Undersøgelse finder Facebooks GlobalCoin sandsynligvis at vække interesse for Crypto

Facebook Blockchain

Som det ser ud, har en lille procentdel af befolkningen generelt fordybet sig i kryptokurrency. Faktisk en undersøgelse bestilt af risikokapitalgruppen Blockchain Capital afslørede tidligere på året, at kun 9% af 2.029 respondenter, amerikanske voksne, har penge i Bitcoin. Desuden foreslog 89% kæbe, at de har hørt om Bitcoin, hvilket fremhæver, at de fleste er bange for at allokere kapital til dette rum.

Facebook Blockchain

En ny undersøgelse antyder imidlertid, at kryptokurrency og blockchain fra Facebooks team vil ændre dette og muligvis udløse vedtagelsen af ​​denne nyfundne aktivklasse eller visse undergrupper af den, som intet før den.

Facebooks Crypto To Entice Investor Interesse

På trods af sin status som en social mediegigant søger Facebook at forgrene sig til nye industrier. Rapporter, der blev offentliggjort sidste år, begyndte at antyde, at Silicon Valley-skat elskede at undersøge digitale aktiver og storbalteknologi, specifikt i et forsøg på at komme tilbage til digitale betalinger.

For nylig blev denne nyhed tilsyneladende bekræftet, da Reuters afslørede, at Facebook lancerede et datterselskab i Schweiz med navnet “Libra”, der hævdes at være en filial med fokus på finansiel teknologi.

Og andre rapporter, som citerede kendte kilder, afslørede, at Vægten er centreret omkring et Facebook-støttet digitalt aktiv, kaldet internt som “Globalcoin” – det er et underligt navn, vi ved. Globalcoin forventes at være en

EN undersøgelse udført ved opstart foreslår LendEDU, at Facebooks digitale aktiv, hvis det lanceres, bliver en massiv katalysator for indførelsen af ​​kryptokurrency og forbedring af den offentlige opfattelse af branchen.

Undersøgelsen blev offentliggjort tidligere i denne måned og bemærkede, at 18% af 1.000 respondenter ville være fuldstændig mindelige til at investere i en Facebook-kryptokurrency. Disse 18% er åbenbart højere end de 9%, der allerede findes i kryptokurrency – et godt tegn.

I et opfølgningsspørgsmål bemærkede 57%, at de ville investere i Globalcoin eller hvad det nu kaldes ved lanceringen sammenlignet med andre digitale aktiver.

En nettofordel for Bitcoin?

Alt dette peger mod den følelse, at lanceringen af ​​satsningen vil cementere digitale aktiver som en levedygtig del af samfundets daglige. Men vil Globalcoin hjælpe med vedtagelsen af ​​decentrale kryptokurver, nemlig Bitcoin?

Per Mike Novogratz fra Galaxy Digital gør det måske netop det. Det tidligere Wall Street hotshot, nu en velkendt cryptocurrency-investor, fortalte CNBC i sidste uge, at “Facebook er vildt vigtigt for økosystemet” og tilføjede, at denne stiltiende godkendelse af teknologien bag Bitcoin er rungende.

Han siger endda, at Globalcoin i modsætning til populær tro tilføjer værdi til det ikke-centraliserede kryptokurrencyøkosystem, ikke trækker fra.

Han er ikke den eneste branchechef, der har troet det. I en Twitter-tråd, der blev offentliggjort i 1. kvartal 2019, bemærkede Ari Paul, grundlæggeren af ​​BlockTower Capital, at mens de såkaldte “coporatecoins” vil fungere på en intranet-lignende måde, vil de hjælpe den mere internetlignende Bitcoin.

Investoren forklarede, at Globalcoin og dets lignende i sagens natur er “uinteressante” for Bitcoins korsfarere, der er forelsket i censurmodstand, uforanderlighed, sikkerhed og peer-to-peer-systemer. Alligevel tilføjer han, at centraliserede kryptokurver “øger den globale interesse dramatisk.”

1 / Det ser i stigende grad ud som, at 2019 bliver året for krypto-intranettet (eller tilladte blockchains eller bankcoins og corporatecoins), uanset hvad du vil kalde dem.

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 1. marts 2019

Med et hypotetisk scenarie skriver Paul, at hvis 10% af Globalcoyns brugerbase, som han postulerer til at være 300 millioner, til sidst “snubler over Bitcoin”, ville dette samfund straks fordoble i størrelse med det samme..

Nogle har dog været lidt skeptiske over for denne teori. Som svar på JP Morgan, der lancerede sit eget digitale aktiv, tog den nu berygtede JPM-mønt, Brad Garlinghouse, administrerende direktør for Ripple Labs, til Twitter for at hævde, at den institutionelle stablecoin er meget som at lancere “AOL efter Netscapes børsintroduktion.”

Og som Travis Kling fra Ikigai Capital Management tilføjer, ligner JPM Coin et Google Sheet- eller Excel-regneark snarere end et decentralt, tilladelsesløst netværk i Bitcoin. Disse quips er teorien om, at centraliserede digitale aktiver kan hæmme Bitcoins udvikling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me