Robinhood Stock Trading App tilføjer Litecoin & Bitcoin Cash Trading

Robinhood tilføjer Litecoin Bitcoin Cash

Den legendariske app-fri app-trading-app Robinhood har meddelt, at de er begyndt at tilbyde Litecoin og Bitcoin Cash-handel. Meddelelsen blev mødt med ros på Twitter fra Robinhood-fans såvel som Litecoin-skaberen Charlie Lee.

Robinhood tilføjer Litecoin Bitcoin Cash

Ifølge Lee har han “bugget dem i flere måneder”, og det var derfor ikke en total overraskelse for ham. Robinhood er dog ikke det samme som andre apps som Coinbase eller Abra, og vi vil snart gennemgå et par af disse detaljer.

Jeg har aflyttet dem i flere måneder, og jeg chattede med dem om det et par gange. Det er ikke en total overraskelse, men det fangede mig uret, da jeg ikke var sikker på, at de skulle gøre det, og jeg vidste ikke, at det ville være så snart, hvis de tilføjede det.

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 12. juli 2018

Hvad er Robinhood?

Robinhood er en aktiehandelsapp, der forårsagede et stort stænk, da det kom på markedet for et par år siden. Robinhood var tilgængelig for borgere og beboere i USA såvel som borgere i Kina, der har adgang til en amerikansk bankkonto, fordi det tillod brugere at købe og sælge aktier for absolut ingen provision i nogen retning..

Appen er ikke kun kommissionsfri, men den giver også mulighed for øjeblikkelige indskud og en form for pseudo-øjeblikkelig afvikling. De, der har adgang til guldprogrammet, kan sælge en aktie og derefter straks bruge provenuet fra dette salg til at købe en anden aktie uden at skulle vente flere dage på afvikling. Den eneste gang brugere har brug for at vente på afvikling, er når de vil trække deres penge ud.

Du kan nu købe og sælge Litecoin og Bitcoin Cash på Robinhood Crypto, kommissionsfri. https://t.co/RvARH0nXxX pic.twitter.com/F8mRKp8Gnb

– Robinhood (@RobinhoodApp) 12. juli 2018

Systemet har dog antidagshandlingsforanstaltning aktiveret, og dem, der er fanget daghandel, kan få deres konti stærkt begrænset.

For flere måneder siden chokerede Robinhood kryptoverdenen ved at meddele, at de snart ville give brugerne mulighed for at købe og sælge inden for appen, provision og gebyrfri.

Ikke så simpelt

Det skal bemærkes, at Robinhood ikke vil være den valgte crypto-app for alle. I stedet er it-tjenester skræddersyet til en meget specifik type kryptoinvestor.

I dag kan Robinhood-appen kun bruges til køb og salg af fire kryptovalutaer i selve appen. Dette betyder, at brugere ikke kan bruge Robinhood som en cryptocurrency-tegnebog. De kan ikke foretage indskud, og de kan heller ikke trække kryptokurver fra det. Dybest set forbliver enhver krypto, der er købt i appen, i appen for evigt.

Så hvem er Robinhood-appen til? Kort sagt, det er for dem, der ønsker at købe og sælge kryptovalutaer for at tjene penge på prisforskellen. Det er ikke for dem, der ønsker at købe og opbevare kryptovalutaer i kølerum eller købe bitcoin og veksle den til altcoins eller investere den i en ICO.

Region låser i massevis

En anden uheldig bivirkning ved, at Robinhood er USA-baseret og overholder alle relevante love, er, at appen kun tillader handel med kryptokurrency i en håndfuld amerikanske stater.

Specifikt kan kun kunder med en registreret adresse i følgende stater deltage. De er:

Arizona, Californien, Colorado, Florida, Indiana, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New Jersey, New Mexico, Pennsylvania, Texas, Utah, Virginia og Wisconsin.

Så med kun 17 stater, der er berettiget til deltagelse, bliver mere end halvdelen af ​​USA udeladt i kulden. Og det er selvfølgelig resten af ​​verden også.

Ikke overraskende er staten New York ikke på denne liste. Dette skyldes, at New York er berygtet for sine strenge cryptocurrency-love, og de kræver, at enhver virksomhed, der har kontakt med borgere i New York, skal have en såkaldt “bit-licens”. For nylig var Square’s Cash App i stand til at sikre denne licens, men de er en af ​​en endnu mindre håndfuld virksomheder, der er heldige nok til at få denne licens.

Og desværre for denne forfatter, der ikke er i en af ​​de heldige 17 stater, er vi ikke i stand til at prøve at købe og sælge kryptokurver på Robinhood fra første hånd.

Robinhoods Crypto Future

Ifølge den officielle Robinhood kryptovaluta-sektion på deres websted, virksomheden overvejer at tilføje muligheden for at trække kryptokurver fra Robinhood. Virksomheden siger, at selvom de ikke støtter udbetalinger nu, “planlægger de at gøre det i den nærmeste fremtid.”

Med hensyn til indbetaling af kryptokurrency hævder virksomheden, at de ikke tillader dette, fordi deres “primære bekymring er at forhindre, at penge fra ulovlig aktivitet bruges til transaktioner på Robinhood Crypto.”

For nu, men hvis du er heldig nok til at bo i en af ​​de 17 godkendte stater, og dit primære mål er bare at købe lavt og sælge højt, kan Robinhood være en drøm, der går i opfyldelse. Og med tilføjelsen af ​​Bitcoin Cash og Litecoin-handel blev den drøm bare lidt sødere.

For resten af ​​os, tålmodighed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me