SECs beslutning om Bitcoin ETF vil påvirke koreanske kryptomarkeder

Sydkorea Blockchain

Skubbet for godkendelse af en Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF) har været overvældende i løbet af de sidste par måneder, idet De Forenede Staters Securities and Exchange Commission (SEC) har taget nogle vigtige beslutninger om at give godkendelse til ETF-ansøgninger eller afvis dem.

Men for at vise, hvor meget forventning der er om fremtiden for forskellige Bitcoin ETF-applikationer, en rapport fra nyhedsudløb Korea Herald har bekræftet, at de finansielle myndigheder i Republikken Korea holder øje med SECs ultimative beslutning.

Sydkorea Blockchain

Nyhedsudvalget citerer en anonym kilde fra KRK, der sagde, at regulatoren venter på at se SEC-dommen, samt hvordan hele dette scenarie vil slå ud. Kilden sagde, at USA altid har været en frontløber i udviklingen af ​​kryptorelaterede investeringsmuligheder. Som sikkerhedskopi af påstandene peger den officielle på reguleringen af ​​Bitcoin-futures i USA, som var den første i branchen. For at sige det vil det være vigtigt for andre lande at holde øje med beslutningen fra den amerikanske regulator såvel som anden udvikling i det amerikanske kryptokurrencyrum..

Repræsentanten fortsatte med at tilføje, at lanceringen af ​​Bitcoin ETF’er er væsentligt baseret på tilstedeværelsen af ​​et pålideligt indeks, såsom dem på Ether (ETH) og Bitcoin (BTC) lanceret af Nasdaq.

Nyhedsudvalget citerede det officielle ordsprog:

Tilvejebringelse af et solidt indeks, der kræves til lancering af sådanne ETF’er, og dets rolle, når det kommercialiseres og integreres i markedet, diskuteres udvidet i KRX, fordi det i sidste ende vil vedrøre investorbeskyttelsesspørgsmål.

ETF’er og SEC: En historie om afvisning

ETF’er er en kurv med værdipapirer, der er forholdsmæssigt repræsenteret i aktierne i fonden. De ses at være meget mere stabile end at investere i de digitale aktiver selv, og mange har også udråbt dem som væsentlige katalysatorer for fuld anvendelse af kryptokurver som investeringsmidler..

Siden introduktionen har ETF’er dog haft en noget stejl vej til godkendelse. Indtil nu er hver Bitcoin ETF-applikation, der er blevet forelagt SEC, enten blevet afvist eller forsinket.

Virksomheder, der tidligere har haft deres godkendelse af Bitcoin ETF’er afvist af SEC inkluderer GraniteShares, ProShares, Direxion og Winklevoss tvillingerne Gemini Trust.

De fleste af disse afvisninger er blevet afvist, fordi ETF’er ifølge SEC stadig var ustabile investeringsmuligheder og derfor ikke var i stand til at yde en tilstrækkelig investorbeskyttelse.

2019: Bliver det året for ETF-gennembruddet?

På trods af SECs historie om at nægte ansøgninger er virksomheder stadig ikke blevet afskrækket i deres bestræbelser på at notere deres ETF.

Tidligere på ugen blev det bekræftet, at tilsynsmyndigheden var begyndt processen med at gennemgå en ansøgning indsendt af VanEck, Chicago Board Options Exchange (CBOE) og SolidX Partners.

Ansøgningen er allerede udfyldt i Federal Register’s 20. februar udgave, starter en 45-dages periode, hvor offentligheden vil være i stand til at give deres tanker om ETF. Efter den offentlige gennemgangsperiode har agenturet yderligere tre uger til at afsige en afgørelse om, hvorvidt forslaget vil blive afvist eller accepteret.

En tidligere ansøgning om en regelændring blev indgivet af CBOE, skønt den delvise lukning af regeringen over tvister vedrørende grænsesikkerhed tvang bestyrelsen til at trække sin ansøgning tilbage i sidste måned. CBOE indsendte derefter sin ansøgning den 31. januar igen.

Dette nye forslag vil, hvis det er godkendt, tillade investorer at købe og sælge Bitcoin-baserede SolidX-aktier, der er udstedt og ejet af VanEck SolidX Bitcoin Trust.

VanEck-ansøgningen er ledsaget af en anden, der er arkiveret i fællesskab af Bitwise Asset Management og New York Stock Exchange (NYSE) Arca.

Bitwise ETF fastgør prisen på Bitcoin baseret på aktivets kursbevægelser på en bred vifte af børsplatforme. Begge enheder havde tidligere annonceret lanceringen af ​​en

Bitcoin-baseret ETF kaldet “Bitwise ETF Trust.” De til sidst indgav en ansøgning om det i sidste måned og startede den 45-dages offentlige gennemgangsperiode.

Analytikere mener, at begge applikationer har et godt skud på at få godkendelse, og mens det amerikanske kryptosamfund vil se efter resultatet med stor forventning, vil regulatorer i udlandet også holde øje med.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me