Stellar Lumens (XLM) gør sin indgang til Coinbase-økosystemet

Stellar Consensus Protocol

Stellar startup’s lumens (XLM) -kryptovaluta debuterer i Coinbase-brandets konstellation af platforme.

Det er pr. Kraftcenter US crypto exchange’s 13. marts meddelelse om, at de åbner indgående XLM-overførsler til Coinbase Pro, virksomhedens platform for avancerede handlende.

Stellar Consensus Protocol

Efter at der er overført nok lumen, vil udvekslingen tillade XLM at handles mod sine tre basisvalutaer, bitcoin (BTC), dollars (USD) og euro (EUR).

https://t.co/z78mLvQcUU Coinbase er langt den mest velrenommerede børs i branchen. En liste der er en overgangsritual for ethvert projekt. Vi synes, dette er et kæmpe skridt for Stellar-netværket.

– Stellar (@StellarOrg) 13. marts, 2019

Som forklaring på noteringen foreslog virksomheden, at Stellar var et blue-chip blockchain-spil, hvis lumen-kryptokurrency kunne hjælpe med at ændre den måde, hvorpå handel sker i fremtiden:

”Stellars kryptovaluta, Stellar Lumen (XLM), driver Stellar-betalingsnetværket. Stellar sigter mod at forbinde banker, betalingssystemer og enkeltpersoner hurtigt og pålideligt. Siden lanceringen i 2014 har dets vision været at forene verdens finansielle infrastruktur, så penge kan strømme hurtigt og billigt mellem banker, virksomheder og mennesker. Internettet forbandt verdens computere, så information kunne deles globalt. Stellar sigter mod at gøre det samme for penge. ”

XLM-listen er ikke overraskende, da den kommer i hælene på Coinbase, der viser Ripple-økosystemets XRP i sidste måned. Stellars og Ripples respektive betalingsnetværk kaster sig efter de samme brugssager og målmarkeder, og begge er top 10-kryptokurver pr. Nuværende markedsværdi, så det stod til grund, at hvis Coinbase omfavnede XRP, ville det helt sikkert omfavne XLM.

Desuden havde børsen meddelt i december sidste år, at den overvejer at tilføje en gruppe på 31 kryptovalutaer til dens forskellige platforme, hvoraf den ene var lumen, den digitale regningsenhed på Stellar-netværket..

Og mens XLM ikke straks rammer børsens mere forbrugervendte Coinbase.com-platform, kan brugerne forvente, at kryptovalutaen gør det i kort rækkefølge, hvis XRP-listebanen giver en grov indikation af, hvor lang tid processen kan tage.

Stellar Surging?

Stellar-økosystemet har taget nogle betydelige spring fremad i de seneste måneder.

Bare i denne uge udgav tysk udlånsspil Bitbond Tysklands første sikkerhedstoken-tilbud (STO) i deres BB1-token, som blev bygget via Stellars blockchain. På tokens landingsside sagde kryptolångiveren, at Stellar tilbød en ideel platform, der udsteder STO:

”Med en behandlingskapacitet på over 1.000 transaktioner pr. Sekund, transaktionsomkostninger med en brøkdel af en cent, en indbygget decentral udveksling og et globalt netværk af aktive partnere, der bruger platformen, er Stellar en af ​​de mest effektive blockchains til betalingsbehandling og token udstedelse.”

Andre bemærkelsesværdige milepæle for vedtagelse i 2019 kom i februar, da den Stellar-baserede SatoshiPay-platform indgik en aftale om at oprette en mikrobetalingsportal til den tyske forlagsgigant Axel Springer, og i januar, da Grayscale Investments, verdens største kryptovaluta-investeringsselskab, tilføjede XLM til sin portefølje af digitale aktiver.

Stellars fremskridt i år kommer også ud af et stærkt 2018.

I september sidste år købte Lightyear Corporation og enhed støttet af Stellar Development Foundation det Visa-støttede blockchain-spilkæde, der omdøbte virksomheden til Interstellar. Som et resultat af aftalen integrerede den omdøbte opstart sit private blockchain-styringssystem med Stellars netværk.

Samme måned udgav international teknisk tungvægt IBM et grænseoverskridende betalingssystem, Blockchain World Wire, i samarbejde med Stellar-teamet.

Der var også rygter sidste efterår om, at direktøren for Facebooks blockchain-team havde mødt Stellars ledelse om at smide Stellar-netværket. Facebook nægtede den tilknyttede rapportering, og intet har materialiseret sig på den front til dato. Men da den sociale mediegigant diskret arbejder på sin egen stablecoin, ved ingen endnu med sikkerhed, hvilken kæde den vil køre på. Muligheden er fortsat, at Stellar, eller en gaffel af Stellar, kunne tjene som dets basislag – kun tiden vil vise for nu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me