Seneste Federal Reserve-møde har Bitcoin-investorer pumpet, her er hvorfor

Bitcoin vs dollar

Onsdag blev Federal Reserve’s Jerome Powell spurgt om hans seneste tanker om Bitcoin (BTC), kryptoaktiver og Vægt. I overensstemmelse med hans natur som en integreret figurhoved for fiat-penge frygtede formanden for en af ​​verdens mest magtfulde institutioner ikke.

Som rapporteret af Blockonomi hævdede Powell, at kryptokurver, selv den Silicon Valley-støttede Vægt, ikke er store nok til at udgøre en trussel mod Wall Street … endnu. Når det er bedst, er det en “lang vej fra digitale valutaer, der påvirker pengepolitikken.”

Bitcoin vs dollar

På trods af hvad han måske projicerer, har en række kryptokurrency-tyre med en nylig Federal Reserve-pressekonference i tankerne kommet til den konklusion, at Bitcoin kan udgøre en trussel mod traditionel finansiering hurtigere end Powell kunne forvente.

Federal Reserve skærer ikke satser

Torsdag ramte de globale aktier nye rekorder. Microsoft overgik for eksempel en markedsværdi på $ 1 billioner – tiltrådte en eksklusiv klub med massive virksomheder. Mere bredt er det S&P 500 opnået næsten 1% og nærmer sig det stadigt lykønskende 3.000-niveau. Årsagen til, at dette skete, skyldtes et nyligt Federal Reserve-politisk møde og efterfølgende pressekonference, hvor Powell & Co. afgav en overraskende meddelelse.

For dem, der gik glip af notatet, sidst i sidste år, begyndte den amerikanske centralbank tilsyneladende at antyde, at den havde til hensigt at “slappe af” sin balance, som mange mener har katalyseret dette årti lange, rekordstore rally i globale aktier. Ved at gøre dette ville det være nødvendigt at afvikle aktiver og øge renterne, negative priskatalysatorer, som teoretisk set skulle markedet absorbere. På grund af dette tankede aktiemarkedet (som BTC gjorde).

Men seks måneder senere ser denne renteforhøjelse ikke ud til at komme til markeder i nærheden af ​​dig. Under gårsdagens pressekonference signaliserede Federal Reserve, at den havde til hensigt at sænke renten. Andre centralbanker fulgte tilsyneladende trop.

Bitcoin klar til boom på grund af Dovish Fed

Så hvad har dette at gøre med Bitcoin?

For det første skal et miljø med lav rente (og har) skubbe investorer til at allokere kapital til mere risikable aktiver, hvad enten det er Bitcoin eller de utallige børsnoteringer i Silicon Valley eller private placeringer, der har fundet sted i løbet af det sidste årti. Endnu vigtigere er dog, at Bitcoin ses som en vej ud af bureaukratiet og uforudsigeligheden af ​​traditionel finansiering. Ser du, mange ser ekstreme perioder med lave renter som en perfekt katalysator for forringelse af valuta.

Travis Kling, en Wall Street-investor, der blev showrunner i en kryptofond, har hævdet, at den inflationsstrategi, der anvendes af Federal Reserve, kendt som “Kvantitativ lempelse”, er en af ​​de mest uansvarlige og største “pengepolitiske eksperimenter i menneskets historie” . Eksempelvis er Federal Reserve’s balance større end nogensinde. Bare se på grafen nedenfor viser, i hvilket omfang dette “eksperiment” er nået.

Denne nylige beslutning fra Federal Reserve er kun en validering af, at inflationsstrategier vil fortsætte i overskuelig fremtid. Brendan Bernstein, en Bitcoin-kommentator og anti-etableringsfigur, hævder, at denne nylige implikation om, at renten skal sænkes, igen begynder “et våbenkapløb mellem centralbanker, der konkurrerer om at devaluere deres valutaer.”

Og så begynder det …

Et våbenkapløb mellem centralbanker rundt om i verden, der konkurrerer om at devaluere deres valutaer

Fiat lækker ind i knappe aktiver. Og det knapeste aktiv i verden vil uforholdsmæssigt gavne det.

Det er som om de konspirerer om at pumpe BTC

Tak for din service https://t.co/mcoo2pVGBE

– Brendan Bernstein (@BMBernstein) 20. juni 2019

I modsætning til traditionelle penge er BTC ikke modtagelig for uberettiget, skjult inflation og kontrolleres ikke af en central myndighed. Så hvis (eller når) økonomien kollapser på grund af et uheld fra centralbankfolk, er mange, inklusive Kling, sikre på, at kryptokurver, især noget som Bitcoin, vil se en massiv kapitalindstrømning. Eller som Bernstein udtrykker det:

”Fiat lækker ind i knappe aktiver. Og det knapeste aktiv i verden vil uforholdsmæssigt gavne det. Det er som om de konspirerer om at pumpe BTC. Tak for din service. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me