Regeringer rundt om i verden ser efter Blockchain for effektivitet og vækst

Blockchain er blevet populær blandt lovgivere over hele verden. Den teknologi, der blev født som rygraden i Bitcoin, finder et hjem i mange områder, der ikke er forbundet med kryptokurver. På trods af nogle modstandere, der har sagt det modsatte, er blockchain en radikalt ny måde at lagre data på.

Regeringer har at gøre med en masse data. Håndtering af optegnelser for sociale fordele spiser meget tid og ressourcer, og blockchain kan gøre en stor forskel i områder som dette. Mange nationer ser også blockchain som en sektor, der skal plejes af konkurrenceevne, da en moden blockchain-udviklingskultur sandsynligvis vil være et økonomisk aktiv.

Regeringer Blockchain

Indledende skepsis til blockchains fremtid ser ud til at være fordampet. Nu ser det ud til, at der er et globalt løb om at opbygge blockchain-venlige juridiske strukturer og implementere det på de højeste niveauer af styring og industri.

Kinas nysgerrige Blockchain-holdning

Kina var tidligt førende inden for kryptomining og -brug. Alt dette ændrede sig i løbet af de sidste to år, og i dag frarådes udveksling og udvinding af kryptoer i Kina stærkt. På den anden side rangerer en regeringssponseret enhed kaldet China Center for Information Industry Development (CCID) de mest populære kryptoer månedligt.

Kina begynder muligvis at forstå, at blockchain-teknologi sandsynligvis vil være med os i overskuelig fremtid. På trods af at de gør alt for at modvirke handelen med kryptoer, tilskynder Kina aktivt udviklingen af ​​blockchain-applikationer uden for den uregulerede kryptosektor.

Kina ICO'er

China Central Television Network (CCTV) sendte for nylig en times lang special på blockchain, hvilket var yderst støttende for teknologien. Ifølge Vestlige kilder, CCTV special sagde, at “værdien af ​​blockchain er 10 gange så høj som Internettet”, og fortsatte med at udtrykke ideer, der har deres rødder i pro-blockchain eksperter som Dan Tapscott.

Sidste år sprængte CCTV næsten alt, hvad der var relateret til blockchain, så dette 180 graders skift i besked er værd at bemærke. Ændringen i tone ser ud til at gå lige til toppen af ​​den kommunistiske magtstruktur, hvor den kinesiske præsident Xi Jinping åbent opfordrer sin nation til at fremskynde udviklingen af ​​næste generations teknologi, inklusive blockchain.

UK ser ud til at gøre Blockchain officiel

UK MP Eddie Hughes ringede for nylig for regeringen i hans nation at oprette en embedsmand til at føre tilsyn med blockchain-udviklingen. MP Hughes slutter sig til adskillige lovgivere over hele verden i at lede efter måder at fremskynde implementeringen af ​​blockchain-teknologi i sit land.

I sine bemærkninger detaljerede han, hvorfor støtte til blockchain-udvikling er nøglen til både regeringens effektivitet og opretholdelse af økonomisk konkurrenceevne. Antallet af blockchain-fagfolk, der er nødvendige for nye projekter, eksploderer, og der er kun så mange at gå rundt.

Eddie Hughes

Eddie Hugges, britisk parlamentsmedlem, Billedkilde

Hvis det implementeres korrekt, mener MP Hughes, at blockchain kan spare regeringen omkring 1% om året, hvilket er en betydelig mængde penge. Ud over de oprindelige omkostningsbesparelser ser han også blockchain som en måde for den britiske regering at øge tilliden mellem regeringen og borgerne.

Blockchain har muligheden for at gemme følsomme oplysninger og også lade folk se det uden at gå på kompromis med informationens integritet. At lade nogen inspicere regeringsdata ville helt sikkert bringe et nyt niveau af offentlig tilsyn med regeringen og give valgte embedsmænd en måde til let at demonstrere, hvad de laver i kolde, hårde tal.

I øjeblikket rapporterede UK’s Financial Conduct Authority (FCA), at over 40 procent af de 29 startups, der blev accepteret til kohort 4 (en FCA-sandkasse), arbejder på en slags blockchain-platform. Fokus på blockchain vil sandsynligvis gøre nationer langt mere konkurrencedygtige, efterhånden som teknologien skrider frem, og det vil tiltrække toptalenter fra hele verden.

Sydkorea løfter $ 200 millioner USD til Blockchain-udvikling

Sydkorea har budt stort set alt, hvad der vedrører crypto eller blockchain, velkommen. Nu skubber de blockchain-udvikling fremad med en fond der rapporteres at være mere end $ 200 millioner USD værd. Målet vil være at støtte blockchain-platforme, der adresserer ting som logistik, afstemning og ejendomsret. Alle disse områder kunne gøres mere effektive med blockchain, men indsatsen er sandsynligvis højere end blot at skabe effektivitet i Sydkorea.

Mange af de sektorer, som blockchain viser potentiale for at revolutionere, har ikke national rækkevidde. Sydkorea har nogle af de største havne i verden, og de slutter sig til adskillige andre globale logistiske knudepunkter for at lede efter måder at integrere blockchain i det globale fragtfremmende system.

Der er mange systemer, som den moderne verden er afhængige af, som er arkaiske. Det centrale banksystem, som det eksisterer i dag, har eksisteret i mere end et århundrede i nogle nationer. Bosættelsesinfrastrukturen til at rydde internationale søfødte handler er århundreder gammel. Nogle mennesker inden for bankvirksomhed er stadig modstandsdygtige over for, hvordan innovativ blockchain er, men de nationer, der skal stå over for et hurtigt voksende globalt miljø, ser tydeligt efter blockchain for at få hjælp..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me