Top Crypto-virksomheder mobiliserer til at skaffe penge til at bekæmpe Coronavirus

Coronavirus

Desværre har udbruddet af COVID-19 hurtigt forværret de sidste par dage; ifølge websteder, der sporer spredningen af ​​denne nye coronavirus, der er nu over 480.000 bekræftede tilfælde, hvoraf størstedelen nu er placeret uden for Kina, hvor hotspots vises i USA, Italien, Tyskland, Spanien og faktisk resten af ​​Europa.

Med denne udbredelse er der lagt stor vægt på lokale sundhedspersonale med rapporter, der viser, at forsyningerne af nøglegenstande, såsom åndedrætsværn til de inficerede og masker til dem, der plejer patienterne, er ved at løbe tør.

Som et resultat har der været en massemobilisering af industrien – med virksomheder fra Apple og Tesla til Dyson (ja, vakuumfirmaet) og Ford fremstiller forsyninger eller bidrager med dollars for at dæmme op for spredningen og for at holde vores sundhedsarbejdere i live. Mange har kaldt det den største mobilisering siden Anden Verdenskrig.

Kryptofirmaer har også sluttet sig til med en skare af førende industriaktører, der annoncerer velgørenhedsinitiativer i løbet af de sidste par dage.

Forværret Coronavirus-udbrud Spurs Binance, krusning, & Andre reagerer

Den 25. marts afslørede Binance, at den vil lancere en social mediekampagne med nedenstående tweet, der fortæller sine tilhængere, at den vil donere $ 1 USD (op til $ 1 million) for hver retweet med den ledsagende hashtag #CryptoAgainstCOVID med en bonus på $ 1 millioner doneret, hvis en million retweets kan blive ramt om en uge.

Binances velgørenhedsarm, BCF, matcher angiveligt også coronavirus-donationer betalt i krypto.

Hver retweet af dette indlæg med #CryptoAgainstCOVID = $ 1 USD donation.

#Binans Velgørenhed donerer op til $ 1.000.000 USD!

Hvis vi rammer 1 million retweets inden for 7 dage, @BinanceBCF vil donere en ekstra $ 1.000.000 USD!

Lad os gå!

Du kan også donere her:https://t.co/D3DgXpVHsM pic.twitter.com/EXpaD69RNk

– Binance (@binance) 25. marts 2020

Ripple har fulgt trop, afslørende den 25. marts sin “forpligtelse til at være en del af den globale reaktion på COVID-19-pandemien:

Vi starter i vores egen baghave med $ 100.000 donationer hver til @ tippingpoint’s COVID-beredskabsfond og @ siliconvalleycfs COVID Regional Response Fund.

Der har også været en kollektiv indsats fra de bedste kryptoselskaber, inklusive Brave, Gemini, The Block, Electric Coin Co. og andre gennem The Giving Block’s # CryptoCOVID19 kampagne.

Da denne virus fortsætter med at sprede sig, er der sandsynligvis yderligere mobilisering fra virksomheder, både i kryptoen og ud af den, for at bekæmpe den.

COVID-19 Crypto-svindel kaldet af Californiens guvernør

Selvom krypto for godt midt i denne krise, har der været nogle aktører, der har brugt denne teknologi til deres fordel, da coronavirus har spredt sig.

Guvernør i Californien Gavin Newsom berørte dette i en tirsdagssendelse med hensyn til de skridt, hans vælgere skulle tage midt i udbruddet af COVID-19:

Sørg for, at vi ikke drager fordel af. I dette miljø er der ekstraordinære mennesker, og folk gør usædvanligt dårlige ting, […] de mennesker, der hævder, at vi skal sende en dollarækvivalent til Bitcoin på forhånd for at få nogle materialer – tvivlsomme aktiviteter som den.

Guvernør Gavin Newsom nævnte netop bitcoin under sin COVID-19-meddelelse. pic.twitter.com/Z6TsnfT6XY

– Vis (@Vis_in_numeris) 25. marts 2020

Desværre er det Newsom siger nøjagtigt.

Sophos cybersikkerhedsforsker Chester Wisniewski rapporterede den 19. marts, at der har været svindlere, der har “efterlignet Verdenssundhedsorganisationens COVID-19 Solidarity Response Fund og skrevet direkte til enkeltpersoner, der beder om Bitcoin-betalinger til en bestemt adresse for at hjælpe” med at støtte WHOs arbejde med at spore og forstå spredning af virussen. ”

Svindlerne efterligner @WHO COVID-19 Solidarity Response Fund udvikler sig. De første prøver blev set den 16. marts og har sat lidt mere spyt og polering på den 18. marts. Doner venligst til den rigtige fond her: https://t.co/MfggnADyKF pic.twitter.com/FVwbbSmN4e

– Chester Wisniewski (@chetwisniewski) 19. marts 2020

Der har også været rapporter om svindlere, der anmoder om Bitcoin i bytte for en ‘vaccine’ og ‘lægebehandling’ fra skyggefulde aktører, der forsøger at udnytte frygt for fortjeneste.

Heldigvis har cybersikkerhedsfirmaer og eksperter været på toppen af ​​deres spil i at udråbe denne luskede opførsel og sikret, at offentligheden for det meste holdes sikker midt i disse tider med problemer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me