Warren Buffett siger, at han aldrig vil eje kryptovaluta

Warren Buffett-profil

Amerikansk milliardær og administrerende direktør for Berkshire Hathaway, Warren Buffett, har hældt koldt vand på rapporter om, at hans antikrypto-holdning er blødgjort og erklærer, at han hverken ejer eller planlægger at erhverve nogen kryptovaluta i fremtiden.

Buffetts seneste kommentarer kommer et par dage efter, at den meget omtalte middag på 4,6 millioner dollars med Tron CEO Justin Sun endelig skete. Buffett har en historie med at være afvisende over værdipropositionen af ​​Bitcoin (BTC) og kryptokurver generelt når de først henviste til den bedst rangerede krypto som “rottegift i kvadrat”.

Jeg ejer ikke nogen kryptovaluta, og det vil jeg aldrig

I et interview med CNBC, Oracle of Omaha nægtede at eje nogen kryptovaluta, mens han sagde, at han aldrig ville beslutte at erhverve nogen krypto. Buffett fordoblede også sin antikrypto-retorik, der siger, at kryptokurver ikke har nogen egenværdi og ikke understøtter nogen produktiv aktivitet.

”Jeg ejer ikke nogen kryptovaluta. Det vil jeg aldrig, ”fortæller Warren Buffett @BeckyQuick. #AskWarren https://t.co/0VjIDJSi7L pic.twitter.com/il4cT2hWkP

– CNBC (@CNBC) 24. februar 2020

Ifølge Buffett ligger kryptos eneste værdiproposition i “Greater Fool Theory”, hvor køberen af ​​et aktiv er afhængig af, at nogen på en fremtidig dato er klar til at købe det samme aktiv til en højere pris. Berkshire Hathaway-chefen har konsekvent beskrevet BTC og cryptos som et nulsumsspil.

Som tidligere rapporteret af Blockonomi har Buffett beskrevet kryptoer som kun nyttige for charlatans. ‘Nocoiner’ fordoblede denne holdning i interviewet om, at kryptokurver tillader kriminelle at flytte penge.

På trods af påstande fra folk som Buffett om, at kryptoer er kanaler for kriminalitet, viser flere rapporter fra regulerende agenturer, at virtuelle valutaer spiller en ubetydelig rolle i hvidvaskning af penge, skatteunddragelse og finansiering af terrorisme. Wells Fargo, en bank med betydelige investeringer fra Berkshire Hathaway, er blevet ramt af et nyt $ 3 mia. Bøde af føderale myndigheder i USA over dets falske kontoskandale.

Buffett er også en af ​​BTC-dommedagsprofeterne, der konstant antager, at bitcoin vil gå ned gennem årene. Den bedst rangerede kryptokurrency er dog det bedste resultat i det sidste årti og leverer mere end 720 gange mere afkast end selskabets aktie siden 2009.

Buffetts kommentarer var svar på spørgsmål om, hvorvidt hans nylige middag med Sun forårsagede nogen ændring i hans holdning til kryptoer. Tilbage i 2019 vandt Tron CEO et bud på at spise frokost med Buffett og præsenterede en mulighed for kryptoproponenten om at invitere andre interessenter i et forsøg på at omforme milliardærens synspunkter på branchen.

Peter Schiff: Warren og jeg har en ting til fælles

Buffetts benægtelse af at eje kryptoer modsiger også de rapporter, Sun leverede efter begivenheden, idet han sagde, at han overførte $ 43.000 i TRX-tokens til milliardærinvestoren. Tron CEO har en historie med overdrevne og selvfremmende påstande, der har bragt ham i problemer ikke kun med kryptosamfundet, men med myndighederne i Kina.

En ting der @WarrenBuffett og jeg har det til fælles, at ingen af ​​os ejer nogen Bitcoin. Det er også interessant, at det under en langvarig samtale den @CNBC, med #guld stiger $ 40 til en 7-årig høj og #Bitcoin handler lavere, blev Buffett bedt om at kommentere Bitcoin, men ikke guld!

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 24. februar 2020

I en relateret udvikling sagde guldbug og kollega-bitcoin-kritiker Peter Schiff, at det ikke er en ting, han og Berkshire Hathaway-chefen har til fælles at ikke eje BTC. Ligesom Buffett har Schiff konsekvent smeltet bitcoins værdiproposition og hævdet, at guld er et meget bedre aktivt sted for investorer. Schiff kritiserede også CNBC for ikke at nævne guld under interviewet med Buffett.

Mens Buffetts ikke-ejerskab af kryptoer kan være et valg, er Schiffs sag lidt anderledes. Tilbage i januar 2020 mistede Schiff adgang til sin bitcoin efter at have glemt adgangskoden til sin tegnebog.

Andre kryptokritikere er også kommet for nylig for at erklære, at de ikke vil overveje at eje nogen kryptokurver. Tidligere i februar sagde Neel Kashkari, præsident for Minneapolis Federal Reserve, at han ikke ville give sin et år gamle datter bitcoin. Ifølge Kashkari er kryptokurrency en kæmpe affaldsdumper befolket med for det meste svindel og støj.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me