Zcash ser ud til at gøre Crypto Privacy mere tilgængelig med opgradering

Zcash

Zcash har i et stykke tid været i spidsen for kryptoindustrien. Ved markedsværdi er det det 23. største offentlige digitale aktiv. Og sammenlignet med andre blockchain-projekter har Zcash en fair community og brugerbase.

Men hvad kryptokurrency har lige nu, har ikke tilfredsstillet dens grundlæggere og virksomheden, der støtter venture, Electric Coin Company. Annonceret hos ZCon1 i Kroatien gennem handelspublikation Dekrypter, udvikleren søger at opbygge en bedre blockchain til Zcash, en der kan bruges af “10 milliarder mennesker”.

Zcash

Zcash ønsker at bringe Crypto Privacy Mainstream

I et stykke tid er Zcash og Monero blevet hyldet af de fleste for at være forløbere i kryptovaluta-delmængden af ​​”privatliv”. Mens Monero er steget til lejligheden med sportslige lave transaktionstider, små gebyrer og enorm fungibilitet, frygter nogle, at Zcash ikke har gjort det, da blockchain ikke muliggør private transaktioner (kendt som afskærmet) som standard.

Som rapporteret af Decrypt søger Electric Coin Company dog ​​radikalt at ændre, hvordan Zcash fungerer, specifikt i et forsøg på at gøre kryptovalutaen anonym, lettere at bruge og mere tilgængelig for en global befolkning..

For at gøre dette søger firmaet at opbygge en helt ny blockchain, da den har til hensigt at kaste sin nuværende kæde, der er forkølet af Bitcoin, til side. I tale på den kroatiske begivenhed afslørede ledere og medarbejdere fra Electric Coin Company planer om at involvere “sharding” i dens kæde.

Sharding er naturligvis en førende skaleringsløsning, der er nævnt mest i udviklerfællesskabet i Ethereum, der har til hensigt at implementere Proof of Stake og sharding i de kommende to år.

For de uvidende er sharding en mekanisme, der deler information i en database på tværs af forskellige servere. I forbindelse med kryptokurrency kunne forskellige grupper af noder i en blockchain behandle forskellige anmodninger, hvilket muliggør en potentielt dramatisk stigning i transaktionstider og datakapacitet.

Denne foreslåede “helt nye protokol og blockchain”, som fremsat af produktdesigner Daira Hopwood, ville være helt adskilt end den nuværende Zcash-kæde. Så når tiden er inde til, at den “nye” Zcash skal aktiveres, skal der være en samordnet indsats for at sikre, at brugere, virksomheder, der bruger kæden, og adresserne / mønterne selv springer korrekt. Lige nu er det uklart, hvordan denne overgang vil fungere.

Selvom hele denne opgradering måske lyder vanskeligt, håber Electric Coin Company, at denne nye blockchain vil revolutionere Zcashs plads i privat finansiering. Lige nu involverer mindre end 2% af alle ZEC-transaktioner privatlivets fred, formodentlig fordi afskærmede transaktioner kan være dyrere, svære at gennemføre og langsommere end deres uskærmede kolleger.

Faktisk er de fleste afskærmede transaktionsvenlige Zcash-tegnebøger, der findes lige nu, ikke forbrugervenlige. Men den nye kæde kunne ændre dette, idet det muligvis tillader “10 milliarder” enkeltpersoner at deltage i den anonyme brug af kryptokurrency.

Ethereum gør også fremskridt i privatlivets fred

Når vi taler om privatlivets fred, har Ethereum, et projekt, der også har til hensigt at bruge sharding som nævnt, også gjort nylige fremskridt på denne arena. I henhold til tidligere rapporter fra Blocknomi, “Big Four” -revisor Ernst & Young, et firma, der ikke er fremmed for kryptokurrency, afslørede det, det kalder “Nightfall”.

Nightfall er et teknologisk gennembrud, som virksomheden har oprettet for at muliggøre obfuscate transaktionsoplysninger i den offentlige Ethereum-kæde. Ernst & Young skrev:

”Nightfall integrerer et sæt smarte kontrakter og mikrotjenester og ZoKrates zk-snark-værktøjssæt, der muliggør transaktioner af standard ERC-20 og ERC-721-tokens på Ethereum-blockchain med fuldstændig fortrolighed. Det er en eksperimentel løsning og stadig udviklet aktivt. Vi besluttede at dele vores forskningsarbejde i troen på, at dette vil fremskynde vedtagelsen af ​​offentlige blockchains. ”

I lignende nyheder har Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin foreslået, at udviklere opretter en on-chain mixer, der ville samles, mash og skjule transaktionsdata for at give brugere af kryptokurrency en vis ro i sindet.

Med stigningen i hvad nogle anser for “drakoniske” finansielle love og vækst i finansiel overvågning, synes privatlivets fred i kryptokurrency nødvendigt nu mere end nogensinde før. Men vil udviklere tage udfordringen op?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me