Virtual Commodity Association-arbejdsgruppe: søger at etablere retfærdig kryptolovgivning med SEC

VCA

Kampen for bitcoin ETF-godkendelse og korrekt regulering gennem Securities and Exchange Commission (SEC) raser, og mange kryptoledere og iværksættere arbejder sammen med organisationen for at se om masseadoptagelse og godkendelse blandt både offentlige organer og offentligheden.

VCA

At gøre Bitcoin til en almindelig valuta

Målet med at bringe bitcoin og kryptokurver til lys har ikke været let. For det første er det finansielle marked stadig stort set domineret af kreditkort og kontanter, og mens der er nogle detailhandlere som Overstock.com, der accepterer bitcoin som betalingsmetode for varer og tjenester er det stadig en sjældenhed. For det meste ser mange mennesker stadig bitcoin som en investeringsmulighed snarere end en betalingsform, og selv den stemning begynder at falde i betragtning af bitcoins regelmæssige prisfald.

Derefter er der kampen om cryptocurrency-lovgivning. Det blev for nylig bestemt, at de fleste kryptokurver – især bitcoin og Ethereum – var råvarer, ikke værdipapirer, og kunne således ikke styres af SEC. I stedet blev tøjlerne overgivet til Commodity Futures Trading Commission (CFTC), som nu fører tilsyn med nye love og reguleringer vedrørende enheder som bitcoin.

Ikke alt var klart

Selvom investorer nu har et klart svar, var der frygt, der brygede i kryptokurrencyrummet for ikke så længe siden, da Ethereum skabte berygtelse fra SEC. Det organisation så på mønts fortid, og nogle hævdede, at det potentielt var en sikkerhed på grund af dens historie som et pre-salg-token. Med andre ord opstod Ethereum gennem et indledende møntudbud (ICO).

Mange gennemsøgte og afskrækkede denne idé i betragtning af Ethereums decentraliserede natur. De hævdede, at mønten var blevet mere og mere decentraliseret over tid, og at enhver styring i form af SEC ville give ringe eller ingen mening. Mens organisationen i sidste ende kom til at se lyset på denne sag, var det en skræmmende tid for de fleste Ethereum-investorer.

Hvad sker der med disse ETF’er??

Nu har vi mange mennesker, der afventer godkendelse af verdens første bitcoin ETF. Flere er blevet indsendt i løbet af de sidste måneder, herunder en fra Winklevoss Twins i New Yorks Gemini Exchange. Mens denne ansøgning og andre direkte blev afvist, stod en ud blandt SEC medlemmer og seere. Det blev indsendt af VanEck SolidX Bitcoin Trust; det skaffede ny opmærksomhed fra SEC, som indsendte ansøgningen om offentlig kommentar og endda søgte udtalelser fra branchens eksperter for bedre at forstå det næste skridt.

Vaneck brev til SEC

Læs: VanEck Pens åbent brev til SEC vedrørende Bitcoin ETF’er

Mange troede, at dette ville være den applikation, som SEC ville godkende, selvom enhver beslutningstagning er blevet udsat til slutningen af ​​september. Dette har skabt panik og kaos blandt kryptoentusiaster, hvoraf mange har solgt deres stash og dermed bragt bitcoin ned til sin nuværende position.

Bare vær lige med os

Nogle siger, at de har fået nok med al hoopla og ønsker, at tingene skal være lige ud her. Således har de dannet det, der kaldes Virtual Commodity Association arbejdsgruppe, designet til at gøre opmærksom på kryptokurver og hjælpe offentligheden med at se fordelene, som bitcoin og dets fætre har at tilbyde.

Arbejdsgruppen består af flere digitale valutaudvekslinger, herunder Gemini, Bittrex og Bitstamp. Som et selvregulerende organ mødes de nu med SEC for at udvikle passende og retfærdig lovgivning vedrørende kryptokurrency, der kan være til gavn for alle, der bruger den.

Bevæger sig fremad

John Roth, chef for compliance og etik hos Bittrex, kommenterer:

”Blockchain-industrien skal fokusere på at beskytte sine kunder og operere på en ansvarlig måde for markant at øge adoption globalt. Ved at arbejde med VCA kan vi fremme vores fælles mål om at forbedre gennemsigtighed, ansvarlighed og sikkerhed på tværs af alle virtuelle valutahandelsplatforme. Denne indsats vil også supplere vores drøftelser med tilsynsmyndigheder og lovgivere om at udvikle en langsigtet løsning, der skaber et fuldt kompatibelt miljø for blockchain og samtidig tilskynde til innovation, økonomisk vækst og amerikansk lederskab i branchen. ”

Under sit første kommende møde vil organisationen opstille de nødvendige retningslinjer for medlemskab, bemanding og håndtering af interessekonflikter. Derudover har organet udpeget Maria Filipakis som midlertidig administrerende direktør. Filipakis var tidligere leder af New York Department of Financial Services, hvor hun arbejdede for at etablere Big Apples BitLicense-krav.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me