Satis Group-rapport: 2028 Bitcoin-pris $ 140.000, XMR $ 40.000, XRP ned 99%

Satis Group-rapport

En ny og chokerende rapport er blevet frigivet gennem Bloomberg Research-platformen, og det handler om, hvor kryptopriser vil være 10 år fra nu. Ifølge rapporten vil bitcoin fortsætte med at dominere markedet og vil se jævne prisstigninger, der overstiger seks tal. Ikke kun det, men rapporten spekulerer i, at privatlivets valutaer, specielt Monero, vil se endnu større gevinster. Rapporten antyder også, at populære alternative valutaer som Ripples XRP og Bitcoin Cash vil se enorme fald og i det væsentlige forsvinde inden år 2028.

Satis Group-rapport

Satis-koncernens rapport

I en rapport med titlen Crypto Asset Market Coverage Initiation: Værdiansættelse, der blev frigivet i slutningen af ​​august, har forskergruppen kendt som Satis Group foretaget en række forudsigelser for, hvor krypto vil være mellem nu og året 2028.

Selve rapporten, der vejer ind på en kortfattet 19 sider, forklarer den metode, hvormed de kom efter deres forudsigelser. Størstedelen af ​​kryptoprojekter blev gennemgået ved hjælp af en metode til vurdering af nedenstående værdiansættelse.

Lad os tage et kig og se nogle af kategorierne af kryptokurver og hvad denne rapport forudsiger.

Valutaer

Dette afsnit af rapporten fokuserer på kryptokurver, der udelukkende bruges som en valuta (med andre ord, aktiver, der er hjælpeprogrammer eller kan bruges til at betale for computerkraft eller gas som Ether, tæller ikke med i sektion). I henhold til dette afsnit vil den store vinder være Monero, som rapporten forudsiger vil nå en forbløffende $ 39.584 hver. Det ville give det en tordnende høj 38.391% stigning i værdi fra i dag.

Den største vinder med hensyn til den samlede pris er selvfølgelig bitcoin, som rapporten forudsiger vil opretholde en 80% markedsandel af kryptoaktiver af valutatype. De forudsiger, at det vil nå $ 143.900 i 2028. Andre store vindere i denne kategori inkluderer Zcash og Dash, som også vil se over 1000% gevinster i pris.

De største tabere i denne kategori vil være Ripples XRP med 99% tab, Bitcoin Cash med 68% tab, Bitcoin Gold med 92% tab og Vertcoin med 88% tab.

Crypto-platforme

Denne kategori dækker kryptokurver som Ethereum, NEO, Ethereum Classic osv. Disse er kryptokurver, der er designet til at køre andre systemer oven på dem og understøtter tokens.

Rapporten er meget pessimistisk med hensyn til denne kategori, hvor Ether ender på kun $ 588 i 2028. Bølgerne ser den højeste procentdel stige til syv dollars hver, og næsten alle andre ser enorme tab. Ethereum Classic og Cardano vil angiveligt være de største tabere med mellem 98% og 99% i værdi væk.

Det er også interessant at bemærke, at rapporten antyder, at Ethereum vil nå op på $ 882 næste år, men løbende vil falde derfra og ud.

Privatlivsmønter

Ifølge rapporten vil de store kryptokurrencyvindere uden for bitcoin utvivlsomt være dem, der er fokuseret på privatlivets fred.

Til det formål er den store vinder naturligvis den tidligere nævnte Monero. Zcash og Dash kommer også som store vindere, hvor Zcash ser en stigning på 6000% til $ 9500-serien, og Dash ser en stigning på 1500% til lige under $ 3000 hver.

De to andre privatlivsmønter, der er anført i rapporten, Verge og PIVX, vil også se gevinster, selvom rapporten antyder, at de ikke vil være nær så massive som Monero. Specifikt vil PIVX se en stigning på 500% til $ 7,50 hver (hvilket er under dets all-time high på omkring $ 12 hver), og Verge vil se en stigning på 148%.

Opbevaring, computing, spil og videospil

De næste fire kategorier viser kun to kryptovalutaer hver. I hver enkelt er resultaterne ens. Når alt kommer til alt, vil de alle miste betydelig værdi, hvor den største taber forudsiges at være Golem på -100%.

Det ser ud til, at denne rapport ikke er særlig bullish på disse højt specialiserede brugssager til kryptokurrency.

Crypto-udlån

En potentiel stor vinder er virksomheder, der fokuserer på kryptovalutaudlån. Mens rapporten kun viser to tokens, Salt og LEND, forudsiger rapporten, at begge vil se mellem 7000% og 8000% gevinster inden 2028.

Hvad der også er interessant er, at rapporten antyder, at disse to tokens kun repræsenterer 6% af det samlede marked, og de resterende 94% tilhører andre virksomheder, der kommer i gang i denne branche i dag eller i den nærmeste fremtid.

Forudsigelsesmarkeder og interoperabilitet

De sidste to brancher kunne se de samlede tab, der alle ville gå til -100%. Disse inkluderer virksomheder eller projekter som Augur og Gnosis for blot at nævne nogle få. Det er klart, at denne rapport mener, at disse industrier vil være en total vask, og at investorer bør komme ud straks.

For at gøre tingene værre forudsiger rapporten, at dette vil ske så snart næste år, idet det foreslås, at alle tokens i begge kategorier mister al værdien inden 2019.

Afsluttende tanker

Først og fremmest er det vigtigt at huske, at dette kun er et sæt forudsigelser og på ingen måde er garanteret. Det er dog også rigtigt, at der blev lagt meget tid og forskning på denne rapport af nogle af de øverste sind i branchen generelt.

Vi anbefaler stærkt, at du ser på rapporten i sin helhed og selv ser, om konklusionerne fra Satis-gruppen giver mening eller ej..

Hvis du er tilbøjelig til at tro på alt, hvad denne rapport siger, antyder tallene, at Monero kunne være den store vinder i det næste årti. Uanset hvad dit svar på denne rapport måtte være, skal du huske at lave dine egne konklusioner og ikke bare følge blindt markedsforudsigelser som denne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me