Rise of the DEX: Uniswap passerer 1 million Ether (ETH) i handelsvolumen

Uniswap

I denne uge meddelte Uniswap-holdet, at dets automatiserede Ethereum-baserede udvekslingsprotokol havde overgået 1 million ether (ETH) i samlet handelsvolumen til dato. DeFi-børsens bygherrer tog milepælen som en mulighed for at udrulle nye Uniswap-funktioner.

Uniswap

Lanceret i slutningen af ​​2018 og bakket op af et $ 100.000 Ethereum Foundation-tilskud, er Uniswap hurtigt blevet populært i Ethereum-økosystemet for at være som en forenklet version af Bancor-protokollen uden at have brug for Bancors BNT-token – eller et massivt indledende mønttilbud.

Uniswap krydsede 1M ETH i samlet handelsvolumen og rullede ud nye funktioner for at fejre inklusive mørk tilstand og justerbar glidning. Tillykke med @UniswapExchange hold! https://t.co/Cxd3RjnguS

– DeFi Pulse &# 127815; (@defipulse) 14. august 2019

Som Uniswap-skaberen Hayden Adams forklaret i november sidste år ved afsløringen af ​​projektet:

”Der er intet centralt token- eller platformsgebyr. Der gives ingen særlig behandling til tidlige investorer, adoptere eller udviklere. Tokenliste er åben og gratis. Alle smarte kontraktfunktioner er offentlige, og alle opgraderinger er opt-in. ”

Den beskedne strukturering og protokollens glatte brugeroplevelse er ikke mindst, hvorfor Uniswap nu har set en gennemstrømning på mere end 1 million ETH. Og når milepælen er nede, er Uniswaps nyligt afslørede funktioner rettet mod at hjælpe beta-protokollen med at lette den næste million ether i handler og ud over.

Disse funktioner inkluderer en mørk tilstand for handlende om natten, en justerbar glidemekanisme til at mindske “den tilladte glidning for handler” og en forbedret brugergrænseflade til valg af token, der gør det lettere at handle med sine digitale aktiver.

Upstart at gøre et navn for sig selv

Uniswap’s hurtige opstigning har bevist over for Ethereum-økosystemet, at meget kan gøres med relativt lidt.

I det mindste tjener Uniswaps stigning som en skarp kontrast til andre decentrale børser, der lancerede ICO’er for Ethereum-baserede tokens.

Overvej sagen om den førnævnte Bancor, som havde en ICO på 150 millioner dollars i 2017. Bancors automatiserede børs var innovativ og har vist sig at være nyttig for nogle ERC-20 tokenhandlere, men det tilsyneladende taber terræn.

For eksempel ser det ud til, at Uniswap næsten gjorde tre gange mængden af ​​volumen som Bancor den dag, når man kigger på DEX-statistikker for den 13. august. Selvfølgelig er det en ekstrem lille stikprøvestørrelse, og platforme kan stige og falde over tid. Stadig, zoom-in viser, hvor meget fremskridt Uniswap har gjort mod sine de facto-konkurrenter på så kort tid.

24 timer #DEX Volumener &# 127878;

1) @KyberNetwork – $ 1.080.632

2) @idexio – $ 927.752

2) @ 0xProject – $ 848.218

3) @UniswapExchange – $ 627.831

4) @Airswap – $ 420.486

5) @Bancor – $ 225,774#Ethereum #Børser #DeFi

– DEX 24 Hour Volume Bot (@DexWars) 14. august 2019

Hvad angår det næste for Uniswap, sagde protokollens skaber Hayden Adams under en interview tilbage om foråret, at der ikke var nogen intentioner om, at projektet skulle bremse snart:

”Planen på mellemlang sigt uddybes stadig, men kan involvere vækst i likviditetspuljerne, skalering, privatlivets fred, komplekse mekanismer / derivater / finansielle applikationer bygget oven på Uniswap. Masser af memer og måske mainstream adoption […] Langsigtet plan er stadig global dominans. Og voksende likviditetspuljer. ”

Kyber-netværk stiger også

Sidste måned meddelte bygherrer af on-chain likviditetsprotokol Kyber Network, at Kyber også lukkede ind på 1 million ETH i samlet transaktionsvolumen.

På det tidspunkt afslørede Kyber-teamet også, at deres netværk allerede havde brændt en million Kyber Network Crystals (KNC), Kyber-protokollens deflationsgebyrstoken.

Protokollens stigende brug kommer, da KyberSwap DEX netop lancerede ikke-frihedsberøvende grænseordrer, og efter at Binance henvendte sig til Kyber for at give likviditet til den maltesiske børs Trust Wallet.

“Vi finder en stærk spirende vækst for decentraliserede finansielle produkter, og konsekvenserne af dette på finans, bank og handel er enormt undervurderet,” bemærkede Kyber CEO og medstifter Loi Luu i juli.

Selvfølgelig kommer konkurrence med masser af muligheder. Selv med deres akut opadgående popularitet har Kyber og Uniswap stadig lignende Airswap, Bancor, 0x og mere at kæmpe med i det lange løb. For eksempel blev Ethfinex DEX netop omdøbt til DeversiFi og håber at bruge drejetappen til at blive den bedste DEX i landet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me