Ryd handel: Nomics afslører gennemsigtighedstjeneste for kryptovalutaer

Nomics

Integriteten af ​​kryptovalutahandelsvolumen er af stigende betydning for mange interessenter i kryptoøkonomien. Nu er en anden tjeneste med store cryptoverse-backers ankommet til yderligere aktualisering af “gennemsigtig datainfrastruktur” i rummet.

Den 27. august afslørede kryptokurvedatafirmaet Nomics sin nye såkaldte Gennemsigtighedstjeneste, som opstart hyldede som første gang et kryptovalutamarkedsaggregatwebsted “har udpeget en procentdel af handelsvolumen for en given kryptoasset som” gennemsigtig. “

Nomics

Som firmaet forklarede i sin meddelelse, indebærer dets proces til at nå frem til, hvilken mængdedata, der betragtes som pålidelig, at stole på kryptokurrencyudvekslinger, der leverer data af høj kvalitet:

”Transparent volume repræsenterer den mængde volumen, som Nomics anser for at være“ troværdig ”og af høj kvalitet. ‘Transparent Volume’ kan lige så godt kaldes ‘Trustworthy Volume’ […] Specifikt er gennemsigtig volumen mængden af ​​volumen for en given kryptoasset, der bevæger sig gennem gennemsigtige udvekslinger (dvs. udvekslinger, som vi har tildelt en A +, A eller A- gennemsigtighedsvurdering). ”

Nomics, der tæller økosystemers stalwarts som Coinbase Ventures, Polymath Network og Digital Currency Group blandt sine investorer, sagde, at det nye servicetilbud blev betydeligt påvirket af Bitwise Investments forårsrapport til US Securities and Exchange Commission (SEC).

Denne Bitwise-rapport skabte bølger i rummet for at hævde, at cirka “95% af rapporteret volumen [til dataaggregatorer] er falsk, hvilket tyder på, at mange mindre kryptokurrencyudvekslinger ikke er troværdige.

Nogle takeaways fra gennemsigtighedsvolumen på dag 1

Ved lanceringen angav den nye Nomics-dashboardtjeneste, at de største kryptokurver med stor cap med den mest gennemsigtige handelsvolumen de sidste 24 timer var BNB (33 procent), bitcoin (17 procent), Monero (15 procent), XRP (11 procent) ).

Mindre gennemsigtigt blandt de øverste mønter var litecoin (9 procent), EOS (8 procent), ether (7 procent), USDT (5 procent) og bitcoin kontanter (2 procent) ifølge tjenesten.

Nomics foreslog i deres meddelelse, at finpudsning af denne form for data i sidste ende kunne hjælpe med at bane vejen til SEC, der godkendte en Bitcoin ETF i USA:

”En af SECs største bekymringer med at godkende en Bitcoin ETF er den procentdel af handelsvolumen, der er uovervåget og underlagt manipulation, toksisk påvirkning osv. Vores gennemsigtige volumenmåling er beregnet til at hjælpe institutioner, statslige aktører og investorer med at vurdere procentdelen af rapporteret handelsvolumen for et givet kryptoasset, der er revideret og gennemsigtigt. ”

På pressetid gav kryptovalutaen “A” gennemsigtighedsvurderinger til mange af rummets mest genkendelige handelsplatforme, herunder Binance, Coinbase Pro, Kraken, Bitstamp, Poloniex, Ethfinex, Gemini og bitFlyer. Nogle af firmaets “A +” -platforme omfattede Deribit, IDEX og Belfrics.

Mod bedre viden

Nogle tager kryptovaluta-data til pålydende værdi, men nye forståelser kan låses op ved at nærme sig dataene på forskellige måder.

For eksempel svæver bitcoin-dominanshastigheden – mængden af ​​kryptoøkonomiens markedsværdi, som bitcoin (BTC) alene er ansvarlig for – i øjeblikket omkring 70 procent ifølge de fleste dataggregatorwebsteder.

Men der kan være en bedre måde at beregne den metrik på. For det første udgav blockchain-analysefirmaet Arcane Crypto for nylig en rapport om, at den foreslåede bitcoin-dominansrate faktisk var over 90 procent i vægtning af alle kryptovalutas markedsdækning i forhold til deres handelsvolumen.

Et andet eksempel er at lægge vægt på “realiseret cap” -statistik i stedet for ligetil markedsdækningsdata. Som Coin Metrics Nic Carter tidligere har forklaret, måler det realiserede loft på bitcoin “omtrent … det gennemsnitlige omkostningsgrundlag for Bitcoin-indehavere.” Navnlig krydsede den oprindelige kryptovalutas realiserede hætte netop USD 100 milliarder USD.

Realiseret loft måler omtrent (men ikke perfekt) gennemsnitsomkostningsgrundlaget for Bitcoin-indehavere. Det tager højde for prisen, hvor en given mønt sidst skiftede hænder (snarere end at behandle dem ensartet, som markedsværdien gør) https://t.co/lm2QDGoYsd

– nic carter (@nic__carter) 26. august 2019

På samme måde nærmer de ovennævnte Nomics den traditionelle metric for handel med kryptovaluta på en ny måde for at give en mere nøjagtig skildring af den aktivitet, der faktisk finder sted.

Fremadrettet synes det sandsynligt, at bedre dataklarhed i stigende grad kunne modvirke tilsynsmyndighedernes bekymringer over for økosystemet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me