Uovertruffen: Blockstack får SEC Nod til amerikansk offentlig tegnsalg

Blockstack

Det første token-tilbud, der er godkendt af US Securities and Exchange Commission (SEC), kommer til Amerika og videre med tilladelse fra decentral databehandling og dappfirma Blockstack PBC.

Annonceret af virksomhedens ledelse den 10. juli, godkendelsen betyder, at Blockstack vil begynde sit offentlige salg af Stacks (STX) -tokens i overensstemmelse med regulatorens Regulation A + -ramme, et IPO-alternativ, der anvendes af startups til at rejse midler.

Blockstack

Kvalifikationen har straks banet vejen for, at STX-tilbudet kan starte, sagde firmaet:

”Blockstack vil gennemføre et kontant tilbud på 28 millioner dollars. Token-tilbudet åbner torsdag den 11. juli […] Det vil være åbent for enhver køber, der gerne vil deltage i Blockstack næste generations computernetværk, underlagt et lille antal geografiske begrænsninger. Dette betyder, at alle fra generelle entusiaster til mangeårige Blockstack-tilhængere til akkrediterede eller ikke-akkrediterede investorer […] kan deltage i salget. ”

Deltagerne vil kunne registrere sig for tilbuddet via stackstoken.com-portalen, hvor STX vil være til salg, mens forsyningerne varer via betalinger i dollars, bitcoin eller ether. $ 100 USD eller kryptokurrencyækvivalenten er det mindste tilladte købsbeløb.

En side er vendt

For sin del hyldede Blockstacks administrerende direktør Muneeb Ali SEC-kvalifikationen som en milepæl i den bredere kryptoøkonomiske kamp for at opbygge et nyt, bedre internet:

”Ved at invitere alle, ikke kun akkrediterede investorer, til at bidrage til Blockstack, kan vi effektivt drive den langsigtede vækst i vores vision om at opbygge et decentraliseret computernetværk, der vil erstatte den nuværende, lukkede version af internettet med en åben, retfærdigt og brugerstyret. ”

I det mindste er kvalifikationen en milepæl, for så vidt som den er uden fortilfælde i Amerikas krystalkrog – ingen ICO har nogensinde før opnået en lignende SEC-godkendelse, hvor Kommissionen tidligere har vist sig at være et skræmmende chokepunkt for amerikanske tokenprojekter..

Som juridisk ekspert Katherine Wu forklarede på Twitter, indikerer udviklingen, at Blockstack har koordineret lang tid med værdipapirvagten – med den indsats, der nu har betalt sig, hvis greenlight er en indikation.

!! KÆRLIG tillykke til hele @blockstack team (og især til deres advokater) for at være den første tokenvirksomhed, der med succes tilbyder tokens offentligt i henhold til regel A+!

At blive kvalificeret til en Reg A + -arkivering kræver * meget * arbejde + frem og tilbage med SEC-personalet. https://t.co/FMT5EvlW0w

– Katherine Wu (@katherineykwu) 10. juli 2019

Zoomning ud, Blockstack har leveret en plan for andre token-projekter, der er ivrige efter at bringe deres aktiver i hænderne på amerikanske investorer i fuld overensstemmelse med lovgivningen. Takeaway? Indgå dybt med Kommissionen og dens anmodninger (og vær naturligvis et levedygtigt projekt), så vil du være i stand til at spille bold i Amerika.

https://twitter.com/prestonjbyrne/status/1149080517188493314

Nu betyder det ikke, at ICO-sæsonen kommer tilbage. Men det viser, at der er en levedygtig ny måde at bringe token-tilbud mod mainstream.

Hvad er STX?

Stacks-token er det oprindelige aktiv i Stacks blockchain, som er hjertet i Blockstack-netværket.

Da det er platformens oprindelige aktiv, fungerer Stacks-tokens som etherværker i Ethereum: som gas til at betale for udførelsen af ​​transaktioner og smarte kontraktaktiviteter. Så for dem, der bygger dapps oven på Blockstack, vil STX bruges til at få disse dapps til at køre og hjælpe netværkets brugere med at administrere deres data.

Især vil forudregistrerede Blockstack-kuponindehavere, der er godkendt, få lov til at købe et indledende parti på $ 3.000 i værdi for STX til en pris på $ 0,12 pr. Token.

Ud over de 78.333.333 STX, der er afsat til kuponindehavere, er der yderligere 62.000.000 STX øremærket til tokens generelle værdiansættelse af $ 0,30 og yderligere 40.000.000 til “ikke-kontant vederlag”, dvs. at betale for udviklingen af ​​dapps gennem Blockstack “App Mining ”Program.

Af alle disse tokens deles kun 50 millioner dollars til detailinvestorer, selvom det er 50 millioner dollars mere end hvad der ville være tilladt i et almindeligt værdipapirudbud. Sådanne tilbud er kun åbne for akkrediterede investorer i USA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me