ShapeShift planlægger Major Rebrand efter ‘Crypto Winter’ afskedigelse

Shapeshift

Mens det bredere kryptoøkosystem har kæmpet, har nogle startups i dette blomstrende rum holdt deres pedaler til metallet. ShapeShift, en af ​​de længste stående børser i dette rum, afslørede for nylig, at den er begyndt med en større rebranding, som ikke kun vil styrke virksomhedens bundlinje, men også brugeroplevelsen.

Shapeshift

ShapeShift har længe været en grundpiller i dette rum. Virksomheden, der har hovedkontor i Schweiz, blev lanceret i 2014 under ledelse af Erik Voorhees, der blev anset for “Bitcoins sidste pistol” af Forbes. Mens virksomheden hidtil har haft en rungende succes, har Voorhees forblevet ambitiøs og gjort det klart, at han ikke har til hensigt at hvile på sine laurbær.

ShapeShift ser ud til at komme tilbage på fødderne

Ifølge en seneste rapport fra CoinDesk vil virksomheden gennemgå en omfattende rebranding og skifte retning i de kommende måneder.

Voorhees tog til ETHDenver, en væsentlig del af Ethereum-økosystemets kalender, for at afsløre mere om planen. Den mangeårige krypto-iværksætter bemærkede, at valgte brugere fra og med mandag har adgang til ShapeShift-børsens beta, centreret omkring at styrke brugeroplevelsen. Voorhees sagde også på Twitter, at denne nyudviklede platform er “grundlaget for økonomisk selvsuverænitet.”

Den nye ShapeShift er kl https://t.co/HKX62MUmGm. Vi byggede den for at give verden en ægte ikke-frihedsberøvende kryptoplatform i en nem og smuk pakke. Dette er grundlaget for økonomisk selvsuverænitet. https://t.co/UTkPXsdUF6

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 17. februar 2019

Starten har også til hensigt, at denne beta styrker forbindelserne mellem hardware-tegnebogudbyderen KeepKey og analyseudbyderen CoinCap, to af ShapeShifts ikke-udvekslingsarme. Selvom dette er godt og godt, har virksomheden også besluttet at gennemgå en subtil, men mærkbar æstetisk makeover. I en blogindlæg frigivet sidste onsdag, afslørede virksomheden, at det havde revideret sit logo, skrifttype, farvepalet og billedsprog. ShapeShift nye logo minder om det forrige, men giver angiveligt virksomheden ”plads til, at mærket kan vokse”.

Som en tilsyneladende del af dette skift i strategi meddelte ShapeShift også for nylig, at den agter at frigive en kryptocentreret dokumentarserie. Down The Rabbit Hole, som den seksdelte serie er titlen passende, lanceres den 26. februar, hvilket giver forbrugerne mulighed for at få et indblik i livene på kryptos førende revolutionærer og diehards. Erik Voorhees sammen med Meltem Demirors of Coinshares, ZCash’s Zooko Wilcox og tre andre vil blive sat i rampelyset.

Voorhees har også gjort det klart, at hans firma stadig har til hensigt at gå videre med sin kontroversielle Kend din kunde (KYC) integration. For dem, der gik glip af notatet, offentliggjorde virksomheden i september sidste år, at det ville lancere sit eget digitale aktiv, FOX og det formelle kontosystem, som gør det muligt for verificerede brugere at deltage i et medlemskab med børsen.

Rebrand Mania

ShapeShift er ikke den eneste brancheenhed, der har valgt en større rebrand midt i denne markedsnedgang. Kraken, en amerikansk-centreret platform ledet af Bitcoin-pioner Jesse Powell, har for nylig ansat et fuldt redesign, samtidig med at der blev foretaget en “ni-figur” -overtagelsesaftale med et europæisk selskab for at lancere kryptostøttede futureskontrakter.

Litecoin Foundation har også holdt hovedet højt. Charlie Lees hjernebarn udskiftede for nylig sit gamle, grå logo med et centreret omkring farven blå, da fundamentet har afsløret planer om at skubbe Litecoin-adoption gennem begivenheder som UFC-kampe. Lee annoncerede også planer om at integrere privatlivets fred og svaghed i Litecoin-netværket.

Crypto Winter giver startups Frostbite

Mens ShapeShift åbenbart har gode intentioner med dette nylige træk, kommer frigivelsen af ​​denne plan efter, at virksomheden fyrede en håndfuld medarbejdere. Som rapporteret af Blockonomi i begyndelsen af ​​januar afskedigede det mangesidede konglomerat en tredjedel af sit team, 37 ansatte, for at starte 2019.

I et trist blogindlæg bemærkede Voorhees, at ShapeShift har “mærket den bitre frost” af “kryptovinteren”. Virksomhedens administrerende direktør tilføjede, at denne drastiske nedskæring for det meste var et biprodukt af ShapeShifts “største og værste økonomiske beslutning” – omfavnelsen af ​​betydelige positioner i kryptoaktiver. Han tilføjede, at afskedigelsen også var forårsaget af hans virksomheds erhvervelser af CoinCap, blandt andre virksomheder, da det strakte virksomhedsressourcer, kompliceret logistik og “ændrede ansættelsesprioriteter.”

Og selvom det kun er kun en måned siden fyringen, er Voorhees ‘hovedplan for 2019 et tydeligt tegn på, at ShapeShift har til hensigt at komme på benene igen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me