Tezos-samfundet summer af strøm af nyere udvikling

Tezos

Tezos (XTZ), den liquid proof-of-stake (LPoS) smarte kontraktplatform, har oplevet en række nylige udviklinger, der får sit samfund til at surre over fremtiden.

Top 20-kryptokurrencyprojektet, der blev oprettet med vægt på kædestyring, så sine første forslag til selvændring, der blev introduceret i sidste uge til protokollens kommende Athen opgradere. Begge forslag blev fremsat af Tezos forsknings- og udviklingsteam Nomadic Labs.

Tezos

Athen opgradering

Oprettelsesændringerne er konservative og vedligeholdelsesfokuserede. Athen A ville reducere mængden af ​​XTZ, der var nødvendig for at validere Tezos-blokke, fra 10.000 til 8.000 og ville øge gasgrænsen for protokollen. Athen B ville simpelthen øge gasgrænsen uden at reducere Tezos-rullestørrelsen til 8.000.

Men samfundet ender med at læne sig, forslagene fremhæver, hvordan indsatsen og udsigterne til on-chain governance stiger i kryptoverdragelsen.

I dag markerer en vigtig milepæl for Tezos. Vi udløste lige begyndelsen af ​​den første on-chain-afstemning om selvændring. #Tezos @ CHalexov2016 @coindesk @Cointelegraph https://t.co/BAFIh7Onkn

– Jovan Smith (@JovanTezos) 28. februar 2019

“Denne proces kan ende i en vellykket migration fra den nuværende protokol alpha til Athen om cirka tre måneder, hvis deltagerne beslutter det,” sagde Nomadic Labs.

XTZ delegeres til såkaldte “bagere”, Tezos ‘version af stakers, med det formål at vinde blokbelønninger. Når ændringsafstemningen nu er i gang, kan disse bagere deltage i fire afstemningsrunder, før der træffes nogen endelige gennemførelsesbeslutninger om Athens forslag..

For deres del udgav Tezos bagning af start hos James en rally råb til projektets økosystem tirsdag den 5. marts og opfordrer relevante interessenter til aktivt at engagere sig i og fremme platformens første store beslutning om styring.

“Vores regeringsførelse vil have en højere værdi, hvis vi alle engagerer os i det, og hvis vi har lette værktøjer til at forstå og interagere med det,”

Firmaets grundlægger James Baker sagde og bemærkede, at kun 11 procent af bagere havde stemt om Athen-ændringerne fra tirsdag morgen.

Coinbase ansætter en større Tezos Builder – Staking-as-a-service kommer?

En anden frisk udvikling, der får Tezos-flokken til at bryde, er den amerikanske kryptokurrencykæmpe Coinbase’s ansættelse af Luke Youngblood, arkitekten af ​​Tezos ‘indsatsmodel..

Youngblood havde arbejdet hos Amazon Web Services eller AWS for nylig, inden han gik med på at komme ombord på Coinbase. Han havde tidligere bygget Tezos staking-systemet ud efter anmodning fra Tezos Foundation.

Coinbase, der sagde i december sidste år, at det overvejede at tilføje XTZ og 30 andre kryptokurver til dets brands økosystem, har efter sigende cirkuleret et notat blandt klienter, der siger, at Youngblood vil være integreret i at bringe styring og staking af infrastruktur til deres Coinbase Custody-produkt..

Lejen indikerer tydeligt, at Coinbase drejer sig om at lette sine brugeres direkte deltagelse i blockchain-netværk, og at Tezos især har en større fremtid i virksomheden. Staking og delegering er teknisk intensive processer i den nye kryptoøkonomi, og Coinbase ser på, hvordan man kan strømline disse aktiviteter for sine kunder.

På grund af børsens forkantstatus i USA undersøges dens ansættelser typisk for deres implikationer.

Virksomheden skabte oprør i denne måned for sin ansættelse af Neutrino, et firma, der havde personaleforbindelser til Hacking Team, en softwarestart, der er blevet beskyldt for at lette menneskerettighedskrænkelser for autoritære regeringer.

På bagsiden er Youngbloods ansættelse meget mere godartet, teknisk og ligetil: Coinbase har indsats på hjernen.

$ 1 milliard i STO’er, der kommer til Tezos

Coinbases tilsyneladende stigende interesse omkring Tezos kommer efter, at protokollen havde en stærk start på 2019.

Tidligere denne måned meddelte Elevated Returns, en ejendomsportefølje, der drives af iværksætteren Stephane de Baets, at de havde stillet ca. 1 mia. USD i ejendomme i værdi, der skulle tokeniseres og frigives som Security Token Offerings (STO’er) via Tezos.

Hvad er en STO?

Læs: Hvad er en STO?

De Baets havde tidligere brugt Ethereum til at tegne et feriested i Colorado i 2018, men den belgiske forretningsmand har siden besluttet at dreje sine tilbud til en af ​​Ethereums førende smarte kontraktkonkurrenter..

”Der er ingen bedre løsning end at arbejde på en Tezos-baseret tokenimplementering,” sagde de Baets på det tidspunkt. “Vi har en række meget højt profilerede tilbud, og vi havde ikke råd til at gå på kompromis med det teknologiske produkt.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me