Tidlige Bitcoin Adopters & Crypto Community springer ud over nyt “Satoshi” krav

Satoshi Nakamoto

I løbet af de sidste par dage har der været en underlig pressemeddelelse, der cirkulerer på internettet. Hvad der er underligt, det har fået en hel del trækkraft. Faktisk, i weekenden GlobalNewsWire frigivelse optrådte som den førende nyhed for søgeudtrykket “Bitcoin” på Google Nyheder.

Med titlen “Visionary Bitcoin Creator Satoshi Nakamoto to Reveal Identity” hævdede frigivelsen, at den mystiske skaber af Bitcoin ville “bryde sin stilhed”.

Satoshi Nakamoto

Et uddrag af udgivelsen lyder:

“Ud over hans virkelige identitet vil Nakamoto bruge” My Reveal “til at afsløre fakta som hans oprindelsesland, uddannelse, professionelle baggrund, og hvorfor han endnu ikke har flyttet nogen af ​​sine 980.000 Bitcoins.”

En anden del af frigivelsen antydede, at “Satoshi” søger (at) revolutionere Bitcoin, idet han læser, at den pseudonyme figur har en “ren skifer vision” for “genfødsel” af “hans” hjernebarn.

Og lever Satoshi-sagsøgeren ved at frigive en række blogindlæg de sidste par dage for at forsøge at overbevise verden om hans legitimitet. Desværre er det ikke mange, der er alt for overbeviste.

Afsløringen

Mens weekender normalt er kedelige tider for kryptoindustrien, var den sidste weekend en anden historie. Søndag tog mange i dette spirende samfund vej til de hjemmesider, der er nævnt i pressemeddelelsen: Satoshi Nakamoto Renaissance Holdings og et New York-baseret marketingfirma, Ivy Mclemore.

På det tidspunkt, der er nævnt i pressemeddelelsen, blev blogindlægget frigivet til offentligheden. Og da det var den tidligere webside styrtede ned, og sidstnævnte forblev online. Pæn.

Ny Faketoshi: “Jeg har $ 10 milliarder dollars i Bitcoin”

Også nye Faketoshi: “Jeg har kun råd til $ 1 / måned for at være vært for mit websted” pic.twitter.com/5TxyVJgbJa

– Riccardo Spagni (@fluffypony) 18. august 2019

Men til sidst fik alle deres hænder på bloggen. Og det var ikke ligefrem smukt.

I det første indlæg blev der nævnt en række underlige ting, der stred mod Satoshis begrundelse og etos, ifølge utallige på Twitter. Og det andet og tredje, der blev frigivet i tandem, var tilsyneladende lige så fjollede.

Ikke Bitcoin Creator, erklærer Fællesskabet

For eksempel nævner det første indlæg, hvordan Satoshi hverken var en “hard-core techie” eller en “cypherpunk” – en erklæring, som mange i kryptosamfundet ville grine af i dag.

Forfatteren berører også, hvordan hans tidligere pseudonym var “Shaikho”, og at “Nakamoto” efternavnet var et biprodukt af hans samtaler med Bitcoin-pioner (og potentiel Satoshi) Hal Finney, ikke noget, man tænkte på fra starten.

Og kopien ser også ud til at have nogle britismer, som nogle på Twitter antyder, strider mod Satoshis tilsyneladende amerikanske skrivestil.

Det er ikke alt. Monero-projektholder Riccardo Spagni dykkede ned i et domæne nævnt i blogindlægget fra den formodede Bitcoin-skaber, theBCCI.net. I henhold til “Satoshi” blev domænet registreret som en backup til Bitcoin.org.

Hej @ivymclemore, bare så du er opmærksom, er Bilal Khalid ikke Satoshi Nakamoto. Hav det sjovt at promovere hans "løfte sløret" mens dit navn bliver trukket gennem mudderet!

– Riccardo Spagni (@fluffypony) 18. august 2019

Hvad der er underligt ved dette, som Spagni påpeger, er, at hjemmesiden blev omdøbt flere gange “og angiveligt solgt”. Og et øjebliksbillede af det oprindelige websted nævnte ikke Bitcoin, hvilket gjorde det usandsynligt, at personen bag domænet faktisk er Satoshi.

Men vent, der er mere. Ethereum-sikkerhedsforsker Harry Denley dykkede endnu længere ned i blogindlægget end Spagni og fandt bevis for, at den nye “Satoshi” ikke er “super privatlivssindet”, og at hjemmesiden alle køres gennem et fuldt hul-WordPress-system.

Jeg spiser min hat, hvis der er noget troværdigt, der frigives i de kommende dage, der beviser identiteten af ​​Satoshi Nakamoto og ikke et PR-stunt af et teknologisk konsulentfirma.

– harrydenley.eth ◊ (@sniko_) 17. august 2019

Selvom alt dette modbevis kan afvises, har mange analytikere på Twitter antydet, at den eneste måde, Satoshi ville afsløre sig på, var ved at underskrive Genesis Block eller udstede en transaktion fra en af ​​de første adresser..

Som meget tidligt fortalte Bitcoin-adopter Jeff Garzik Bloomberg i et interview, disse blogindlæg synes bare at være det seneste forsøg fra en “ny bedrageri”, der hævder at være skaberen af ​​Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me