Større vedtagelse: Microsoft bygger decentraliseret ID-projekt på Bitcoin

Microsoft

Teknologisk kraftværk Microsoft annoncerede sit seneste bidrag Decentralized Identity Foundation den 13. maj, og det var et stort bidrag: virksomheden frigav en forhåndsvisning af dets nye ION-værktøj, en decentraliseret identitetstjeneste (DID) -tjeneste bygget oven på Bitcoin-netværket.

Microsoft

Alex Simons, VP for programadministration, Microsoft Identity Division, bemærkede, at værktøjet, der er blevet karakteriseret af dets bygherrer som “åben offentlig infrastruktur”, havde opnået de nødvendige ydeevne til at drive verdensomspændende brug:

”I dag annoncerer vi en tidlig forhåndsvisning af et Sidetree-baseret DID-netværk, kaldet ION (Identity Overlay Network), der kører oven på Bitcoin blockchain baseret på et nye sæt åbne standarder, som vi har udviklet i samarbejde med mange af vores partnere i Decentralized Identity Foundation. Denne tilgang forbedrer gennemstrømningen af ​​DID-systemer betydeligt for at opnå titusindvis af operationer pr. Sekund. ”

Og hvorfor GØR det da? Af hensyn til brugerens bemyndigelse, især med hensyn til privatlivets fred. Centraliserede identitetsmekanismer (f.eks. Kontologins) har vist sig at være fragmentariske, hvilket betyder, at brugerne har måttet stole på deres loginoplysninger med forskellige kilder – nogle lettere at gå på kompromis end andre.

Jeg er glad for at kunne dele et tidligt kig på vores arbejde med et skalerbart, åbent src, tilladelsesløst Layer 2-netværk til decentrale identifikatorer, der kører oven på Bitcoin, udviklet og understøttet af Microsoft som en åben offentlig infrastruktur for alle – mød ION: https://t.co/9TOl8oyEVB

– Daniel Ƀ (@csuwildcat) 13. maj 2019

Alligevel er ION et udviklingsmål for at udnytte kryptering og Bitcoin for at give brugerne et sikkert og selvejet ID, sagde Simons:

”Vi mener, at enhver person har brug for en decentral, digital identitet, de ejer og kontrollerer, bakket op af selvejede identifikatorer, der muliggør sikre, privatlivsbevarende interaktioner. Denne selvejede identitet skal problemfrit integreres i deres liv og sætte dem i centrum for alt, hvad de gør i den digitale verden. ”

For sin del har Microsoft foretaget stigende overtræk til området for decentral identitet – som Ethereum-medskaber Vitalik Buterin for nylig fortalte Elon Musk var løst af blockchain-teknologi – for sent. Virksomheden sluttede sig til ID2020-initiativet sidste år, en indsats fokuseret på at gøre blockchain-baserede ID-systemer til virkelighed.

Microsoft i stigende grad aktiv i Crypto Space

Tidligere på måneden indgik Microsoft et samarbejde med bankgiganten JP Morgan om en aftale, der så Morgan’s private fork af Ethereum, Quorum, som det første blockchain-projekt, der var tilgængeligt til at bygge videre via Azure Blockchain Service, som Microsoft lancerede den 2. maj.

Dette samarbejde vil gøre det lettere for virksomhedskunder at oprette apps med Quorum. Den 6. maj meddelte Microsoft, at de frigiver en forhåndsvisning af en Ethereum-udviklingssuite – Azure Blockchain Development Kit for Ethereum – der tilbød et udvalg af relevante værktøjer til bygherrer.

I april sponsorede Microsoft Ethereal Virtual Hackathon, der så hackere og iværksættere kæmpe for at bygge Ethereum-baserede projekter til priser. Virksomheden tilsluttede sig også Token Taxonomy Initiative, der søger at koordinere tokeniseringsstandarder på tværs af flere offentlige blockchain-projekter.

“Hvis du ser nøje, kan du se ‘Microsoft’ logoet lige ved siden af ​​ordene” 2500 DAI, vi vil have udviklere til at se på det og sige, ‘Hvad er Dai?’ Hvad handler det om? “&# 128640;

– Yorke Rhodes, rektor for Msft Blockchain om at samarbejde med Gitcoin til Ethereal Virtual Hackathon

– Anthony Sassano | sassal.eth (@ sassal0x) 13. maj 2019

Venturekapitalfløjen fra Microsoft, M12, deltog også i en finansieringsrunde på $ 182 millioner USD til den højt profilerede kommende kryptobørs- og futuresplatform, Bakkt, tidligere på året.

Samlet set indikerer en række bevægelser, at Microsoft gør meget mere end bare sit hjemmearbejde om kryptoøkonomien – virksomheden tager en aktiv rolle i rummet og positionerer sig som en udsending for at byde andre store institutioner og virksomheder velkommen i kryptofolden..

En stor dag for store navne i Crypto

Microsofts frigivelse af sin ION-forhåndsvisning var blot en af ​​nogle få store adoptionsoverskrifter, der ramte kryptoverse den 13. maj.

En sådan overskrift centreret omkring den virtuelle markedsplads eBay, som annoncer, der siger “Virtuel valuta. Det sker på eBay ”dukkede op på konferencens lokaler under begivenhedens første dag.

En anden tråd, der ramte forgrunden den 13., var et partnerskab mellem kryptobørs Gemini og kryptonetværk Flexa i en aftale, der vil se større detailhandlere som Nordstrom og GameStop acceptere digitale aktiver som en betalingsmulighed fremover. Ikke dårligt for en mandag, ikke?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me