Ashton Kutcher kastar vikt bakom Bitcoin Startup Lolli på Twitter

Lolli

Medan Bitcoin och den bredare kryptovalutamarknaden har slagit under de senaste månaderna, med BTC som tumlar från 14 000 dollar till 7 000 dollar, har kändisar bibehållit sitt intresse för branschen.

Ashton Kutcher, en känd skådespelare känd för sina roller i media som “Two and a Half Men” och “Jobs”, tog nyligen till Twitter för att kort lovorda en Bitcoin-start.

Detta var inte ens begärt, vilket gjorde det roliga drag så mycket mer anmärkningsvärt.

Lolli

Ashton Kutcher Lauds Lolli, en Bitcoin Startup

På söndag Jeff Moris Jr., en produktchef & Tillväxt vid Lambda School och en tidigare Tinder-teamledare avslöjade de tre mest lovande nystartade krypto- och digitala tillgångarna i sina åsikter.

Han heter Brave, den kryptovalutacentrerade och integritetsbevarande webbläsaren integrerad med Basic Attention Token; Lolli, en online shopping belönar start som ger shoppare Bitcoin belöningar för att spendera pengar online; och Rally Rd, en digital tillgångscentrerad plattform som gör “de rika investeringar, nu tillgängliga för alla.”

Detta var anmärkningsvärt i och för sig, för Morris är en känd entreprenör i Silicon Valley-kretsar.

Även om det som gjorde den här tweeten ännu mer anmärkningsvärd är att Ashton Kutcher, som har en inte alltför lumpen 17 miljoner följare på Twitter, svarade med att lovorda Lolli, som nyligen har fått partnerskap med företag som Priceline och Expedia. Det är inte klart om detta innebär att Kutcher använder Lolli för att “stapla satoshis” eller vill investera i det Bitcoin-centrerade företaget, eller kanske båda.

&# 128077; lolli

– Ashton Kutcher (@aplusk) 9 december 2019

Ett viktigt åt sidan: Honey, ett företag vars affärsmodell liknar Lolli genom att de båda ger belöningar för online-shopping, förvärvades precis av PayPal för 4 miljarder dollar..

Långt ifrån hans första Crypto Foray

Kutchers beslut att “tummen upp” Lolli är långt ifrån första gången han dabbled i kryptovaluta.

Den noterade teknikinvesteraren i mitten av 2018 donerade 4 miljoner dollar till Ellen DeGeneres Wildlife Fund. Det som är konstigt var att medlen kom i form av XRP och att Kutcher tog till Ellens show för att förklara Ripple Labs, fintechföretaget nära anslutet till altcoin. Försöker förklara Ripple för en miljon publik, sade Kutcher:

“Ripple är i grunden en plattform för att låta människor överföra pengar från bankkonto till bankkonto, person till person, riktigt säkert, riktigt enkelt, riktigt snabbt.”

Sound Ventures, en riskkapitalfond som delvis drivs av Kutcher, har framför allt en andel i Ripple, vilket antyder att systemet för att donera en käftande summa pengar var både ett välgörenhetsföretag och ett sätt att marknadsföra Ripples produkter och lönsamheten. av XRP.

Venturefonden har också andelar i företag som Bison Trails, en lite känd blockchain-infrastruktur-som-en-tjänsteleverantör som sprängde i allmänhetens strålkastare efter det avslöjades att den kommer att köra en nod för Facebooks Libra-projekt, om den skulle starta det är.

Inte bara kändisar som spelar i Bitcoin

Kutcher är långt ifrån den enda kändis som har börjat fördjupa sig i Bitcoin för sent. I oktober avslöjade Bitcoin2020, en branschkonferens som äger rum i början av nästa år, att den har undertecknat Tony Hawk som talare. Hawks skateboarddagar kan för det mesta ligga bakom honom, men individen är fortfarande en nyckelfigur i den offentliga strålkastaren.

Det är inte klart vad Hawk kommer att prata om, även om Hawk tidigare i år skrev att han har “ridit” Bitcoin-rampen i “sex år”, och tillade att han ännu inte tar ut pengar från sina kryptokurrencyinnehav..

För vårt nästa högtalartillkännagivande ville vi ha en Bitcoiner som har tagit en motkultur mainstream … Super stoked för att tillkännage Tony Hawk som den presenterade talaren!

@Tony Hawk, kommer du att rida den här Bitcoin-vågen med oss? pic.twitter.com/jDnUWORD6l

– Bitcoin 2020 (@ bitcoin2020conf) 30 oktober 2019

Det finns också Bruce Willis – en framträdande skådespelare i filmer som “Die Hard”, “Unbreakable” och “Looper” – rapporterades nyligen av den långvariga Bitcoin-förespråkaren Bobby Lee att ha fått lära sig det goda ordet Bitcoin, av Lee själv. inte mindre. Huruvida Willis är “in” i Bitcoin-industrin kan diskuteras, eftersom det kan ha varit att actionfilmstjärnan inte var villig att höra Lee vaxa poetisk om kryptovalutor, då hans företags hårdvaruplånbok. Fastän,

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me