Boxing Legend Manny Pacquiao: Pac Token Set för IEO på GCOX

GCOX

Pac Token – kryptovaluta-token som lanserades av den filippinska boxningslegenden Manny Pacquiao, är inställd på sitt första initiala utbyteserbjudande (IEO) på GCOX. Singapore-kryptobörsen är känt för att erbjuda stöd till altcoins kopplade till kändisfigurer.

Inledande investerare och kärnteamet för altcoin hoppas att Pacquiaos stjärnkraft kommer att bidra till att utlösa en framgångsrik IEO med planer på att token ska användas i digitala betalning och säljtjänster. Utvecklingen ger också ytterligare bevis på det växande intresset för kändisstödda kryptotoken.

GCOX

Pac Token Sale börjar med IEO-listning på GCOX

Singapore-baserade GCOX är redo att lista Pac Token för sin IEO efter ett framgångsrikt token-lanseringsmeddelande i september 2019. Den offentliga försäljningen kommer att se att kryptoinvesterare kan köpa den nyskapade kryptovalutan.

Noterade siffror som tidigare England professionell fotboll, Michael Owen och Abu Dhabi royalty, Sheikh Khaled bin Zayed al-Nahyan deltog redan i en privat investeringsrunda.

Enligt projektgruppen kommer Pac Token-innehavare att kunna interagera med den boxervända filippinska senatorn på sociala medieplattformar. Tokenägare kommer också att kunna använda kryptovalutan för att köpa Pacquiao-märkta varor.

För Jeffrey Lin, GCOX VD, går Pac Token IEO utöver en insamling för projektet. Enligt Lin är token-försäljningshändelsen inte bara för att samla in pengar utan för att skapa en ram för utvecklingen av altcoyns ekosystem.

Som en kommentar till nyttan av token, släppte Pacquiao ett uttalande redan i september, med angivande av:

”PAC-token kan också användas för att stödja filantropiska och välgörenhetssaker som jag förkämpar. Tillsammans med mina fans kan vi hjälpa fler människor i nöd och förbättra andras liv. ”

Planer efter IEO för Pacquiaos kryptotoken

Bortsett från GCOX IEO-token-försäljningshändelsen, är Pac Token-teamet enligt uppgift att lansera Pacpay – en betalningsport som använder kryptotoken. Pac-ägare kommer att kunna göra rabatterade köp och också få rabatter på tjänsten.

Som betalningsplattform kommer Pacpay att kräva godkännande från myndigheten. Vissa rapporter tyder på att de kan få stöd från den kinesiska miljardären Jack Ma som äger Alibaba-konglomeratet.

Alibabas Alipay är en av de stora kinesiska betalningsplattformarna med en betydande närvaro utanför Kina. Ma har också varit kritisk till kryptovalutor och uppgav att blockchain-tekniken hade ett större löfte.

Om den lanseras kommer Pacpay att bli den senaste kryptorelaterade aktören på den digitala betalningsarenan. Över hela världen börjar kryptokurrency spela en viktigare roll i elektroniska betalningar med vissa kommentatorer som förutspår att virtuella valutor så småningom kommer att ersätta fiat i digitala betalningstransaktioner.

Pac Token-teamet kommer att försöka inteckna boxningslegendens betydande popularitet för att inte bara nå sitt IEO-token-försäljningsmål utan att skapa en massiv adoption för token. Pacquiao själv har varit främst i centrum för marknadsföringsinsatserna för token som kan hjälpa till att avlägsna tvivel hos vissa investerare.

Insamling av krypto har minskat avsevärt med initiala mynterbjudanden (ICO: er) och IEO: er levererar inte längre hundratals miljoner dollar i tokenförsäljning. Finansiella tillsynsmyndigheter i flera länder har också skapat robusta regler för att styra ICO-marknaden för krypto.

Växande kändis Crypto-involvering

Medan Pac Token-teamet visar sig vara involverat i den första kändis-kryptovalutan någonsin, är andra anmärkningsvärda siffror från hela världen enligt uppgift att lansera sina virtuella valutor. LaLiga – toppnivån för spansk fotboll har också tecknat ett partnerskapsavtal med GCOX för att sälja sina tokeniserade varor på de asiatiska och Mellanösternmarknaderna.

Framväxten av kändislanserade tokens verkar vara en förlängning av medverkan av offentliga personer i altcoin-projekt. Några populära figurer har hamnat i trubbel för att stödja altcoin-projekt tidigare, inklusive DJ Khaled och den populära boxaren Floyd Mayweather. Misstänkta bedragare har också tagit sig an att skapa falska kryptoinvesteringssystem med falska påståenden från kändisar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me