Amerikanska kongressledamoten utarbetar räkningar för att utveckla blockchain och virtuell valuta

USA: s kongress

Planer pågår för att införa nya räkningar i den nedre kammaren av lagstiftningsgruppen som stöder blockchain-teknik och den virtuella valutabranschen.

USA: s representant för Minnesota 6: e kongressdistrikt, Thomas Emmer, gjorde detta känt efter meddelande av tre blockchain-centrerade räkningar på fredagen. Han avslöjade sin avsikt att införa räkningarna i kongressen när veckorna utvecklas. De flerdelade räkningarna adresserar ett brett spektrum av åtföljande frågor inom den växande blockchain-industrin. Detta inkluderar ansträngningar som syftar till att utveckla industrin, anspela gruvarbetares verksamhet och inrätta regleringsåtgärder för snabb eftergift av virtuella valutarelaterade skatter.

USA: s kongress

Pressmeddelandet gav inblick i hur dessa lagförslag syftar till att ge det stöd som krävs för att stimulera tillväxten i den spirande industrin.

Med Emmers ord:

“USA bör prioritera att påskynda utvecklingen av blockchain-teknik och skapa en miljö som gör det möjligt för den amerikanska privata sektorn att leda till innovation och ytterligare tillväxt.”

Han betonade också behovet av lagstiftare att hålla fast vid potentialen i den nya tekniken genom att formulera politik som förbättrar dess tillväxt.

Räkningar för att ge spelrum i kryptoindustrin

Att tillhandahålla en möjliggörande miljö är av yttersta vikt, och som sådan kommer kärnan i lagförslagen att fokusera mer på de reglerande åtgärderna inom branschen, särskilt eftersom det positivt påverkar både utvecklare och användare när de tar sina initiativ till björnen. Med andra ord är det främsta syftet med dessa räkningar att främja byggande, brytning och utbyte av kryptovalutor inom marknadsområdet.

USA har varit bland föregångarna när det gäller användningen av kryptovalutor. I strävan att konsolidera de innovationer som upplevts genom åren uttrycker det första lagförslaget “stöd för branschen och dess utveckling” i USA genom att förespråka “en lätt beröring, konsekvent och enkel rättslig miljö.”

Som en del av ansträngningarna för att förstärka uteslutningen av kryptovalutagruvar från Bank Secrecy Act (BSA) definition av en penningssändare är den andra propositionen inriktad på att upprätthålla beslutet från det amerikanska nätverket för ekonomisk brottsbekämpning som inte erkänner gruvarbetare som pengarsändare. Således förväntas kryptovaluta gruvarbetare inte registrera sig som pengarsändare eftersom de “aldrig tar kontroll över konsumentfonder.”

Plånboksleverantörer med minisignatur kommer att täckas i den andra räkningen, beroende på deras tjänster som gör det möjligt för användare att kontrollera sin personliga online-shoppinginformation.

Det kan finnas fall när protokollet genomgår en radikal förändring och därmed validerar block eller transaktioner som tidigare gjorts ogiltiga eller vice versa. Den tredje propositionen syftar till att skapa en “säker hamn” för att säkerställa att skattebetalarna inte bär bördan av kryptovalutor som härrör från en hård gaffel i nätverket. När det antas i lag förväntas detta lagförslag skydda skattebetalarna från obefogade böter som tas ut av Internal Revenue Service (IRS). När skattebetalarna rapporterar vinster från token, ställs de ofta inför avgifter som kan anses vara kontroversiella eftersom kryptovalutaprogrammet inte är väldefinierat..

Kongresskommittén efterlyser en omfattande strategi för virtuell valutaskatt

Det kommer att komma ihåg att kontroversen kring de höljda kryptovalutaskattkoderna behandlades i ett öppet brev skickades till Internal Revenue Service (IRS) av Congressional Committee on Ways and Means den 17 maj 2017.

Kommittén påpekade behovet av skatteuppbördsorganet att klargöra koderna för att ge investerare den framsyn de behöver för att trivas i branschen. Samtidigt som man tar itu med denna sjukdom mer än ett år senare är lagstiftarna fortfarande inte nöjda med de reformer som kan ha genomförts för att befria skattebetalarna från den börda de genomgår för att betala kapitalvinstskatter på sina kryptovalutor.

”… IRS fortsätter att utöka sin verkställighetsverksamhet utan att ge någon ytterligare vägledning till skattebetalarna. Vi skriver därför igen idag för att starkt uppmana IRS att utfärda uppdaterad vägledning, vilket ger ytterligare tydlighet för skattebetalare som vill förstå och följa sina skatteförpliktelser när de använder virtuella valutor, ”anges i brevet..

Genom att understryka vikten av deras rekommendation hänvisade lagstiftarna till ansträngningar från andra organisationer som har gått med i diskursen för samma påtryckningar. Dessa organisationer inkluderar Association of International Certified Professional Accountants, American Bar Association och Treasury Inspector General for Tax Administration. Dessa organisationer har också imponerat på behovet av IRS “att utveckla en omfattande skattestrategi för virtuell valuta.”

För detta ändamål hoppas man att byrån kommer att göra nödvändiga ändringar senast den 17 oktober 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me