Rapport: Hvor mange kryptoaktiver skal du HODL?

Hvor mange kryptoaktiver skal du besidde?

Det er tid til at tænke langsigtet. Det sidste år har været brutalt, men det betyder ikke, at fremtiden er dyster. Udviklere bygger stadig væk, nat og dag. Ingeniører skubber fremad, når markedet kommer ud. Det er kun et tidsspørgsmål, indtil tidevandet drejer og bygherrer boom.

Lad os tale om HODLing. Den enkleste måde at komme i gang med kryptokurrency. Alt hvad du skal gøre er at få nogle digitale valutaer, lægge dem i en tegnebog og vente. Det er rigtigt, bare vent. Intet andet skal du gøre.

Folk, der brugte den enkle strategi for næsten to år siden, er i ekstase over deres beslutning om at gøre det. Kort sagt, de lavede bank. Mange porteføljer netting et sted mellem 700% – 1000% stigning i værdi. Det er et ret spændende nummer for ikke at arbejde.

Hvor mange kryptoaktiver skal du besidde?

Bemærk: Dette er et gæstepost fra teamet hos Shrimpy

Nu er der nogle spørgsmål, der skal besvares. Ligesom, hvor mange aktiver købte disse mennesker for at være den mest succesrige?

Jeg er ved at fortælle dig det.

Studiet

For at få en bedre forståelse af, hvordan forskellige porteføljestørrelser udførte, evaluerede vi tusinder af porteføljer for at bestemme, hvilke porteføljestørrelser der var optimale de sidste par år. Startdatoen for denne analyse begyndte den 15. marts 2017 og fortsatte indtil 24. januar 2019. Dette repræsenterer over 22 måneders data, der inkluderer både tyremarkedet frem til 2018 og hele bjørnemarkedet frem til 2019.

Dataene for denne undersøgelse blev leveret af CoinAPI. Brug af deres resten API’er, vi var i stand til at samle nøjagtige Bittrex-markedsdata på hvert tidspunkt. Vores datasæt spænder fra 15. marts 2017 til 24. januar 2019.

CoinAPI er en tjeneste, der indsamler data fra utallige børser. Applikationer som f.eks Rejer kan derefter bruge disse data til at konstruere nøjagtige backtests, markedsanalyser og producere omfattende forskning.

Hver portefølje blev konstrueret ved tilfældigt at vælge aktiver, der skulle medtages i tildelingen. Når aktiverne blev tilfældigt valgt, blev de hver tildelt en lige vægt inden for porteføljen.

Efter en nylig Rejeropdatering, folk kan nu se, hvor mange aktiver andre brugere har i deres portefølje. I skrivende stund viser denne graf en høj affinitet med mindre porteføljer.

Grafen ovenfor antyder, at 67% af porteføljerne på Rejer platform indeholder 10 eller færre aktiver.

10 aktiver

Vi begynder vores rejse med en simpel 10-portefølje. Selvom dette kan lyde som et betydeligt antal aktiver, vil det være den mindste portefølje, vi vil evaluere i denne undersøgelse.

Det, vi ønsker at forstå, er, hvor godt 10 aktivporteføljer fungerer i løbet af denne tidsperiode. Når vi ser på fordelingen af ​​ydeevne, kan vi få en høj forståelse af, hvor godt disse porteføljer udførte.

Et hurtigt kig på denne graf ovenfor afslører en bred fordeling af ydeevne. Alt mellem 5% og 4380% var inden for muligheden for folk, der havde 10 kryptovalutaer. Tildeling af 10 aktiver lyder måske som en god idé baseret på disse resultater, men det, vi kan se, er, at resultaterne er stærkt skæve mod den nederste ende af grafen. Dette betyder, at de fleste mennesker udførte tættere på 5%, end de gjorde til 4380%.

Den mediane 10-portefølje havde en præstation på 662%.

20 aktiver

Lad os se på, hvad der sker, når vi fordobler antallet af aktiver til 20.

Ligesom 10 aktivporteføljer på nogle måder har 20-porteføljens ydeevne en bred fordeling. Fra 134% til 2864%. Igen er der en højere koncentration af resultater i den nedre ende af dette spektrum.

Den gennemsnitlige portefølje med 20 aktiver havde en præstation på 759%.

30 aktiver

En portefølje med 30 aktiver ligger langt over gennemsnittet af almindelige porteføljer. Det er dog vores pligt at fortsætte denne rejse, vi er begyndt, så vi kan ikke stoppe nu.

Histogrammet ovenfor begynder at vise en vis synlig trendbevægelse. Sammenlignet med vores to første tests viser porteføljer med 30 aktiver en mere jævnt fordelt effektivitetsprofil. Det fortsætter også tendensen med at indsnævre præstationsområdet. Porteføljer med 30 aktiver spænder fra 178% til 1988%.

Selvom ekstreme ydelser er mindre end mindre porteføljestørrelser, observerer vi en øget tæthed omkring mellemklasses præstationer. Dette viser en højere sandsynlighed for, at en portefølje af denne størrelse overgår porteføljer af mindre størrelser.

Den gennemsnitlige portefølje på 30 aktiver havde en præstation på 807%.

40 aktiver

Når vi tilføjer yderligere 10 aktiver, når vi frem til en stor portefølje med 40 aktiver. I denne størrelse ville det være et mareridt at styre en så stor portefølje uden at bruge automatiseringsværktøjer som Shrimpy. Shrimpy giver dig mulighed for simpelthen at vælge dine aktiver eller straks oprette et indeks, der automatiserer din portefølje over tid.

Fordelingen på 40-porteføljens præstationsfordeling har fortsat denne tendens til at indsnævre grænserne for præstationsfordelingen. Derudover illustrerer resultaterne de mest jævnt fordelte forestillinger, vi hidtil har set. Bundområdet begynder med 217%, og den øvre grænse skubber 1762% med et enkelt udstødt datapunkt.

Den mediane portefølje med 40 aktiver havde en præstation på 858%.

50 aktiver

Vi er mere end halvvejs færdige, så lad os holde dataene i gang.

Vi bemærker et skift i porteføljepræstationer fra den nederste halvdel til den øverste halvdel af spektret, hvor vores medianafkast endelig er tættere på den øverste ende af spektret (porteføljer under 50 aktiver er forblevet tættere på den lavere rækkevidde).

50-porteføljer havde et afkast fra 287% til 1492%, vores smalleste udvalg af resultater endnu.

Den gennemsnitlige portefølje på 50 aktiver havde en præstation på 876%.

60 aktiver

Kun 3 tilbage.

Med en rækkevidde på 377% til 1282% er porteføljer med 60 aktiver de første porteføljestørrelser, der har et interval, der er mindre end 1000%. Det viser også en klar affinitet med procentdele, der vægtes mod den øvre ende af dette interval.

Den gennemsnitlige portefølje med 60 aktiver havde en præstation på 914%.

70 aktiver

2 mere. Bliv ved.

Fra 383% til 1186% har porteføljer med 70 aktiver et præstationsområde på ~ 800%. Med denne porteføljestørrelse er medianpræstationen langt tættere på den højeste præstation end nogen mindre porteføljestørrelse.

Den mediane portefølje på 70 aktiver havde en præstation på 925%.

80 aktiver

Vi er ankommet! Et bjerg af data erobret. Topmødet er smukt i al sin spektakulære herlighed. Alt føles muligt.

På dette tidspunkt kender vi boret. Rækken er mindre – fra 491% til 1071%. Medianporteføljens præstation er stærkt vægtet mod det øvre præstationsområde. Ud af alle porteføljestørrelser var 80-porteføljer det bedste.

Den mediane portefølje på 80 aktiver havde en performance på 927%.

Samler det hele

For at få en idé om, hvordan vores medianporteføljer udførte i enhver porteføljestørrelse, kan vi tegne præstationen.

Det, vi observerer, er en klar tendens til, at større porteføljer fungerer bedre. I det væsentlige, når vi fortsætter med at øge størrelsen på en portefølje, vil medianudviklingen også øges. Dette er en stærk argumentation for diversificering i kryptorummet. Baseret på disse data klarede de mest forskellige porteføljer sig bedre.

Ansvarsfraskrivelse: Backtests undersøger tidligere præstationer og garanterer ikke fremtidig præstation.

Om rejer

Gratis at bruge, Rejer er en kryptoportefølje-automatiseringsapplikation, der bruges af kryptokurrencyhandlere. Med Shrimpy kan brugerne oprette et kryptoindeks og implementere en porteføljestrategi inden for få minutter.

Rejebrugere kan også følge porteføljerne fra andre populære handler, backtest års udvekslingsdata og spore deres porteføljer på tværs af mange børser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me