US Department of Homeland Security overvejer, hvordan man undersøger Blockchain-transaktioner

Bitcoin privatliv

Med globale regeringer, der begynder at øge deres forpligtelse til at forebygge, afsløre og efterfølgende beslaglægge kriminelle indtægter i form af kryptokurver og blockchain-teknologi, ser det ud til, at det amerikanske Department of Homeland Security ser ud til at følge trop. Regeringsafdelingen offentliggjorde for nylig en meddelelse om forudgående anmodning, med henblik på at indhente oplysninger fra relevante interessenter om efterforskningsprocessen for blockchain-retsmedicin.

For de uvidende er meddelelser om forudgående anmodning, der er udstedt af amerikanske regeringsorganer, en måde for interesserede interessenter at stille specifikke spørgsmål i forbindelse med et potentielt forslag. I tilfælde af den forudgående anmodning, der blev udstedt den 30. november med titlen ‘Department of Homeland Security (DHS) Small Business Innovation Research (SBIR) FY19 PreSolicitation’, er meddelelsen specifikt knyttet til blockchain-analyse.

Bitcoin privatliv

Efter nedbrydning af meddelelsen ser det ud til, at Department of Homeland Security er interesseret i at høre fremtidige forslag, der vil hjælpe med at finde en løsning for retshåndhævende myndigheder til at udføre retsmedicinsk analyse af blockchain-protokoller. Desuden henviser meddelelsen også til oprettelsen af ​​en blockchain-applikation, der har kapacitet til at analysere nye kryptovalutaer.

Department of Homeland Security refererer til Monero og Zcash.

Interessant nok erklærer Department of Homeland Security, at selv om den “mest kendte brugssag sandsynligvis ville være Bitcoin”, har tidligere bestræbelser allerede adresseret blockchain-kriminalteknik vedrørende verdens førende kryptokurrency. Tværtimod agenturet er mere bekymrede med kryptovalutaindustrien i sin bredere sammenhæng. Faktisk henviser præforlysten direkte til privatlivsmønter som Monero og Zcash.

Fortrolighedskryptovalutaer

Læs: Hvad er fortrolighedsmønter?

Desuden blev det også bemærket, at igangværende forskning i en række faktorer, der er knyttet til fænomenet blockchain-teknologi, skal fortsætte, især konsensusmekanismer, sikkerhed, privatliv, internet af ting (IOT) og kryptering.

Under hele meddelelsen er Department of Homeland Security generelt positive over for det digitale øko-system og tilføjer, at “disse teknologier kan radikalt transformere operationer i regeringen og den private sektor”. Agenturet bemærkede dog også vigtigheden af ​​blockchain-analyse med hensyn til en vellykket håndhævelse af hvidvaskning af penge og overholdelse af KYC (Know Your Customer).

Selvom Department of Homeland Security anerkender, at visse karakteristika ved kryptovalutaer, såsom niveauet af privatlivets fred og anonymitet, de tilbyder brugerne, er det afgørende, at retshåndhævende myndigheder er i stand til at have et større tilsyn med transaktioner for at sikre, at ulovlig aktivitet opdages.

Det er vigtigt at bemærke, at mens meddelelsen om forudgående anmodning søger tekniske spørgsmål relateret til emnet, er den endnu ikke på udkig efter specifikke forslag fra branchens eksperter på dette tidspunkt. Det menes, at dette vil være den næste fase for Department of Homeland Security.

Amerikanske regeringsafdelinger fortsætter deres udforskning med Blockchain

Den nylige meddelelse om forudgående anmodning, der er udstedt af Department of Homeland Security, følger af den nylige interesse fra Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Agenturet er den organisation, der er ansvarlig for at give forsvarsministeriet forskningsmateriale og som sådan søger at oprette en workshop, der centrerer om tilladelsesfri brug af blockchain.

Imidlertid er forskere ved DARPA interesseret i tilladelsesfri distribuerede konsensusprotokoller i modsætning til meddelelsen om præ-anmodning fra Department of Homeland Security, der primært beskæftiger sig med efterforskningsforanstaltninger til retshåndhævelse. Forskere mener, at især tre hovedsøjler kræver yderligere udforskning. Dette inkluderer evnen til at tilskynde uden at bruge traditionelle penge, sikkerhedsmodeller til distribuerede protokoller og yderligere analyse af centralisering inden for den distribuerede konsensusarena.

DARPA-blockchain-værkstedet er planlagt til 14.-15. Februar og er planlagt til at være vært i Arlington County, Virginia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me