte har.

Det som också är intressant är att Ethereum Classic har valt att fortsätta vara ett bevis på arbetsmynt och inte är intresserad av att byta till bevis på insats som Ethereum är. Detta kan vara viktigt med tanke på att det nu finns ASIC-hårdvara som är utformad för att bryta algoritmen som Ethereum Classic körs på. Detta kan få tidigare Ethereum-gruvarbetare att översvämmas till Ethereum Classic om kedjan fortsätter att vara lönsam som den är nu.

XRP kvar i dammet

$ XRP fans tappar sinnet

– CryptoBull (@BullOfCrypto) 12 juni 2018

I flera månader har många kommentatorer förutspått att nästa tillgång som kommer att läggas till av Coinbase skulle vara Ripples XRP. De flesta kommentatorer tror att eftersom Ripple har gjort stora ansträngningar för att vädja till banker och företag att ett företag som Coinbase skulle vara intresserat av det.

Det finns några möjligheter till varför Coinbase kan ha valt att undvika XRP den här gången. Man kan vara den nuvarande pågående grupptalan som Ripple står inför när det gäller anklagelser om att valutan kan dras ”ur tomma luften”, Och är i huvudsak en oändlig ICO och är därför inte utsatt för normala marknadskrafter. Vidare har Ripples XRP-mynt fortfarande inte sett något formellt antagande av något företag eller bank trots att det skryter och påstår sig vara överlägset.

Slutligen kan det finnas tekniska skäl på baksidan och. XRP har anklagats för att vara jämförelsevis centraliserat eftersom det inte har någon form av gruvdrift eller staking, och istället bara erbjuder godkända parter att driva noder som sprider transaktioner. Dessa skäl kunde ha skapat ett antal tekniska problem som Coinbase inte ville engagera sig i. Detta är bara spekulation, eftersom Coinbase inte har kommenterat sig själva XRP.

https://twitter.com/mikesignorile/status/1006345218348773376

Framtida ETC-priser

Även om vi inte kan förutsäga framtiden eller priserna har i princip varje tillgång som har noterats på Coinbase sett starka och konsekventa vinster. Litecoin och Ethereum, till exempel, upplevde båda betydande prishopp efter sina listor på Coinbase. Anledningen till detta är delvis eftersom Coinbase erbjuder ett mycket bekvämt sätt för investerare att sälja sina investeringar för kontanter, och det är också typiskt det första stoppet för många människor som är nya inom kryptokurrency eftersom det är ett ganska enkelt sätt att köpa den..

Att lägga till Ethereum classic i tjänsten kommer sannolikt att visa sig ha liknande resultat åtminstone till viss del. Detta återstår dock att se, men det är säkert att säga att Ethereum Classic’s framtid just blev mycket ljusare tack vare detta tillkännagivande.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me