Square Crypto: Cash App accepterer nu Bitcoin-indskud

Cash App Bitcoin

Da Bitcoin fløj ind i fem-cifrene i slutningen af ​​2017, øgedes interessen fra offentligheden og virksomhederne. Eksempelvis introducerede Square, et finansielt service- og teknologifirma med hovedkontor i San Francisco, sit amerikanske klientel til Bitcoin.

Square’s flagskibsprodukt, PayPal-esque mobilapplikation Cash App, begyndte at tilbyde et barebones Bitcoin-handelsmarked i januar 2018. Køb, salg og tilbagetrækning af kryptokurrency blev understøttet, men ikke indbetaling, hvilket krævede, at brugerne skulle have BTC gennem Cash, hvis de havde opfordringer til at sælge.

Cash App Bitcoin

Denne begrænsning er dog ikke mere med nyheder om, at virksomheden udruler muligheden for at indbetale til sin kundekreds.

Indsæt Bitcoin i en kontant app

Sidste uge afslørede den fremtrædende Bitcoin podcaster Marty Bent, at brugerne kunne deponere BTC i Cash App. På det tidspunkt havde Square imidlertid ikke fremsat en pressekommentar om sagen, hvilket efterlod nogle forvirrede med hensyn til omfanget af tilgængeligheden af ​​denne længe ventede funktion.

Men for nylig ryddede Square luften og udgav en supportside og en prangende tweet afsløret at ja, brugerne kan nu direkte deponere Bitcoin i Cash’s kasse.

Processen pr. Side er den samme gamle, samme gamle. Interessant er der dog en ugentlig grænse på $ 10.000 på Bitcoin-indskud, hvilket måske har noget at gøre med det faktum, at brugerne angiveligt kun kan bruge $ 10.000 på BTC om ugen..

Nu kan du indbetale bitcoin til din Cash-app. Har du ingen at deponere? Cash App er også den mest bekvemme måde at købe og sælge bitcoin med det samme. &# 128029; ☕️&# 127754; pic.twitter.com/B9kicYHskF

– Cash App (@CashApp) 26. juni 2019

Dette gør dog ikke Cash App til en fuldt udbygget Bitcoin-tegnebog. Det mangler især den lave adgangsbarriere, som cryptocurrency-tegnebøger er kendt for, og evnen til at vælge gebyrer og dykke ned i opdagelsesrejsende.

Square Crypto bringer på First Staffer

Dette er det seneste i en række udviklinger, der viser, at Square virkelig prøver at gøre en bule i Bitcoin-branchen. For kun to uger tilbage bragte virksomhedens kryptokurrencyafdeling, der er baseret på at styrke decentrale netværk gennem udvikling og markedsføring, sit første medlem. Håndplukket af Jack Dorsey, administrerende direktør for Twitter og Square, sluttede Steve Lee sig til Square Crypto.

Lee er tidligere direktør for Google, hvor han ledede arbejdet på Google Maps og en igangværende evangelist og bidragyder for Bitcoin. Silicon Valley-veteranen er også en engelinvestor i Lyft, Pinterest og andre teknologistartups.

Tak for denne utrolige mulighed @jack at have friheden til at forbedre penge uden at skulle tjene penge.https://t.co/nR9ChEVH3K

– Steve Lee (@moneyball) 14. juni 2019

Dorsey har lovet at ansætte et antal andre medarbejdere til satsningen, herunder mindst en designer og tre blockchain-udviklere. Han har også lovet, at medlemmer af denne gren kan arbejde hvor som helst, rapportere direkte til ham og kan betales i BTC, hvis de ønsker det. Alt dette er tilsyneladende gjort for at opfylde Dorsey’s vision om fremtiden, hvor Bitcoin-brug er almindelig, og Internettet har sin egen oprindelige valuta.

I en nylig interview med Quartz forklarede Twitter-medstifteren, at Bitcoin, der har et fantastisk brand, ren natur, deflationær (og gennemsigtig) pengepolitik og modstandsdygtig natur i øjeblikket er bedst egnet til at blive Internets valuta. Han uddyber:

”Jeg har ikke set nogen anden valuta, der vil udfordre Bitcoin på tværs af de dimensioner, som jeg synes er virkelig vigtige … Den er 10 år gammel nu, så den er blevet testet i løbet af disse 10 år på tværs af alle dimensioner fra sikkerhedstrusler til regeringer til gafler, til dagsordener fra minearbejdere til dårlige nationalstater, og det har været modstandsdygtigt over for alle disse trusler og udfordringer. ”

Med hensyn til hvorfor Bitcoin er vigtig, baserede Dorsey endda kontanter og gentog en quip lavet af Elon Musk om kryptokurrency og fiatpapirpenge. Han hævder, at digitale former for penge med tiden vil komme til at fungere og erstatte deres fysiske kolleger.

Twitter-administrerende direktør er endda gået så langt i sin Bitcoin-support for offentligt at have afsløret, at han akkumulerer BTC, hvilket ikke er noget, som kryptovennlige navne inden for økonomi og teknologi ofte gør. I en kryptovaluta-podcast, der blev offentliggjort for et par måneder tilbage, bemærkede Dorsey, at han havde maksimeret købsgrænsen på Cash App, som som nævnt er $ 10.000..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me