SEC frigiver ny Crypto Guidance og No-Action Token Letter

SEC

United States Securities and Exchange Commission (SEC) har offentliggjort en ny erklæring, der sigter mod at vejlede ICO-deltagere (Initial Coin Offering) til at afgøre, om poletter faktisk er underlagt amerikanske føderale værdipapirlove..

Det dokument, med titlen “Framework for ‘Investment Contract’ Analysis of Digital Assets” er den første afklaring af SEC’s foreløbige synspunkter over for kryptokurrency-tokens, da Kommissionen skitserede sine indledende holdninger til krypto i juli 2017 DAO-rapport.

SEC

Der var stadig usikkerhed efter den indledende rapport, da amerikanerne stadig manglede en endelig og omfattende juridisk vejledning om, hvorvidt kryptokurver var råvarer, værdipapirer, ejendom, alt ovenstående eller en helt ny form for aktiver..

Den nye ramme, forfattet af SEC-direktører William Hinman og Valerie Szczepanik, mangler stadig langt fra en omfattende juridisk afklaring, da den er ikke-bindende og repræsenterer personalets synspunkter. Hinman selv lavede bølger sidste år for at udtrykke sin opfattelse af, at ether (ETH) ikke var en sikkerhed. Imidlertid giver rammen “yderligere vejledning” om, hvad SECs digitale aktivspecialister anser for at være loven i landet for poletter i USA..

22 / I KONKLUSION er rammen afgjort en kumulation af de advarselstimer, som vi har lært af SECs tidligere håndhævelseshandlinger (ikke skildre din token $ -værdi, udvikl faktisk et brugbart token, har en reel plan om at decentralisere din hold osv.).

– Katherine Wu (@katherineykwu) 3. april 2019

Med henblik herpå dykkede rapporten i dybere detaljer om, hvordan Kommissionen nærmer sig Howey-testen eller de standarder, der bruges til at bestemme, om et aktiv er en sikkerhed i Amerika, når det kommer til token-projekter. Hvis et sådant projekt lancerede en ICO for penge og er afhængig af et enkelt centraliseret udviklingsteam, er det sandsynligvis en sikkerhed.

Kommissionens rapport bemærkede også, at tokenkøbere, der havde en “rimelig forventning om, at overskud kunne opnås ved andres indsats” var en anden faktor, der skubbede tokens mod at være værdipapirer under amerikansk lov..

Afklaringerne er ikke helt overraskende i sammenhæng med tidligere SEC-aktioner, men de kan føre til, at flere kryptokurrencyvirksomheder føler sig godt tilpas med at åbne butik i Amerika fremover.

0 / Ja, jeg skriver måske mere, men jeg er mest enig @MattCorva. SEC’s regler er stadig ikke så klare som steder som Singapore, Storbritannien og Frankrig, men jeg håber, at dette stadig vil give advokatfirmaer, projekter, investorer og kunder tilstrækkelig klarhed til at starte forretning igen. https://t.co/y6wlC19BiM

– Patrick Berarducci (@PatBerarducci) 3. april 2019

SEC udsteder også No-Action Letter on Token Project, A First

Dagen før den offentliggjorde sin seneste kryptoerklæring, udsendte Kommissionen sit første “ikke-handlingsbrev” til et kryptokurrency-projekt.

Ikke-refunderbare poletter, der fungerer som en kupon for forudbetalte on-demand luftchartertjenester, er ikke en sikkerhed, siger SEC i intet handlingsbrevsvar (baseret på detaljer leveret af advokat i brev). https://t.co/hzeQO3N1aJ

– Palley (@stephendpalley) 3. april 2019

Dette projekt var TurnKey Jet, et lille flyselskab, der udviklede TKJ-tokenet som et kuponlignende aktiv, der skulle byttes mod flyvninger. SEC’s brev fastslog, at tilsynsmyndigheden ikke ville foretage nogen håndhævelsesforanstaltninger mod TKJ, da symbolet ikke opfyldte deres definition af sikkerhed:

”Interessen repræsenteret af et token vil snarere være en forbrugsret til at indløse de frigjorte midler til at betale for flychartertjenester. Som sådan er hverken en ‘investeringskontrakt’, en ‘note’, et ‘bevis for gæld’ eller en anden form for sikkerhed til stede. Der er ingen rimelig forventning om fortjeneste, der stammer fra andres indsats, og forbrugerens forventning vil være at indgå en forbrugertransaktion for forudbetaling af flychartertjenester. ”

Brevet giver et glimt af håb til kryptoregninger, der i øjeblikket udvikler sig i flere amerikanske statslovgivere, der adskiller sikkerhedstokens fra hjælpestifter via formelle definitioner.

FØRSTE NOGEN NO-action-brev fra SEC om en #crypto token – det er store nyheder. #Wyominger banebrydende #utilitytoken lov ser ret godt ud, når det ses mod ny SEC-vejledning, & stater, der kopierede det (#Colorado+8 andre i gang) ser SMAAAAAAART ud!!!https://t.co/L14QycEedZ

– Caitlin Long &# 128273; (@CaitlinLong_) 3. april 2019

SEC er på udkig efter en kryptovalutaekspert

En ny notering på et offentligt jobjob indikerer, at Kommissionen søger at ansætte en “Crypto Specialist”, der kan koordinere “Division of Trading and Market’s actions vedrørende crypto and digital asset securities” hos vagthunden.

Det er bare en anden udvikling, der fremhæver, hvordan den nye kryptoøkonomi støt bliver et større og mere seriøst fokuspunkt for Amerikas førende værdipapirregulator.

Og da SECs kryptoaktiviteter er steget de sidste par år, vil Kommissionens forventede ansættelse af sin nye Crypto Specialist-stilling sandsynligvis ikke være mangel på at regulere straks at dykke ind i – det menes for tiden, at SEC har et betydeligt efterslæb af arbejde relateret til kryptokurver på sine bøger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me