Abra VD: JP Morgan’s Crypto “Complete Waste of Time”

JP Morgan Cryptocurrency

Vem som helst, var som helst och när som helst kan köra Bitcoin – Satoshi Nakamoto såg till att så var fallet. Men sedan Nakamoto startade kryptovalutan har enheter börjat leka med kryptovalutans gudfaders innovation med öppen källkod och bygger på det som etableras i sökandet efter nästa mördareapplikation. Även om många kryptoprojekt har avskaffats och inspirerats av Bitcoin i goodwill, har orden “privat” och “blockchain” börjat nämnas i samma uttalande.

JP Morgan Cryptocurrency

Medan det är något fel med centralböcker i sig har döda decentralister ifrågasatt arvetsvärldens försök att sätta en privat snurr på en offentlig teknik.

Abra CEO på Private Blockchain Tech: Det kommer att misslyckas

Under det längsta har det mänskliga samhället grundats på centralisering. Regeringar, tillsammans med de institutioner som de politiska befattningshavarna stöder, är det som får världen att kryssa. Så det borde inte vara mycket överraskande att framåtblickande, även om kontroversiella företag har bestämt att det vore klokt att försöka återuppta blockchain-teknik, särskilt i ett försök att göra det som är gratis och öppet till något som är skuggat och topp- ner.

Men Bill Barhydt, verkställande direktören för Abra, en kryptovänlig handelsapplikation som främjar ekonomisk frihet, hade några valord för sådana experiment. I en intervju med Fortunes interna kryptokolonn, passande namnet “The Ledger”, höll han inte tillbaka med sina kommentarer.

Barhydt, som har jobbat stints överallt Goldman Sachs och CIA till NASA och Boost VC, förklarade att 90-talets obefogade hype angående det så kallade “extranet”, en kortvarig modefluga, är ungefär som vad som händer med “företagets blockchain-nonsens.” Abra-representanten tillade att Bitcoin, Ethereum, bland andra lättillgängliga storbaserade nätverk ur hans synvinkel alltid kommer att ha ett märkbart ben över sina centraliserade motsvarigheter, som drivs mest av Silicon Valley-kraftverk som IBM.

Som svar på en fråga om värdepropositionen som företagsreskontrar innehar, uttalade Barhydt bestämt att dessa innovatörer som driver på centraliserade faller offer för en felaktighet, eftersom blockchain-arbete i “brandväggen” kommer att “misslyckas”.

JP Morgan’s Crypto Is a ‘Waste Of Time’

Att ge läsarna något att nibba på, Wall Street hotshot vände fintech-guru tog några jabs på JP Morgan, särskilt i samband med bankens plötsliga ansikte. Han förklarade att JPM Coin, institutionens nyskapade stablecoin baserad på en eterisk-men privat kedja, sannolikt kommer att vara ett “fullständigt slöseri med tid.” Han hänvisade till sin tid som en storögd insider under den (ursprungliga) Dotcom-bommen och bysten, och tillade att JPM Coin, skapat för att transakeras internt för att göra företagsbetalningar billigare och tidseffektiva, är ungefär som hur ”extranet var ett slöseri med tid ”jämfört med Internet.

Naturligtvis är Barhydt långt ifrån den första som gör detta argument. Max Keizer, en anti-etableringsförespråkare som aktivt bidrar till RT, skämtade nyligen med att JP Morgans tillgång är en våt nudel jämfört med Bitcoin och tillade att det inte finns någon chans i helvetet att Wall Street kommer att fånga upp flaggskeppets kryptovalutans dominans. Travis Kling från Ikigai noterade att den digitala tillgången kommer att vara mycket mer som “ett Google-ark än Bitcoin.” Det är uppenbart att i krypto-native community är företagsstödda ledgers ett no-go.

Bitcoin kommer att skala

Avslutande av sina svåra kommentarer noterade Barhydt att förespråkarna för företagets blockchain har fel när de säger att offentliga nätverk, nämligen Bitcoin, inte kan skala över lång tid. Den tidigare Goldman Sachs-analytikern konstaterade att nuvarande brister så småningom kommer att övervinnas och berör andra lagers och sidokedjelösningar, som det redan växande Lightning Network.

Barhydt är inte den enda branschdeltagaren som har intrycket av att kryptovalutor så småningom kommer att kringgå sina kortsiktiga skalbarhetsproblem med spelförändrande lösningar. Joey Krug från Pantera Capital förklarade en gång att medan en brist på transaktionsgenomströmning håller tillbaka adopteringen kommer den tekniska utvecklingen att driva kedjor för att stödja tusentals transaktioner per sekund.

Krugs partner i brott, Dan Morehead, gjorde en liknande kommentar och berättade för journalisten Laura Shin att folk som klagade på Bitcoins hastighet är som att klaga på TCP / IP i början av 90-talet. Med andra ord, med tiden bör dessa decentraliserade nätverk skala för att möta efterfrågan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me