Uovertruffen: Texas Bill ville forbyde anonym kryptoanvendelse i staten

Texas Cryptocurrency

Da spøgelsen om kryptokurver vokser i regulerende kredse over hele kloden, tager nogle politikere skridt til at gå i krig med anonym kryptokurrencybrug. Deres mål? At dæmme op for tidevandet af aktiver, der kan drive handel uden for statens ansvarsområde.

Den seneste flex mod anonym og psuedonym anvendelse af kryptokurrency kommer fra Texas, hvor statsrepræsentant Phil Stephenson har introduceret en udkast til lovforslag at hvis det blev vedtaget af Texas lovgiver og underskrevet i lov af statsguvernøren, ville det strengt kræve deanonymisering af texanske kryptobrugere.

Texas Cryptocurrency

Den hidtil usete regning, H.B. Nr. 4371, har foreløbig titlen som “relateret til digitale valutaer.” Lovgivningen ville håndhæve, at alle virksomheder i staten validerer identiteten på kunder, der betaler via kryptokurrency.

Tillykke #Texas, du er den første stat, der formelt angriber og forsøger at forbyde anonym brug af #cryptocurrency i USA. https://t.co/KHaPgQiq5H

– Drew Hinkes (@propelforward) 10. marts 2019

Alternativt behøver identiteter ikke valideres, hvis kunder betaler med en såkaldt verificeret identitets digital valuta (VIDC). En relevant del af regningen, sek. 662.0002, lyder:

“Før en person accepterer betaling med en digital valuta, skal en person kontrollere identiteten på den person, der sender betalingen. En person er ikke forpligtet til at verificere identifikationen af ​​en person, der sender betaling, hvis betalingen sendes af en verificeret identitets digital valuta […] Denne tilstand bruger muligvis ikke en valuta, der ikke er en verificeret identitets digital valuta. ”

Nå, hvad er en bekræftet identitets digital valuta?

Per rep. Stephensons definition af udtryk ville en VIDC være en “digital valuta, der gør det muligt at kende afsenderens og modtagerens sande identitet, før en person har adgang til en anden persons digitale tegnebog.”

Generalråd for Athena Blockchain og NYU-professor Drew Hinkes bemærkede på Twitter, at det er uklart, om nogen kryptokurver i øjeblikket vil kvalificere sig som VIDC’er pr. H.B. 4371. Hinkes stillede også spørgsmålstegn ved, hvilket beløb eller hvilken slags identifikation der ville opfylde lovforslagets krav.

andre spørgsmål: ville nogen eksisterende #cryptocurrency /#digitalvaluta kvalificere sig som en "Verificeret identitet digital valuta ”som defineret? Hvilket niveau af "id" kræves for at være "verificeret"?Stat udstedt? Er 4 statslige forvaltningsorganer de rigtige enheder til "fremme" en digital valuta?

– Drew Hinkes (@propelforward) 10. marts 2019

I den samme tråd sagde Peter Van Valkenburgh, direktør for forskning i non-profit kryptokurrencyforsknings- og fortalergruppe Coin Center, at lovforslaget var “meget underligt udarbejdet” og foreslog, at dets sprog forrådte en manglende forståelse for “hvordan digitale valutaer fungerer.”

Flere truende forfatningsmæssige bekymringer til side, dette er meget underligt formuleret. "Ægte identiteter verificeret, før en person har adgang til en anden persons digitale tegnebog" det er ikke engang, hvordan digitale valutaer fungerer.

– Peter Van Valkenburgh (@valkenburgh) 10. marts 2019

For nu er det for tidligt i processen at have nogen indikation for, om H.B. 4371 vil bestå eller ej. Men dets introduktion er bemærkelsesværdig, for så vidt som det markerer første gang, et lovforslag af dets fremdrift er blevet fremsat i nogen af ​​de 50 amerikanske stater. Kun tiden vil vise, om lovgivere i andre dele af landet følger efter i fremlæggelsen af ​​lignende lovforslag.

Den franske komité foreslår forbud mod privatlivsmønter

Rumbling af en fortrolighedsfokuseret nedbrydning i Frankrigs krog om kryptoøkonomien har taget form i løbet af de sidste par uger, efter at Nationalforsamlingens finanskomité, landets nedre parlament, udsendte en rapport, hvor organet sagde, at et forbud mod anonymisering af kryptokurver havde været værd at overveje.

“Det ville […] have været hensigtsmæssigt at foreslå et forbud mod formidling og handel med [privatlivsmønter, der] sikrer fuldstændig anonymitet ved at forhindre enhver identifikationsprocedure ved design,” sagde komitéens præsident.

Rapporten hyldede privatlivsmønter som Zcash (ZEC), Monero (XMR) og PIVX som sandsynlige kandidater til et sådant forbud.

Ligesom H.B. 4371 er det dog stadig at se, om udvalgets forslag vil føre til yderligere politisk trækkraft i det vesteuropæiske kraftværk.

Det er ikke dårligt i USA.

Texas-udkastet til lovforslag er noget af en outlier, da en håndfuld amerikanske stater for nylig har taget pro-crypto lovgivningsmæssige fremskridt for at imødekomme kryptoøkonomien, ikke slå ned på,.

Formentlig har den mest højt profilerede af disse stater været Wyoming, som har bevæget sig frem på mere end et dusin kryptovennlige regninger i år.

HVAD BETYDER WYOMINGS BLOCKCHAIN-LOVE VIRKELIG? Her er min analyse af, hvordan alle puslespilene passer sammen. Alle ind #blockchain vil måske se det. Når du først ser hvad #Wyoming har skabt, jeg tror, ​​det kan sprænge dig væk! &# 129312; https://t.co/mQAwrOUcHE @Tyler_Lindholm @TraceMayer

– Caitlin Long &# 128273; (@CaitlinLong_) 4. marts, 2019

Andre stater som Utah, Colorado, Pennsylvania og Arizona har også set nye tilladende tilgange til kryptokurver sent.

Da der indtil videre ikke er vedtaget føderale kryptolove i USA, har stater nødvendigvis været nødt til at tage føringen mod økosystemet, og nogle gør så meget mere liberalt end andre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me