Anti-Crypto-kongressledamoten Brad Sherman kan ha betydande intressekonflikter

Brad Sherman

Brad Sherman verkar vara en hård motståndare till kryptovaluta. Han gjorde nyligen ett flertal offentliga kommentarer om kryptor, men de kan alla sammanfattas av denna berättelse Citat,

“Kryptovaluta åstadkommer inget annat än att underlätta terrorism, narkotika och skatteflykt.”

Tanken att kryptor enbart används för missförhållanden är naturligtvis förödande. Varje förhandlingsbart instrument kan användas för lagliga eller olagliga transaktioner. Idag kan kryptovaluta användas mycket på samma sätt som fiatvaluta som skapas av centralbanker används. Det enda stora problemet för bankstödda politiker som Brad Sherman är att kryptos skär ut mellanhänder.

Som Brad Sherman felaktigt hävdar, “det finns inget som kan göras med kryptovaluta som inte kan göras med suverän valuta.” Detta är ett uppenbart falskt uttalande från en man som stöds direkt av tredje parts avvecklingsföretag. Kryptovaluta kan användas för saker som “suverän valuta” helt enkelt inte kan.

Brad Sherman

En argentinsk bank, Banco Masventas, bevisade detta när de ersatte SWIFT med Bitcoin. Istället för att lämna in ett betalningssystem som styrs av de globala centralbankerna, Banco Masventas använder Bitcoin för att göra stora, internationella valutaöverföringar. Den nya användningen av Bitcoin är mycket billigare än SWIFT och genomför transaktionen på en dag.

På sätt och vis har Brad Sherman rätt, SWIFT-systemet tillåter nästan aldrig att transaktioner med suverän valuta kan göras snabbt. Liksom många saker i det etablerade finansiella systemet har SWIFT klarat sig med ett de facto monopol i årtionden, och nu ser det ut som om det kan förändras.

Brad Sherman ser mycket ut som en shill

Ingen i sitt rätta sinne skulle hävda att kryptovaluta inte erbjuder något utöver centralbank skapad fiat-valuta. Det borde inte bli någon överraskning att Brad Shermans största kampanjdonationer i hans senaste ombudsbud kom från Allied Wallet, som är en kreditkortsbetalningsprocessor. Med andra ord, en av de branscher som är mest utsatta av antagande av kryptovaluta på konsumentnivå.

När en kryptoinvesterare som går under namnet “CryptoDog” på Twitter nämnde denna anslutning mellan Brad Sherman och Allied plånbok till Twitterverse, fick han omedelbart besked om att “STOP”, av ingen annan än Brad Sherman själv. Det är uppenbart att Brad Sherman verkar lite rörig om potentialen för betala-för-spela-anklagelser.

.@BradSherman var så bekymrad över $ crypto användare som använder #cryptocurrency för bedräglig och olaglig finansiell aktivitet, men hans främsta kampanjdonation kom från ett företag som var tvungen att förlora 13,3 miljoner dollar till den amerikanska regeringen för att underlätta olagligt spelande. pic.twitter.com/mLn0WHU6jR

– The Crypto Dog&# 128200; (@TheCryptoDog) 18 juli 2018

! pic.twitter.com/IBxlcy5E67

– The Crypto Dog&# 128200; (@TheCryptoDog) 18 juli 2018

Tyvärr för kongressledamoten Sherman får uttalanden som detta hans åsikter att se väldigt äventyrade ut

”De (kryptovalutor) hjälper terrorister och brottslingar att flytta pengar runt om i världen. De hjälper skatteflyktare. De hjälper nystartade företag att begå bedrägeri, ta pengarna och 1% av tiden skapar de faktiskt en användbar verksamhet, men det vågar jag återigen säga att någon liten procent av all rån och brottslighet hjälper till att finansiera något som visar sig vara användbart. ”

Detta går inte till “STOP”

Det har påpekats många, många gånger att valutor som US-dollar kan användas för olagliga ändamål. Nästan vilket utbytesmedel som helst kan användas av brottslingar, men det amerikanska banksystemet är lika sannolikt engagerat i korrupta, olagliga handlingar som hjälper till att stödja terrorism och bedrägerier.

Den amerikanska regeringen tar en hård uppfattning om Iran, och ändå under president Obama överförd mer än en miljard amerikanska dollar till Iran, kontant.

Iran har identifierats av den amerikanska regeringen som en statssponsor för terrorism, vilket gör att denna massiva kontanttransaktion ser ganska konstig ut. Med tanke på hur lätt det är att plocka upp ett kärnvapen i Bulgarien, hela sidvisningen kring det iranska kärnkraftsprogrammet är förvirrad, nu när Iran har så många amerikanska dollar.

Det finns också flera fall där stora penningcentralbanker som JP Morgan har hjälpt till att tvätta pengar och många andra olagliga handlingar. Mängden pengar som JP Morgan har betalas i federala böter under VD Jamie Dimon är i tiotals miljarder USD, vilket skulle föreslå ingen liten mängd fel från deras sida.

En del av anledningen till att kryptovalutor kan vara så populära bland de yngre generationerna är den nivå av oärlighet som finns i stora regeringar. Det skulle vara svårt att ta något som Brad Sherman säger om kryptovalutor på allvar, med tanke på hans kopplingar till bankväsendet och uppenbart hat för en otrolig ny teknik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me