Tron slutter sig til Crypto Giant Binance i kampen mod Kinas Coronavirus-udbrud

Coronavirus

I går blev Tron og dets grundlægger, den gådefulde kinesiske teknologivirksomhed Justin Sun, genstand for meget tilbageslag fra kryptosamfundet.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi, i kølvandet på Kobe Bryants uheldige død som helikopterulykke, skrev Justin Sun, administrerende direktør for Tron, følgende tweet efter bortgangen til den legendariske Los Angeles Laker.

Tweeten sammen med lignende fra den officielle Tron-konto nævnte navnene på Bryant og Tron i tandem, for basketballspilleren var en hovedtaler ved projektets flagskibskonference sidste år og var tilsyneladende en af ​​Suns helte.

Kobe, det var dejligt at have mødt dig i niTROn 2019. Mtg du var en af ​​mit livs største ære & privilegium, jeg vil for evigt huske os på scenen og diskutere fremtiden for blockchain. Vi har et øjebliks stilhed til ære for dig i løbet af niTROn 2020. R.I.P. pic.twitter.com/oMqU9ZpkKh

– Justin Sun (@justinsuntron) 26. januar 2020

Selvom det tilsyneladende er lavet uden dårlig hensigt, stemplede Emin Gün Sirer – en tyrkisk-amerikansk computerforsker, professor ved Cornell og administrerende direktør for blockchain-upstart Ava Labs – dette som en “‘selfie ved en begravelse'”, hvor “en skamløs promotor var forsøger at bruge Kobes død til at pumpe en mønt. ” Andre i samfundet fulgte trop og stemplede Sun og hans virksomhed som ufølsomme for at udstede sådanne tweets.

Selvom ikke alle er enige i denne stemning, ser det ud til, at virksomheden ønsker at distancere sig fra dette og annoncerer et nyt velgørenhedsinitiativ til bekæmpelse af koronavirusudbruddet i Kina, der har inficeret tusinder og dræbt over hundrede hidtil officielle tal fra regeringerne i siger verden.

Tron til at støtte Kinas Wuhan midt i udbruddet

I begyndelsen af ​​januar begyndte internationale medier at hente nyheder om, at en ny form for coronavirus – en klasse vira, der inkluderer SARS fra det dødbringende udbrud i 2003 og forkølelse – er begyndt at sprede sig blandt Kina, nemlig på universitetet byen Wuhan, som huser 11 millioner.

Selvom officielle tal viser, at virussen har inficeret lidt over 5.000 – ikke et stort antal i den store ordning – har rapporter fra medier antydet, at Wuhan-hospitaler hurtigt bliver overskredet af dem, der er bekymrede for, at de har fået virussen og efterfølgende er løbet tør for af forsyninger.

Derfor har verden mobiliseret for at sende forsyninger deres vej. Justin Sun offentliggjorde tirsdag billedet nedenfor og viste sig selv og nogle af hans team på et ikke navngivet sted med kasser på kasser med N95-masker, som mange har brugt som en beskyttende foranstaltning mod at få det nye coronavirus. Vedhæftet meddelelsen, Skrev Sun:

Kæmper med #coronavirus! #TRON er på vej! Wuhan, vi er med dig! Vær stærk!

Kæmper #coronavirus! #TRON er på vej! Wuhan, vi er med dig! Vær stærk! @Tronfoundation pic.twitter.com/yVpYvBTiwt

– Justin Sun (@justinsuntron) 28. januar 2020

Tron selv annoncerede også i en blogindlæg at det opfordrer sine tilhængere til at “hjælpe dem, der er ramt af at sende medicinske fornødenheder med det samme”, og tilføjer, at denne epidemi er en “global prioritet” for Tron, da den “levende illustrerer, at selv så sammenkoblet som vi er på internettet, er vi bare som forbundet i vores fysiske kroppe. ”

Tron er det andet kryptocentriske firma, der åbenlyst har annonceret planer om at støtte dem, der er berørt af udbruddet.

Changpeng “CZ” Zhao, den kinesisk-canadiske forretningsmand, der leder verdens største kryptobørs Binance, afslørede i et tweet offentliggjort søndag, at hans firma har lovet “10 mio RMB ($ 1,5 mio. USD) for at hjælpe koronavirusofre.”

Til #Wuhan, ikke realistisk at lave krypto for at afslutte modtagere.

Binance lovede 10m RMB ($ 1,5m USD) til at hjælpe #coronavirus ofre.

Vi afgav ingen meddelelser. Men BCF / Binance-teamet har haft travlt de sidste par dage.

Har stadig brug for hjælp til at arrangere logistik lokalt.&# 128587; ‍♀️ https://t.co/UH6FXgVSrX

– CZ Binance (@cz_binance) 25. januar 2020

Zhao benægtede tilsyneladende enhver brug af kryptoaktiver i dette og skrev, at det “ikke er realistisk at gøre krypto for at afslutte modtagere [for Wuhan-udbruddet].”

Binance arbejder angiveligt stadig på logistikken til dette skridt med branchechefen, der skriver: ”Vi afgav ingen meddelelser. Men BCF / Binance-teamet har haft travlt de sidste par dage. Har stadig brug for hjælp til at arrangere logistik lokalt. ”

Både Tron og Binance har tidligere involveret sig i velgørende bevægelser. Sun lovede 1 million dollars til klimaforskeren Greta Thunberg, og Binance har oprettet sit eget velgørenhedsfond og doneret 1 million dollars til at hjælpe dem, der er ramt af en stor oversvømmelse i Japan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me