Telegram ID-verifikationsprogram er en del af den voksende KYC-bevægelse

Telegram ID KYC

Telegram meddelte, at de har en ny måde for folk at kontrollere, hvem de er online. Telegram ID-verifikationsfunktionen giver folk mulighed for at bekræfte deres identifikation med tredjeparter uden at dele personlige oplysninger direkte. Lige nu, hvis en person har brug for at bekræfte, hvem de er, er det nødvendigt at sende kopier af personlige dokumenter til den, der har brug for at overholde reglerne.

At dele dine personlige oplysninger online er risikabelt. Virksomheder, der arbejder med banksystemet, skal bekræfte, hvem de driver forretning med af juridiske årsager. Imidlertid kan legitime finansielle institutioner efterlignes af svindlere. Når en persons personlige oplysninger er derude på nettet, kan de derudover stjæles fra en database.

Telegram ID KYC

For nu er løsningen til verifikation af id at sende en engangskopi af personlige dokumenter, der er krypteret, og når identiteten er bekræftet, ødelægges de følsomme data. Det er ikke et perfekt system, og Telegram mener, at det kan forbedre brugersikkerheden.

Telegram ID-verifikationssystemet vil indeholde en brugers data i deres cloud-opbevaringssystem, og når en person har brug for at bevise, hvem de er, kunne de bruge Telegram ID-verifikationsplatformen til at “garantere” for deres identitet. Tredjepart ville aldrig se de personlige oplysninger af den person, der blev verificeret, og ville stole på, at Telegram havde gjort deres due diligence.

Verifikation af telegram-id løser et voksende behov

Kend dine kundeprotokoller (KYC) bliver vigtig i en verden af ​​kryptokurver. I lang tid blev ideen om at verificere din identitet til kryptotransaktioner modsat af folk, der kunne lide anonymiteten, som en platform som Bitcoin leverede. Nu hvor kryptoer smelter sammen med det etablerede finansielle system, er der behov for, at kryptobrugere overholder meget højere niveauer af overholdelse af lovgivningen.

Skattelovgivning og hvidvaskning af hvidvaskning af penge sætter banker og andre finansielle institutioner under strenge love for at forhindre bevægelse af midler, der kan bruges til dårlige formål. Der mangler ikke kritik for effektiviteten af ​​dette system, men uanset hvad skal de stadig følge reglerne.

Hvidvask af Bitcoin

Læs: Bitcoin og hvidvaskning af penge: Komplet guide til verdensomspændende regler

For eksempel, hvis en kryptobørs ønsker at beskæftige sig med almindelige banker for fiat-transaktioner, skal de sørge for, at de overholder alle gældende love og regler. Hvert land, der har et udviklet finansielt system, kræver ID-verifikation, men dette bliver mere komplekst, når internationale transaktioner kommer ind i billedet.

I en verden af ​​kryptokurver er det fuldstændigt muligt for en person, der er statsborger i sult (tilfældigt eksempel) at bruge en kryptobørs, der er i Taiwan, og en bank, der ligger næsten hvor som helst. Deling af personlige oplysninger på tværs af adskillige jurisdiktioner er ikke uden risiko, hvilket får den nye Telegram ID-verifikationsplatform til at ligne en fremadrettet idé.

Ville “De” stole på en app?

Telegram ID-verifikationsplatformen vil sandsynligvis få støtte inden for krypto- og blockchain-udviklingsrummet. Telegram er en af ​​de mest kendte udviklere, der findes, og de har pengene til at gøre deres produkter i topklasse. Situationen i bankverdenen er noget anderledes. De fleste lande kræver, at finansielle institutioner har direkte adgang til kunde-ID-dokumentation, så en tredjepartsbekræftelsestjeneste kan i første omgang løbe ind i nogle vejspærringer.

På den anden side er verdensbanksystemet et stort sted. Som den igangværende bevægelse af krypto-udveksling og minedrift til venlige nationer har vist, er nogle steder langt mere åbne for at omfavne nye teknologier end andre. Hvis f.eks. Malta accepterer Telegram ID-verifikationen som bevis på kundeidentitet, ville det give Telegrams platform en “in” til det globale banksystem.

Væksten i kryptokurver skaber nye udfordringer for regulatorer, der balancerer sig mellem et eksisterende finansielt system, der er stærkt reguleret, og en ny teknologi, der ikke er let at regulere. For øjeblikket har regulatorer fordelen ved fiat banksystemet, som er den dominerende form for økonomisk interaktion. Hvis dette nogensinde ændres, ville de regulerende myndigheder globalt være i en meget vanskeligere situation, når det gælder håndhævelse af overholdelse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me