Bitcoin Cash vinner 275% under 2019: överträffar Litecoin för att göra anspråk på 4: e plats

Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash (BCH) gör kanske inte alla rubriker inom nyhetskretsen för kryptovaluta, men den åtnjuter verkligen massiv tillväxt under 2019. Bitcoin-fork är nu den fjärde rankade kryptovalutan baserat på börsvärde och har fått över 275 procent sedan början av året.

Under tiden är situationen för Bitcoin SV (BSV) den motsatta eftersom priset fortsätter att sjunka och faller ytterligare i kölvattnet av samtal om att ta bort token från kryptovalutaplattformar.

Bitcoin kontanter

Bitcoin Cash fortsätter uppåt

Data från CoinMarketCap visar att BCH har ökat med cirka 275 procent sedan början av 2019. BCH började handla på 80 $ men har stigit till 300 $ med Bitcoin-gaffeln nära sju procent under det senaste dygnet..

Bitcoin Cash-återuppkomsten har sett att BCH: s börsvärde uppnår 5 miljarder dollar, vilket driver det bortom Litecoin till den fjärde platsen på marknadsvärderingen. Altcoyns handelsvolym når också aldrig tidigare skådade höjder och står för närvarande på över $ 1,3 miljarder dollar, vilket till och med dvärgar till och med XRP.

Bitcoin Cash Price Action

Detta är bara några av mätvärdena som visar de betydande framsteg som BCH har gjort sedan slutet av november-hashkriget med BSV. BCH-transaktioner i kedjan är drygt 40 000, en ökning med nästan 300 procent.

Under det mesta av 2019 hittills har altcoins haft en renässans av olika slag eftersom priserna har förbättrats avsevärt efter björnmarknaden 2018. Denna allmänna positiva priskurs på altcoinmarknaden ledde till att termen altseason uppstod.

Bitcoin Cash har varit en stor deltagare i denna återuppkomst av altcoin som till och med ledde till en minskning av Bitcoins dominans av det totala börsvärdet för kryptovalutor. Sedan, i början av april, gick Bitcoin också in i vad många tror är början på sin hausseartade fas.

Den högst rankade kryptovalutan fick mer än 20 procent på några timmar när BTC ökade mot 5 000 dollar. Baserat på den höga interna korrelationen av kryptovalutapriser följde BCH också efter och nådde ännu högre på baksidan av den uppåtgående BTC-prisåtgärden.

Analytiker har också identifierat några viktiga utvecklingar inom BCH-protokollet som kan förbättra altcoyns transaktionseffektivitet. Enligt rapporter är BCH-utvecklare implementera protokolluppgraderingar som Schnorr Signatures och Simple Ledger Protocol (SLP).

Bitcoin SV Falling by the Wayside

Medan BCH rider högt verkar BSV falla vid vägkanten. Binance på måndagen (15 april 2019) meddelade att det skulle avnotera BSV från sin plattform efter sju dagar. Tillkännagivandet följer uttalandet av Changpeng Zhao, VD för Binance att plattformen skulle avnotera BSV är Craig S. Wright (CSW) och Calvin Ayre slutar inte mobba sina kritiker..

Håller helt inte med

1. Binance är en centraliserad vinstdrivgrupp

2. BSV: s handelsvolym är bland de lägsta bland de 20 bästa

3. Avnotering har massor av långsiktiga fördelar för Binance + en positiv summa för branschen @cz_binance gjorde det inte bara för sig själv utan hela rummet https://t.co/9zZ8vZyTOM

– Dovey 以德服人 Wan &# 128477; &# 129430; (@DoveyWan) 15 april 2019

Problemet härrörde allt från CSW som tvingade Hodlonaut, ett populärt Twitter-konto att återkalla uttalanden som gjorde att Wrights påstod sig vara Satoshi Nakamoto, Bitcoin-skaparen. CSW, Ayre och deras juridiska team fortsatte också med att sätta en $ 5000 BSV-bounty på Hodlonaut.

Under de senaste veckorna har BSV passat av en klippa och till och med tappat vinsterna från den första studsen i början av april. Bitcoin SV är nere med mer än 22 procent och sedan Binances tillkännagivande har bilden blivit ännu brantare.

VILA I FRID $ BSV pic.twitter.com/Po4OwJivU3

– Tuur Demeester (@TuurDemeester) 15 april 2019

Andra börser kan följa efter och avnotera BSV med tanke på dess påstådda dåliga marknadslikviditet. Enligt Dovey Wan, grundare av Primitive, är BSV: s handelsvolym en av de lägsta för de 20 bästa altcoins. Som tidigare rapporterats av Blockonomi planerar OKEx dock att samarbeta med BSV.

På baksidan säger kritiker av flytten att Binances handlingar inte följer andan av decentralisering av kryptovalutaindustrin. Andra säger att ett helt projekt inte bör göras för att betala för ett par av dess förespråkare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me