Sommer spekulerer: Bakkt tester sine Bitcoin futures i juli

Bakkt

Hvornår måne? Mere som “When Bakkt?”

Svaret på sidstnævnte spørgsmål ser ud til at være snart. Efter at den kommende kryptovaluta-platform og dens tilknyttede bitcoin-futures-udbud gentagne gange er blevet skubbet tilbage i de seneste måneder, har børsens ledelse afsluttet en dato for “brugeraccepteringstest” af sit bitcoin-futuresprodukt: 22. juli.

Bakkt

Bakkt har skabt betydelige intriger siden sin meddelelse sidste efterår som et resultat af sin højt profilerede backer, Intercontinental Exchange Inc. (ICE), der ejer og driver New York Stock Exchange (NYSE) blandt andre større traditionelle børser over hele kloden..

NYSE alene havde en markedsværdi over $ 28 billioner USD fra sidste sommer. Nogle kryptoøkonomiske interessenter hævder, at hvis ICE kan hjælpe med at bringe endnu en smule af denne arbejdsomhed omkring Bakks tjenester og produkter i de kommende år, er det bredere kryptokurrencyrum og dets udsigter sikkert.

Vi sætter en ny standard for institutionel markedskvalitet for digitale aktiver https://t.co/KEqH5VzFVk

– Bakkt (@Bakkt) 13. juni 2019

Lanceringen af ​​Bakkt-børsen, som vil udnytte cloudinfrastrukturen fra Microsoft og er designet til at imødekomme både detail- og institutionelle investorer, er stadig i horisonten. Men den annoncerede 22. juli testdato for Bakkt’s bitcoin futures-tilbud indikerer, at produktet i det mindste nærmer sig sin fulde frigivelse.

Da bitcoin er beslægtet med en digital vare, tillader bitcoin futures handlende at satse på, hvad bitcoin-prisen vil være på et givet tidspunkt. Især bliver Bakks bitcoin-futures “børsnoteret og handlet på ICE Futures U.S. og clearet i ICE Clear US.”, Sagde virksomhedens administrerende direktør Adam White i et blogindlæg på torsdag..

Efter afslutningen af ​​testdato-meddelelsen tilføjede COO, at børsens mission var at forberede sig, da decentraliseret finansiering fortsatte med at marchere fremad:

”Bakkt kan være en form for måneskud, men det er grundlagt i en jordbunden bestræbelse på at støtte fremtiden for finansiering og vedtagelse af blockchain-teknologi. På sin egen måde er Bakks bestræbelser på at hjælpe institutioner med at lancere sikkert på dette marked de rigtige ting for fremtiden. ”

Opdateringen fra White kommer efter, at rapporter brød tilbage i april, at US Commodity Futures Trading Commission (CFTC) på det tidspunkt havde bekymringer om, hvordan Bakkt skulle bevare sine fysisk støttede bitcoin-futures. Vagthunden ønskede tilsyneladende flere implementeringer.

Et par dage efter denne rapportering afslørede COO, at ICE havde erhvervet kryptovalutaopbevaringsfirma Digital Asset Custody Company (DACC) og rullet sit team ind i Bakks rækker uden tvivl som et forsøg på at styrke CFTC’s ovennævnte bekymringer.

På nyheden om Bakks testdato for bitcoin-futures ser det ud til, at DACC-erhvervelsen måske har gjort tricket for at fremskynde produktets frigivelsesbane.

Bitcoin Futures Opvarmning

Spøgelsen om bitcoin futures-tilbud vokser – i det mindste hvis deres stigende popularitet er nogen indikation.

Tidligere på måneden offentliggjorde CFTC data om CME Groups bitcoin-futureskontrakter, der afslørede næsten 5.200 sådanne kontrakter, der var udestående mellem 27. maj og 3. juni, den mest aktive på én gang siden CME Groups bitcoin-futures første gang kom i drift i december 2017.

CME bitcoin futures oplevede nye poster i både volumen og åben interesse i maj og tilføjede over 200 nye handelskonti

Gennemsnitlig daglig volumen færdig med mere end 13.600 kontrakter eller ~ $ 515 millioner i den nominelle USD-omsatte værdi, en stigning på 36% siden april og over 250% året over. pic.twitter.com/BUwOFCojVu

– Oliver Isaacs (@oliverzok) 13. juni 2019

Selv med sin stigende popularitet blev arenaen bare lidt mindre overfyldt, da Cboe Global Markets – som lancerede sit eget bitcoin-futures-tilbud, da CME Group gjorde – valgte ikke at forny sine BTC-futures tilbage i marts. CME’s produkt viste sig i sidste ende at være mere populært,

Alligevel vil konkurrencen være på kort tid. Bakks bitcoin-futures ser ud til at være tæt på deres førnævnte juli-testdato. Og Nasdaq – virksomheden, der støtter NASDAQ-aktiemarkedet – er efter sigende midt i udviklingen af ​​sit eget BTC-futuresudbud.

Da institutionel-sindede platforme som Fidelity Digital Assets, ErisX og Bakkt fortsætter med at bevæge sig, er bitcoin futures utvivlsomt indstillet til at blive endnu mere populære.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me